Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,740
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

daha yeniyim murat abi şimdi bakıyorum..... tamam işte murat abi bak resimleride var bi organizasyon yapsak da <Sonbaharda Buluşsak :D

Etiketler

Beklerim MUrat Abi..... Şu Sözleştiğimiz ama yerine getiremediğimiz ( benim yüzümden ) Rakı İşimizi de SaKaRaBaŞıNDa gerçekleştirelim ( sakarabaşı ; sakarya nehrinin doğduğu yer :smiley:) )

CCanım Abim BEn kaçtım Görüşürüz ii geceler :smiley:))

Görüşmek ümidiyle kardeşim ;) Gezenbilir ailesine katılmana sevindim...İyi geceler...

(Bu arada chat dili kullanmasan sevinirim ''ii değilde, iyi şeklinde''...Türkçemizi düzgün kullanmaya çalışalım ;) )

03.gif

:smiley: Herkese Günaydın :smiley: Nasılsınız Üstadlar ? Nasıl keyifler ? iç sormayın hafta sonu mesai arkadaşımın kına ve düğünü nedeniyle geocaching maceram hayal oldu. Haftaya yollarda olucam hayırlısıyla . 30-31 Ağustos programına dahil edilebilir gözüküyor. Herkese güzel, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum. Tembellik 'te olabilir ama saatlerde zorladı beni düğün ve kına olayları nedeniyle :smiley:

Sağol Murat tedavi sonuç vermeye başladı. şimdi daha iyiyim.
sitedeki başka yerin linkini nasıl taşıyoruz? ben yurt içi gezi notlarına geçen hafta yaptığımız gezi fotoğraflarını ekledim. onu mesela buraya nasıl link vererek taşıyabilirim.

oldu yaptım. gerçi sen yine kızacaksın. :mad: bizim kamp etkinliğinmizle sizinkileri kıyaslayarak belkide haklısın. ::smiley: benim yapacağım kamp olsa olsa şimdilik böyle olur ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15416.0

Efe Üstad geçmiş olsun aciıl şifalar. Murat üstad hoşbulduk. Ekipcek dinlenmeye çekildik. sıcaklar sanıyorum yürüyüşleri koşullar nedeniyle yaptırmıyor.

Fatih'im sanada. benimki sanırım dalmadan oldu basınçtan galiba kılcal damarım çatlamış. burnum devamlı kanıyordu. şimdi tedavi sonrası daha iyi. yaklaşık 1 haftalığına Kerpe'ye kampa gittik. hemen denizin dibinde yer yer ormanı kat etmek gerekiyor. bazen ormandan bazen kayalıklardan elverişli ise denizden çevreyi keşfettik. açıkta yüzmemeye çalıştık. karadenizin dalgası malum ;)

Tekrar geçmiş olsun. Sağ salim dönmenize sevimdim. Darısı tatilde olanlara ve gitmek isteyenlerin ( işte ben bu gruptayım) başına :smiley:

Kamp ve deniz Fotoğrafları bir harika Bülent.

Biz kendimiz yapıp yerken siz doğanın verdiklerini yemişsiniz dalından hemde

Merhaba,

Tekrar geçmiş olsun ve fotoğraflar çok güzel. Tebrikler. Arada esiyor, ben de öğreneyim "fotoğraf nasıl çekilir" diyorum ama sonra vazgeçiyorum, epey zaman harcamak gerekir sanırım. Ayrıca yetenek de tabi :smiley:

Bu arada Fatih üstadım, çok üzüldüm. Bu hafta da es geçmiş. Haftaya umarım. Valla bu gidişle sen resim koyamadan ben gelip yerinde göreceğim Seğmenler'i ;D ;D ;D

Bu arada Foça arası yolla ilgili notlarımı ekledim, yorumlarınız/ekleriniz olursa memnun olurum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15330.0

Selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR