Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,809
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ekiNoks' Alıntı:
Yahu bu bahsettiğim 1989 yılı ve öncesi idi. Bence gezini erteleme. BG çok güzel bir ülke. Ben çift vatandaş olduğum için genellikle her sene giderim (bi bu sene gitmedim :smiley: ). Gideceksen yaz aylarında git, gitmişken de Varna' yı görmeden gelme :smiley:...
Biliyorum artık yok, ama öyle bize kötülüğü dokunmuş bir ülkeye gidip para kazandırmak konusunu sorguladım içimde. Fatma abla kafanızı şişirdim ama bağışlayın, ben de tam onu soracaktım. Bu çifte vatandaşlığa geçmek nasıl oluyor ? Ve annem çifte vatandaşlığa geçme, devlet memuru olamazsın dedi :/

Etiketler

HEYTTTTT Bendee varım trakya da yapılacak offroad a

[attachment=1]

4x4 ün modifiye edilmiş hali ;D

H?Ç BÖYLE B?R 4X4 GÖRMÜ?MÜYDÜNÜZ.jpg

aslında korkmuyorum soru sorma hakkım varmış telefon hakkımı kullanacağım :D
amcam ehliyetini yeni almış yengemi pindirmiş arabaya hadi gezmeye
çıkmaz bir sokağa girmişler Kırmızı yuvarlak işareti ne olduğunu hatırlayamamış, ma Rujden şu znak(işaret) neydi bi baksana kitaba deyene kadar polis durdurmuş
yengem '' ba Mıstava bulameem e kitapta znakı diye yırtınırmış ....

ekiNoks' Alıntı:
Hayırdır yahu, paraları sensiz yedik diye mi korktun ;D ;D ;D

Paraları kurtardık, adaşımla ortak payda da buluştukta ;D hafta sonu yağmur yağsın dediniz dediniz dualarınız kabul oldu ve biz Dışkaya' da yağmura yakalandık ;D ;D ;D Allah' tan tedarikli gitmiştikte ıslanmadık.. ;D ;D ;D

peşehodka' Alıntı:
aslında korkmuyorum soru sorma hakkım varmış telefon hakkımı kullanacağım :D
amcam ehliyetini yeni almış yengemi pindirmiş arabaya hadi gezmeye
çıkmaz bir sokağa girmişler Kırmızı yuvarlak işareti ne olduğunu hatırlayamamış, ma Rujden şu znak(işaret) neydi bi baksana kitaba deyene kadar polis durdurmuş
yengem '' ba Mıstava bulameem e kitapta znakı diye yırtınırmış ....
Bursa'daki akrabalarım aklıma geldi ;D ;D hey gidi koca macırlar :D

cagdas90' Alıntı:
Biliyorum artık yok, ama öyle bize kötülüğü dokunmuş bir ülkeye gidip para kazandırmak konusunu sorguladım içimde. Fatma abla kafanızı şişirdim ama bağışlayın, ben de tam onu soracaktım. Bu çifte vatandaşlığa geçmek nasıl oluyor ? Ve annem çifte vatandaşlığa geçme, devlet memuru olamazsın dedi :/

Benim bir çok yakınım çift vatandaş ve devlet memuru canım, annene yanlış bilgi vermişler herhalde. Yakınınızda Göçmen Derneği varsa onlara bir danışın yine de...

Balkan göçmenlerinin meşhur parçası Ramo'nun Türkçe ve Bulgarca şarkı sözlerini paylaşayım ben de.

Bulgarca:
Ramo Ramo

Kad sam sreo druga svog
prijatelja jedinog
najsrecniji bese dan
jer ne bejah vise sam Pesma nas je tesila
sudba nam se smesila
ali vihor sudbe zle
od mene ga odvede

Ref. 2x
Ej Ramo
Ramo, Ramo, druze moj
Ramo, Ramo, druze moj
da li cujes jecaj moj

U tami sad zivim sam
ko ugasen suncev plam
jer ti si otisao
bolji zivot nasao

Ali ipak nadam se
i zovem te vrati se
vrati mi se Ramo ti
sudbine smo iste mi

Ref. 2x

Ramo, Ramo
Ramo, Ramo, Ramo

Türkçe:
Ramo Ramo

Keten gömlek sekiz kat
Dördünü giy dördünü sat
Benden başka seversen
Kalkma yataklarda yat

