Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,072
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

1012-016-22-104b0879.gif

Arkadaşlar.

Savaşsız ve Terörsüz bir Dünya dileğimle ,

Etiketler

Günaydın Gezenbilir...

Murat abi, çok zor birşey istemişsin ama istemek bile çok önemli şu dönemde... :( :( :(

Bu arada ek bilgi; ilgili başlığa da yazdım; Bir hastalık, sakatlık çıkmazsa Kastamonu'ya gidiyorum :smiley: Umarım güzel fotoğraflar ve tabiki daha çok gevezelikle döneceğim...

Şimdi malzeme zamanı :smiley: Fatih üstadım, malzeme sorularında sana rakip geliyor :smiley: Biraz araştırayım, sorularımla karşınızda olacağım...

Ben sınav sorularımı hazırlayayım, yine gelirim... Görüşmek üzere...

büyük kararlar büyük değişiklikler (ama daha izmire yerleşemedim ayrıca izmirden vaz geçtim uzun bi zaman ayvalıkta kaldım ben orda yaşamak istiyormuşum iyice anladım emeklilik planları ona göre yapılacak artık )

Hayırlısı Sevda,

Ayvalıkta olsan da Forum a girmeliydin ama.

Zaten çoğu kişi tatilde.:smiley:

Zerrin Burhaniye Ören de,
Ebru Sinopta (okullar tatil)
Hale artık foruma girmiyor ;D (Kendi aramızda adı Pinokyo ya çıktı)
Daha birçok arkadaş var ya .

Malzeme teklifi için teşekkürler Murat abi, aklımda tutacağım.

Hakikaten ya, niye herkes tatilde. Bulan var, bulamayan var...

Yeter ya, herkes gitsin koğuşlarına, biraz da çalışın... ;D ;D ;D

Devlet omuzlarımızda resmen, biraz da başkası çalışsın, ben de yatayım ya... :smiley: :smiley:
Sıkıntıdan asfalta vurdum kendimi :smiley:

İzmirde de kaldım bi süre ama öyle değişmişki izmir artık benim izmirim değil istanbuldan bi farkı yok çok üzüldüm her yıl gelirdim de bu kadar uzun kalmamıştım demekki o koşuşturmada anlamıyormuşum izmiride kaybettiğimizi emanete ihanet etmiş elbilirliği ile herkez :smiley:))

aklımdasın artık nasılsa gelirim yine belki bayrama başka bi şey yapamazsam annem babam izmirde :smiley:

Herkese merhaba yoğundu anca bakabildim. Gene yoğun ama geri dönücem.

Bu arada tatil konusunda ulaş üstada katılıyorum. Tatil yapan var. Yapamayan var. Tatil planları geçici süre için suya düşen ( Ben) var değilmi ? En azından kötü geçti şeklinde anlatırsak ( Belki kedimizi kandırıdırız. Kanıcağını zannetmiyorum ama denemekten ne çıkar değilmi ?) denizin tadı yoktu. soğuktu. Suya ayağımızı bie sokamadık şeklide daha ılımlı olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler ( Yanlış anlaşılmasın nacizane şakayla karışık latife etmeye çalışıyorum. Herhangi bir yanlış anlaşılmaya karşıda özür dilerim)

Ulaş üstadım soru konusunda aşırı bir potansiyelim var biliyorsun. hem mesaj sayısı hemde ince eleyip sık dokuduğum için herşey soru benim için.

;D ;D Geçemessiniz beni en çok soru benim hatta bütün sorular benim. Ni ha ha ha  ;D ;D

Zerrin hanımın selamı ilettiğin için teşekkürler. Aleykümselam murat üstadım bizdende zerrin hanıma ( bir duysa hanım dediğime çok kızar ama görmeden yazı veriyim bari ) selamlar sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.