Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,838
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bende bu arada detaylı bir gökçeada belgeseli hazırlıyayım. biraz yorucu olucak ama ,tarayıcıdan geçir bazı şeyleri kapa,kes ,kopyala. üzerlerine bilgiler ekle derken bayağı bir saatler alıyor. 1999 dan başlayıp günümüze kadar olan bir belgesel olucak. çekilen resimler bana ait olmak üzere.neyse size arasıra yazmaya çalışırım.
Dün gece hazırladığım atom bombasını inceleyebildinizmi.

Etiketler

Kemal abi günaydın burası pek korkulacak gibi değilmiş bulmacayı burada çözebiliriz galiba :D

aytar63' Alıntı:
Kemal abi günaydın burası pek korkulacak gibi değilmiş bulmacayı burada çözebiliriz galiba :D
Ali bey kardeşim size ve tüm yarışmacılara günaydın olsun :D ayrıca sizin buradan henüz yenimi haberiniz oluyor. şayet öyle ise yazdığımız mesajları takip edip bizi izlemeye devam ediniz ;) :D :D

Kemal abi teşekkür ederim sizden öğrenecek çok şeyimiz var takipçinizim :D :D :D

Öğlen Neşesi;

Meslektaş

Pilotum. İstanbul-Sao Paolo seferini yaptıktan sonra kabinden çıkıp yolcuları uğurlamak istedim.
Derken, her halinden Türk olduğu belli olan bir abi boynuma sarılarak "Vaaay, meslektaşım benim!" dedi.
Nezaketen nereden meslektaş olduğumuzu sordum.

Abinin cevabı süperdi:

"Ben de Trabzon'da, .... hattında dolmuş şoförüyüm!"

İyiyiiz seni sormalı.
Ev iş hafta sonu da ilk yürüyüşüm :smiley:
Haftaya Cumartesi Bursa'dayız ailecek.

Belki Pazar günü yürüyüş yaparız.

Ben biraz yorgunum. Bu iki ayaklılar da bazen tansiyonumu çıkarıyorlar. O' nun dışında çok şükür :smiley:

Öz Murat, Bursa' da mı yürüyüş yapacaksın yoksa bu pazar ayrı bir etkinlik mi var?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri