Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,036

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Balık madem bayat mezesiz gitmez dedim. ;D ;D ;D

yourt.jpg

bir fasıl müziğimiz eksikti onun linkinide ben ekliyimde http://www.vidivodo.com/115693/rasim-baba tam olsun. :smiley:

ben yine salataya yoğurda talim ekmek sıcaktı bi ona dayanamadım yedim galiba baya :smiley:

Afiyet olsun sevda hanım darısı bizim başımıza. Bugün nasibimizde ne var bakalım ? Birazdan bir tercih yapmamın zamanı gelicek. Sipariş vericem ama karpuz beyaz peynir Sıcak ata ekmeğiyle Birazda çavuş üzü fena olmazdı (hayallerimde belki) market ulaşımı şu an için pek gözükmüyor. Nasıl menü ama yaz günü için 1 numara :smiley: İlaveler olabilir ama olmassa olmazlar bunlar diye düşünüyorum. :smiley:

Murat üstad işte murat üstad. Bu kadar hızlı servis varmı şu sanal alemde ? Teşekkürler Bende üşenmiyim ekmekle çavuş üzümü bir koşu alıyım geliyimde afiyetle yiyelim. Şaka bir yana bu ikramlar birde yenilebilir olursa düşünsenize bilgisayar başından hiç kalkmadan hemde ( düşünmeyin düşünmeyin ben düşündüm çokda iç açıcı bir durum gözümün önüne gelmedi. Bahaneyle kalkıyoruz şu teknolojik asosyal yapan cihazın başından )  

Murat üstad Üzümü de ben alıyım demiştim ama :smiley:

bede şeker var az şekerli alsam olurmu? ocakçının işi çoksa aynı cezveden çıkanıda içerim ne yapalım. Kampa giderken tavayla beraber cezve almayı adet edindim. közde kahvenin yerini en halis çay tutmuyor.

Murat gerçi daha öncede söyleimya seni diğer medaratörlerin arasında tek geçerim her zaman. senin ekürin yok.

yandan çarklı belkide bizim uydurduğumuz bi şey bilmiyorum annem ve babam boşnak onlar hep kahvelerini sade yapar yanına da kesme şeker koyarlar hatta yugoslavyaya gittiğimde gördümki kesme şeker yerine lokum koyuyorlar

geçen hafta Kerpe'de miço koyuna gittik deniz sonrası acıktık. ateş yakıp yemeğimizi yedikten sonra o közde kahvemizi yaptık alan genişti. keyiflendim. cep telefonundan zeybek müziği çalıp karadenize ve koya karşı davul zurna eşliğinde oynadım. tek hayıflanmam fotoğraf makinamın pilinin bitmesi olmuştu.

Yaklaşık 1 ay önce Sarıyer'de bir cafede Türk kahvesi söyledik yanında bitter çukulata ile servis ettiler.Tavsiye ederim. Lokum ise Sevdanın dediği gibi Genelde Arnavut ve Boşnak'larda halen daha kullanılan güzel bir adet. Bizim Aydın'daki bazı Arnavut göçmenlerinin köylerinde rastladım. Boşnak deyince tabi böklerini es geçmemek lazım. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri