Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,822
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ben kendi adıma kafayı motorla bozuyorum çok yanlışım var sen nasılsın Ferdane
C vitamini takviyesi mi lazım ? acil şifalar diliyorum

Etiketler

Fatoşcum,bende öyleydim yavaş yavaş hareket artmalı....Bu akşam Fizik tedavi hocamla karşılaştım iyi hissediyorsan devam et dedi....Tavsiye ederim

ferdane gül' Alıntı:
Kemal Bey,Perihan ,Çağdaş siz nasılsınız?
Teşekkür ederim Ferdane ablacım, kitabıma dalmışım yine kusura bakmayın :smiley: çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Bol bol sıcak şeyler ve portakal suyu için; ben hastayken hep öyle yaparım :smiley:

peşehodka' Alıntı:
ben kendi adıma kafayı motorla bozuyorum çok yanlışım var sen nasılsın Ferdane
C vitamini takviyesi mi lazım ? acil şifalar diliyorum
Sabır canım,olacak inşallah...
Gripte c vitamini kesinlikle alınmalı,kuşburnu iyi bir kaynak,ben günesin ve doğanında gribe iyi geldiğini düşünüyorum...Bugün şükürler olsun daha iyiyim.
Arkadaşlar ciddi salgın geliyor,kendinize dikkat edin ,sağlıklı ve iyi beslenin lütfen...Fırsat bulursam başlık açıp bu konu ile ilgili uzun uzun yazacağım...

edindiğim bilgilere göre aşı pek uygun değilmiş, buna karşın C vitamini takviyesi vitamin hali (doğal olanı özellikle ve antioksidan isim veremicem yasak sanırım ama çok önemli besin takviyeleri var kullanılması gereken

ferdane gül' Alıntı:
Fatoşcum,bende öyleydim yavaş yavaş hareket artmalı....Bu akşam Fizik tedavi hocamla karşılaştım iyi hissediyorsan devam et dedi....Tavsiye ederim

Ben hala kontrole gidemedim :(. Çok ihmal ediyorum kendimi.

Yalnız benim doktorum trekking kesinlikle olmaz demişti, ben de doktoru dinlemeyip trekking e katılmış sonrasında da hastanelik olmuştum biliyorsun :D.

ekiNoks' Alıntı:
Ben hala kontrole gidemedim :(. Çok ihmal ediyorum kendimi.

Yalnız benim doktorum trekking kesinlikle olmaz demişti, ben de doktoru dinlemeyip trekking e katılmış sonrasında da hastanelik olmuştum biliyorsun :D.
Fatoşcum treekinge gitmeden spora başlamalı,biliyorsun 3 haftadır halk oyununa gidip 3 saat ter atıyorum;yürüyüşte uygun ayakkabım,batonum ve kıyafetim de vardı bunlarda çok önemli...

Ohooo trekking keser mi bizi Fatma abla hadi dağa çıkıyoruz, plan hazır :D

[attachment=2]
[attachment=1]

kackar.jpg

PAMIR-2006-(256).jpg

ekiNoks' Alıntı:
şu grip için bir de D vitmini alınması gerek diyor doktorlar, o nu nereden bulacağız?
Bu konuda daha 2 saat önce uzman doktorla konuştum birşey diyemedi,d vit duymadım ben...D vit güneşle çok iyi depolanır,eczanelerde kalsiyumla birlikte ilaçları var...Yeterli ve dengeli beslenmek her amandan daha önemli...

ferdane gül' Alıntı:
Fatoşcum treekinge gitmeden spora başlamalı,biliyorsun 3 haftadır halk oyununa gidip 3 saat ter atıyorum;yürüyüşte uygun ayakkabım,batonum ve kıyafetim de vardı bunlarda çok önemli...

2-3 ay kadar önce eski gittiğim spor salonuna gitmiştim, hocaya durumumdan bahsettim haliyle, hani daha hafif hareketler yaptırır bana diye ama hoca beni kabul etmedi :(. Kılık kıyafet, batondu, ayakkabıydı konusunda da bir eksiğim yok çok şükür. En yakın zamanda gitmem gerek zaten doktora, tekrardan konuşacağım onunla bu konuyu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri