Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,735
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bu doğa yürüyüş botu değil ki.?
Çok kısa , bir sürü dikiş var üzerinde.
Taşlara sürte sürte dikişlerde dikiş mi kalır.?

Goretx olsa da işe yaramaz bir pabuç mu.? 10 kuruş vermem.
Olsa osla şehir içinde kullanmaya yarar.

Etiketler

Murat üstad daha önce neden söylemedin acaba. Yorumların vardı ama bu kadar açık olmamıştı. Neyse vardır bundada bir hayır. Ben en son bunda karar kılmıştımda nedense hayyallerim yıkıldı. 

Hayalleri yıkılmış ;D

Zerrinde söyledi bende. Ne kadar az dikiş o kadar kalite.

Nubuk deri - Goretex Astar - Çarşak bant - Vibram ya da muadili taban.
Bileği koruyacak kadar da yükseklik.
Parlak derili botlarda deri çizilince çok çabuk yıpranıyor.
Nubuk derilerin yüzeyi tüysü olduğu için taşlarda çizilmekten gocunmuyorlar.
2-3 mm kalınlığında ki botlara bakmalısın.
Ankara daki kampanyaların yanında nette ki kampanyaları da bir araştır Board Oyunu arasında.
;D

vay be, Doğa Yürüyüşü forumuna üye olduk, adminimiz bizi her yerde takip ediyor. Hangi foruma giriyoruz, nereye ne yazıyoruz...

Murat abi, siz de internet kullanım istatistiklerimiz de vardır. ;D ;D ;D İşte admin dediğin böyle olmalı, baba şefkati ile sürekli bizi izliyor... (Big Brother watching... ;D ;D )

Yalnız, hakikaten de çok bilgi verdik de, sanırım herkes birşey söyleyince benzer de olsa kafa karıştırdı. :smiley: Tüm yürüyüşçüler, ortak özellik, geveze oluyor galiba... Ağaçlarla konuşa konuşa :smiley: :smiley: :smiley:

herkese merhaba.eskişehirden selamlar.trekking forumuna yeni girmeye başladım.muhabbet ne kadar serbest bi bakayım dedim:smiley:

Forum Kurallarına uyduğunuz sürece her türlü geyik yapmak serbesttir.
;D

Hoşgeldiniz bu arada.

Kulaklarım çınladı bende hemen beni üstadlar anmış diye çıktım geldim. Nasılsınız ? Nasıl keyifler ? Az kaldı hafta sonunada bakalım.

Karter üstad hoş geldin. Balık merakın varmış diye okudum ama doğrumudur. Ama Eşkişehirdede balık tutulur şimdi haniya. Sudak ( Ak levrek) orda sazan orda yayın orda çevre sularla bezeli kütahya arasından söz ediyorum. 

Demekki doğada olmak yada treking yapmak önemli değil dostlarla sohpet edip bir şeyler paylaşmak için. Bir gün onlarda olucak ama başlangıç için ilginizede alakanıza teşekküler.Güzel eleştriler alıyorum üstadlardan yola devam .

hoşbulduk jargondeath.balık merakım ileri dercede.eskişehirdede balık tutuluyor dediğiniz gibi.paylaşmakla doğada olmuş kadar oluyoruz zaten.ilginize ben teşekkür ederim.

Karter üstad isim infoda çıkmayınca ben nick name le yazdım. Varmıdır fotoğraf avcılıkan bahsettik. birde esas amaç avlanmaktan çok doğada olmak. Tabi çeşitli nedenlerde oluyor bu sebebin dışında.

Örnek: İzmirde Güzelbahçe semtinde limanlardan birinde akşam üzeri iki arkadaş dolaşıyorduk. Bu esnada bir abimizde buruna oturmuş balık avlıyor. İzmirde denizdede canlı yem (boru kurdu ve sülünes) kullanıyorlar. Ordada ufak balık çok kancada büyük heral atıyor atıyor çekiyor. Bizimde denemelerimiz olmuştu fakat durum şu olta suda yem canlı sürekli bir hareket hafif vurma çekiyosunuz boş. Yem yok tabi bu arada. tekrar baştan tekrar baştan en azından sahil için durum bu. neyse limandaki abimize gelelim. Durumu bildiğimiz için yanaştık konuşmaya başladık. Bende oralı değilim misafirim ya bir yandanda deniz balık avı hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. :smiley:

-- Rast gelsin balık varmıdır. 
-- Yok uğraşıyıoruz işte diye cevap veriyor
-- Hoş beş ediyoruz. Diyoruz balıkta yok ne yaparsın akşam akşam burada
-- Oda derki evde hanımlam dursam olmuyor. o yüzden balık olmasada kafam rahat.

Not : sohpet kısaltılmıştır. Birde olayın geçiş tarihi 2005 Agustosu olduğuiçin tam replkikleri çıkaramadım ama ana fikir anlaşılmıştır sanırım.

Kimsenin yuvasının huzurumu ve mutluluğu bozulmasın elbette.     

dilek10020.jpg

Arkadaşlar ,

siyahpatya_cuma.jpg

:smiley: Herkese Günaydın :smiley: :smiley: Hayırlı cumalar :smiley:

Murat üstad bakalım ne kadar kalmış ? 23 saat 55 dakika 50 49 48 47 ..... ( cumartesi saat 9:00 da doğada olucak ekilde hesap edilmemiştir.)
Nasıl Keyifler ? Hafta sonu için varmı bir program ?

Merhaba Fatih,

Hafta sonu için bir programım yok. Evimde ense yapmayı düşünüyorum. Biraz da temizlik falan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR