Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,507
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ne kadar sürdü yol istanbuldamısınız kerpeyi bilmiyorum ama ist yakın denize içim rahat girebileceğim bi yer arıyorum

Etiketler

yaklaşık 2 saat sürüyor ama değiyor. yol otaban.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15416.0

Buradan şileyede gittiğide Şile'nin bazı köylerindeki koylarda da denize girebilirsin. Kabakoz yada Akçakese köyleri gibi. Fakat galiba sende Murat gibi İzmir'desin bizim oraların denizi gibi durgun deniz arama. o yüzden korumalı koyda denize girmek gerekiyor.

Yok Yok Sevda İzmir de değil.
İstanbul'da ,

Artık tekrar toplanır bir hafta sonu bir daha gidersiniz.
Eftelya - Sevda - sen , Sevda'nın oğlan ,
Sen en iyisi Kozaya bir özel mesaj atarak senin kaldığı kampingte bir etkinlik tertiplesin.
23-24 Ağustosta Bursa Karacabey'e gitmeyi düşünüyordu yönetim.

Hatırladım oğlum artık büyüdü bende etkinliklere iştirak etmek istiyorum demişti galiba. Murat olabilir. Gerçi Koza'nın iş bu aralar çok ancak telefonla irtibat kurabiliyoruz. birde yeni bir site açtılarya www.felsefe.net diye ama Sevda'yla görüşürüz. olmadı Sevcan'ın düzenlediklerine katılır. bu cuma Bostancı'da ve Caddebostan'da akşam toplanıp ay ışığı gecesi yapacaklar mesela. ona ne uygunsa ayarlarız.
Bu arada ben siteye katkıda bulunayım. fotoğrafları Kocaeli'nede yükleyeyim. Bir ara Murat müsait olduğunda bana photobucketten yeni bir adres daha alalım. zira 1000 resim dolmak üzere. Kerpede yaklaşık 1100 resim çekmişim. bunun yaklaşık 300'ünü yüklemişim. ;D

1000 resim , 300 ü yüklenmiş.
Hay maşallah.

:smiley:
Alalım hemen.

Bana paydos ,
İyi Akşamlar,

BalkondanGnBat.jpg

yarın bir ara alırız ben yüklemeye devam edeyim ;)

Sana iyi akşamlar. bu arada Sevda Boşnağım dedinya bizim gezilere gelen Bambina ve elifte Bosnalı geldiğinde onlarlada tanıştırırım.

hafta içi yani cuma bi şey yapma şansım yok oğlum yaz okuluna gidiyor canı çıkmış bi vaziyette dönüyor arabalı arkadaşlarımızdan birini kandırabilirsek kerpe yi günü birlik ziyaret edebiliriz. linke baktım kızlara da göstericem bir hafta daha izni var kızların benim yok :/ avşaya gitmekten bahsediyordu burası daha güzel geldi çadırımız bilem yokkkkk ne yapçaz şimdi

bizim kaldığımız kampta hazır kurulu çadırlar var. sen sadece giysilerini götürüyorsun. hatta kamelyalı olanları bile var ve denize 300 mt.Doğa çadır kamp telefononu 0216 561 2686 işletmeci bayanın adı Rüveyde Çolak telefonu 0537 247 7430 benim fotoğraflarda bazı fotoğrafları var. kamp alanında sıcak su,büfe,çamaşırhane,bulaşıkhane mevcut. ayrıca sabah deniz kenarındaki restoranlarda açık büfe kahvaltı yapın. şaka gibi ama 5 ila 7.5 lira arasında fiatları değişiyor ve yaklaşık 20 çeşit var.

hiç öyle bir vukuat olmadı ve olmamışta. en azından bunun canlı kanıtı benim ve Eftalya ki oda döndü. kene meclise bile girdi. orada deniz ve ormanda yok. sen dezenfekte büronda otur o zaman :mad:

bunlar hurafe. sen arkadaşlarını kaale alma gidin gezin stres atınnnn ;) yada yüklenen resimlere bakın hayıflanın :'(

ya şirkette kene muhabeti öyle yoğunki bu ara bir arkadaşımız kastomolu hangi köy bilmiyorum şimdi ziyarete gitti kene ısırmış 3 gün dür hastaneye gidip geliyor

Kastamonu'nun meşhur bir tabelası vardırya onu değiştirmek gerek desene. Daş düşebilir Ayu çıkabilir. yeni versiyon Kene çıkabilir ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR