Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,036

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

goodEvening2.gif

Kimsecikler yokken kendim çalayım kendim oynıyayım bari Paylaşmak istiyen arkadaş için link aşağıdadır.

Link : 1- http://www.vidivodo.com/118928/ankara-oyun-havasi  :smiley:

2- http://www.vidivodo.com/36065/dogustan-ankarali :smiley:

:smiley: Günaydın herkese :smiley: Güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum arkadaşlarım :smiley: Gülen yüzünüz solmasın İNŞALLAH

24 saat 4 dakika 30 29 28  ( cumartesi saat 9:00 doğada olucak şekilde düşünülmüştür. )

Vidolarıda özellikle ankara havası seçtim.

slmm yeni katıldım aranıza ankarada olup trekking yapanlar var mı? biz arkadaslarla internetten cok arastırdık ama bulamadık :(((

dilek10021.jpg

Arkadaşlar ,

Gezenbilir.com Ailesine Hoşgeldiniz Yüksel Hanım.
Ankara da bu ay içinde Trekkin yapılabileceğini sanmıyorum.
Havalar aşırı sıcak ama sezon açıldığında (İzmir için Ekim ortası) her hafta düzenli Trekking faaliyetleri düzenleyen bir üyemiz var Ankara'da.
Şu an tatilde olduğu için ayrıntılı bilgiler veremiyoruz.

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

Murat üstad nasılsın ? nasıl keyifler ? Farkettiysen erken açtım dükkanı ? diyceksinki açtınde gelen giden oldumu ? olmadı tabiki ama erken açmak iyidir. bereketli olur dedim. Bak misafirle başladık

Hoşgeldiniz yüxell hanım. şu an aynı zamanda modaretörümüzde olan murat üstadın bahsetiği zerrin hanım tatil sebebiyle aramızda değil. Ama geldiği zaman faaliyetler ve faaliyetler konusundaki eksiklerinizle yakından ilgilenip yardımlarını esirgemiycektir. bende yeni bir üyeyim. Üstadların katkılarıyla biraz cene baz bile oldum. sSorular konusunda ben çekinmedim sizde çekinmeyin sorunki cevaplar üstadlar tarafndan gelicektir yada benim daha önceden sorduğum sorulara bakabilirsiniz. Gezenbilir.com ailesine hoşgeldiniz.  

Örnek Sorular : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14782.0

Bende ankaradayım. Bir maillle değişti herşey. Şimdi hazırlıklarımı ve eksilerimi tespit edip Üstadlarla sohpet ediyoruz. Hemen doğada olma isteğiniz güzel ama bende yeni yeni öğeniyorum. sezon daha açılmamış. treking sporu için zaman yada mekan yok örnekler var ( Ulaş üstadın asfalt trekingi gibi) fakat havaların aşırı sıcak olduğu için verimli olmuyorki sezon daha açılmamış.

Ama bir treking vardıki kaçırdınız ona bende katılamadım. Ama değermiş heleki Ankarada deniz yada hazvuz şansı olmıyanlar için linki :

http://video.eksenim.mynet.com/salimerdal57/ADOG_Gurleyik_te_Su_Trekkingi_2008/170471/#

Merhaba Fatih ,
Dükkanı erken açman gerçekten güzel olmuş.
Biraz da görsel öğeler eklemeyi düşünsen. :smiley:

Mesela ;
Hayirlisabahlar021.jpg

Yüksel Hanım sizde hoşgeldiniz.
Yaz ortasında Doğa Yürüyüşleri de nereden aklınıza geldi ki.?

Tabii kışın yağmurda çamurda yürümek zor değil mi.?
;D

Bakınız bu linke ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11722.0

Yağmur çamur bizi durduramıyor İzmir'de.

Waawwwww 2600. mesajım

Murat üstadım oda moderatör farkı olsun değilmi ? Hafta sonu için bir hazırlık varmı ? Videoları seyredebildinmi ? Akşam üzeride videolarla uğurladım Üstadları :smiley: 

yıllık izinimiz yok ve ankarada yazın cok sıkıcı geciyor. yazın napıyorsunuz ankarada?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR