Teşekkür ederim Ferdane ablacım, kitabıma dalmışım yine kusura bakmayın çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Bol bol sıcak şeyler ve portakal suyu için; ben hastayken hep öyle yaparımferdane gül' Alıntı:Kemal Bey,Perihan ,Çağdaş siz nasılsınız?
Sabır canım,olacak inşallah...peşehodka' Alıntı:ben kendi adıma kafayı motorla bozuyorum çok yanlışım var sen nasılsın Ferdane
C vitamini takviyesi mi lazım ? acil şifalar diliyorum
ferdane gül' Alıntı:Fatoşcum,bende öyleydim yavaş yavaş hareket artmalı....Bu akşam Fizik tedavi hocamla karşılaştım iyi hissediyorsan devam et dedi....Tavsiye ederim
Fatoşcum treekinge gitmeden spora başlamalı,biliyorsun 3 haftadır halk oyununa gidip 3 saat ter atıyorum;yürüyüşte uygun ayakkabım,batonum ve kıyafetim de vardı bunlarda çok önemli...ekiNoks' Alıntı:Ben hala kontrole gidemedim . Çok ihmal ediyorum kendimi.
Yalnız benim doktorum trekking kesinlikle olmaz demişti, ben de doktoru dinlemeyip trekking e katılmış sonrasında da hastanelik olmuştum biliyorsun .
peşehodka' Alıntı:bu sınavda en fazla kaç yanlış hakkın var biliyormusunuz
ekiNoks' Alıntı:benim zamanımda öyle bir şey yoktu. 70 puanı tamamlayan ehliyet alıyordu ...
Bu konuda daha 2 saat önce uzman doktorla konuştum birşey diyemedi,d vit duymadım ben...D vit güneşle çok iyi depolanır,eczanelerde kalsiyumla birlikte ilaçları var...Yeterli ve dengeli beslenmek her amandan daha önemli...ekiNoks' Alıntı:şu grip için bir de D vitmini alınması gerek diyor doktorlar, o nu nereden bulacağız?
ferdane gül' Alıntı:Fatoşcum treekinge gitmeden spora başlamalı,biliyorsun 3 haftadır halk oyununa gidip 3 saat ter atıyorum;yürüyüşte uygun ayakkabım,batonum ve kıyafetim de vardı bunlarda çok önemli...