Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,721
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sorular dikkatimden kaçmış.

Foça yürüyüşünü ayrı bir konu olarak açmalısınız. Burası geyik yeri.
:smiley:

Etiketler

Ulaş üstad. Diğer kısımda yazına cevap verdim. Okuma fırsatın oldumu. Nasılsın ? Nasıl geçiyor gün ? Baya macerali oldu sorma işte anlattım ama. daha bayada kestiklerim var detaya girsem ufak bir hikaye( Olamaz ) bile çıkartırdım yazdıklarıma bakarsan . :smiley:

Hem geocaching için onca ter akıt yol git hemde fotoğraflamadığım için inandırıcı olmasın. Sende haklısın ama fotoğraflıyamadım açıkladım zaten durumu sayfada.

Murat üstad benim teknik sorular kısmında gönderilen. Mesajlarımı sen sildin değilmi tezata düştüm. Bende bir şeyler daha göndermiştim diyorum kendi kendime :smiley:

Evet ben sildim. son yazdıklarını okdum Fatih.
Geocaching linkini de okumuştum.
Mümkün olduğunca etkinliklerini basit olsa da fotoğrafla zenginleştirmeye bak.
İnsan merakta kalıyor.
Ben mesela , " bu ne büyük park böyle bir ucundan diğerine gitmek 10 dk falan sürüyor " dedim kendi kendime.

Silinen mesajlarımız (kendi mesajlarımı da sildim) konu başlığına uymuyordu. GPS kiralama sorunu ve cevabını bıraktım mesela.

Kolay gelsin iyi Çalışmalar.
Bende foto yükleme ile uğraşıyordum

Bakınız;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15304.0

Günaydın Arkadaşlar ,

Kendim çalıp kendim oynamış olsam da :smiley:

Güne tavşan kanı güzel bir çay ile başlamak lazım.

BirBardakay.jpg

Günaydın'lar herkese,

Birazdan derse giriyorum, görmemiş olan olabilir diye buraya not düşeyim dedim. Haftasonu 2.geocaching maceramı yaşadım. Notlarını yazamadım ama zaman bulana kadar fotoğrafları yüklemek istedim. En azından resimlerine bakarsınız ;D ;D ;D Dersten çıkınca görüşürüz... (Bu arada Sevgili Fatih üstadım, geocache başlığına yazdım...)

Last Paradise, Foça'da BULUNDU! : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15315.0

Umarım hoşunuza gider, Yorumları bekliyorum...

herkese günaydın özlemişim herkesi :D ee bir çay da ben alabilir miyim size zahmet ;D

Hoşgeldin Ebru ,

Tabii alabilirsin. Önce bardağını getir.
Sonra da şekerini koy. Süzgeci de yerleştirmeyi unutma.
Self Servis.

Çaydanlıkları devirme ama .
;D

Caydanlik.jpg

dur ya benım bır yerlerde bardagım olcaktı... sey devırmek mı demıstın ::smiley: hanı ben ufaklıktım nasıl cayımı koyuyum allah allah ::smiley: o demlık benden büyük ya ;D

Bu çaydanlık tipi herkese yeterince çay sağlar. çaya doyucaz desenize. :smiley: Çay için teşekkürler zahmet veriyoruz sanada murat üstad.

Ulaş üstad yazdıklarını okudum. İlgine alakana tekrar teşekkürler. yanlız kısa demissin bana uzun geldide kestim yoksa dediğim gibi anlatsam ufak bir hikaye yaza bilirim ama görselle desteklemek lazım. yoksa çok heycanlı olmuyo. Yazdıkarım yakalıyo ama kalıcı olmuyor. Bu hafta onuda çözebilirsek daha güzel olucak. o zaman zaten tadından yenmez hikaye gibi olur. :smiley:

Çay bitincede murat üstad bir türk kahfesiyle devam eder diye tahmin ediyorum. Ama unutmamak gereken bir şey var. paylaşmasa paylaşmaz değilmi ?

önce öglen yemeği ardından kahve ardından 5 çayı ;D tatlıları nereye alsak acaba dondurmada olabılır neyse onu ayarlar kendılerı bu konuda gayet becerıklı :D

Niye ben.
Elma mevsimi diye birşey kalmadı ama sizin eliniz elma armut mu topluyor.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR