Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beklerim MUrat Abi..... Şu Sözleştiğimiz ama yerine getiremediğimiz ( benim yüzümden ) Rakı İşimizi de SaKaRaBaŞıNDa gerçekleştirelim ( sakarabaşı ; sakarya nehrinin doğduğu yer ) )
Herkese Günaydın Nasılsınız Üstadlar ? Nasıl keyifler ? iç sormayın hafta sonu mesai arkadaşımın kına ve düğünü nedeniyle geocaching maceram hayal oldu. Haftaya yollarda olucam hayırlısıyla . 30-31 Ağustos programına dahil edilebilir gözüküyor. Herkese güzel, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum. Tembellik 'te olabilir ama saatlerde zorladı beni düğün ve kına olayları nedeniyle
Sağol Murat tedavi sonuç vermeye başladı. şimdi daha iyiyim.
sitedeki başka yerin linkini nasıl taşıyoruz? ben yurt içi gezi notlarına geçen hafta yaptığımız gezi fotoğraflarını ekledim. onu mesela buraya nasıl link vererek taşıyabilirim.
oldu yaptım. gerçi sen yine kızacaksın. bizim kamp etkinliğinmizle sizinkileri kıyaslayarak belkide haklısın. : benim yapacağım kamp olsa olsa şimdilik böyle olur ;D
Efe Üstad geçmiş olsun aciıl şifalar. Murat üstad hoşbulduk. Ekipcek dinlenmeye çekildik. sıcaklar sanıyorum yürüyüşleri koşullar nedeniyle yaptırmıyor.
Fatih'im sanada. benimki sanırım dalmadan oldu basınçtan galiba kılcal damarım çatlamış. burnum devamlı kanıyordu. şimdi tedavi sonrası daha iyi. yaklaşık 1 haftalığına Kerpe'ye kampa gittik. hemen denizin dibinde yer yer ormanı kat etmek gerekiyor. bazen ormandan bazen kayalıklardan elverişli ise denizden çevreyi keşfettik. açıkta yüzmemeye çalıştık. karadenizin dalgası malum
Tekrar geçmiş olsun ve fotoğraflar çok güzel. Tebrikler. Arada esiyor, ben de öğreneyim "fotoğraf nasıl çekilir" diyorum ama sonra vazgeçiyorum, epey zaman harcamak gerekir sanırım. Ayrıca yetenek de tabi
Bu arada Fatih üstadım, çok üzüldüm. Bu hafta da es geçmiş. Haftaya umarım. Valla bu gidişle sen resim koyamadan ben gelip yerinde göreceğim Seğmenler'i ;D ;D ;D
Bu arada Foça arası yolla ilgili notlarımı ekledim, yorumlarınız/ekleriniz olursa memnun olurum.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15330.0