Oy Ramo
Ramo Ramo sevgilim
Ramo Ramo Tu Sevo
Bizi ayırıyorlar

Ak güvercin olsaydın
Pencereme konsaydın
Pencerem çok yüksekte
Yar dizime konsaydın

Ay filizi filizi
Kim bilir kalbimizi
Esti bir acı rüzgar
Ayırdı ikimizi

skydiver26' Alıntı:
Paraları kurtardık, adaşımla ortak payda da buluştukta ;D hafta sonu yağmur yağsın dediniz dediniz dualarınız kabul oldu ve biz Dışkaya' da yağmura yakalandık ;D ;D ;D Allah' tan tedarikli gitmiştikte ıslanmadık.. ;D ;D ;D

Yağmur berekettir ;D ;D ;D İyi olmuş işte :D

cagdas90' Alıntı:
Balkan göçmenlerinin meşhur parçası Ramo'nun Türkçe ve Bulgarca şarkı sözlerini paylaşayım ben de.

Bulgarca:
Ramo Ramo

Kad sam sreo druga svog
prijatelja jedinog
najsrecniji bese dan
jer ne bejah vise sam Pesma nas je tesila
sudba nam se smesila
ali vihor sudbe zle
od mene ga odvede

Ref. 2x
Ej Ramo
Ramo, Ramo, druze moj
Ramo, Ramo, druze moj
da li cujes jecaj moj

U tami sad zivim sam
ko ugasen suncev plam
jer ti si otisao
bolji zivot nasao

Ali ipak nadam se
i zovem te vrati se
vrati mi se Ramo ti
sudbine smo iste mi

Ref. 2x

Ramo, Ramo
Ramo, Ramo, Ramo

Türkçe:
Ramo Ramo

Keten gömlek sekiz kat
Dördünü giy dördünü sat
Benden başka seversen
Kalkma yataklarda yat

Oy Ramo
Ramo Ramo sevgilim
Ramo Ramo Tu Sevo
Bizi ayırıyorlar

Ak güvercin olsaydın
Pencereme konsaydın
Pencerem çok yüksekte
Yar dizime konsaydın

Ay filizi filizi
Kim bilir kalbimizi
Esti bir acı rüzgar
Ayırdı ikimizi

http://videoizle.video75.com/2ydXucyuCAx/slobodan-ilicramo-ramo/

buyrun :D...

ekiNoks' Alıntı:
Yağmur berekettir ;D ;D ;D İyi olmuş işte :D

Bereket olduğuna kesinlikle katılıyorum da; Cumartesi günü o irtifada o şekilde yağan bir yağmurda pek öyle durmuyordu...Hele o şimşekler...

skydiver26' Alıntı:
Bereket olduğuna kesinlikle katılıyorum da; Cumartesi günü o irtifada o şekilde yağan bir yağmurda pek öyle durmuyordu...Hele o şimşekler...

Dolayısıyla benim dualarımın kabul olduğunu öğrenmiş oldunuz, ayrıca altıncı hissim de kuvvetlidir ;D ;D ;D. Perihan a sorabilirsiniz, en yakınen o tanıktır :D :D :D

Bundan sonra çıkarken meteoroloji hakkında sizden bilgi isteyebilirim demek ki ;D
ekiNoks' Alıntı:
http://videoizle.video75.com/2ydXucyuCAx/slobodan-ilicramo-ramo/

buyrun :D...

Burada ki Ramo Bursa' da düğünlerde çalınan Ramodan çok yavaş geldi sanki burada ritm biraz daha yüksek ve oyun şekline bayılıyorum (İzlemesine)

skydiver26' Alıntı:
Bundan sonra çıkarken meteoroloji hakkında sizden bilgi isteyebilirim demek ki ;D
Burada ki Ramo Bursa' da düğünlerde çalınan Ramodan çok yavaş geldi sanki burada ritm biraz daha yüksek ve oyun şekline bayılıyorum (İzlemesine)

Daha hızlısında kalkıp oynayasım gelebilir ;D. Üç bel fıtıklı biri var karşınızda, zıplatmayın beni gece gece ;D, bir de hastane işi çıkmasın başımıza :D :D...

Rahmetli büyük anneannem hep Bulgaristan'a Bulgarya derdi, toprağı bol olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri