Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,809
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

seni düşünüyorum
sorgusuna kapılıyorum yitik zamanlarımın

seni düşünüyorum
martıların kanat seslerine irkiliyor durgunluğum

seni düşünüyorum
bir dostun sitemi saplanıyor ansızın

seni düşünüyorum
ay ışığı sızıyor geceme

seni düşünüyorum
tutsak mektuplarımın sıcaklığı carpıyor yüzüme

seni düşünüyorum
dağ yücesi
kekik kokusu serpiliyor şiirlerime

seni düşünüyorum
tütün kokuyor özlemin
saat sabahın dördü
seni düşünüyorum
gözlerim buğusunda pencerelerin

seni düşünüyorum
üşüyorum

===Alıntıdır===

Etiketler

Nöbete geldim ::smiley: ;)

[attachment=1]

nöbetteyim....jpg

Bu pek nöbete gelmişe değilde nöbetteki murat aksu ve seyyah-34 dü vurmaya gelmişe benziyor gibi gibime geliyor. :D :D ;D Anneeeeeee

Yahu baktım biriniz koca gün buraya uğramamış, diğerimiz ise romantik uçuşa geçmiş, ben de biraz canlandırayım dedim sizi ama galiba benim de civciv uyukluyor. Kemal abi baksana şunun gözlerine, kapalı galiba değil mi? ;D ;D ;D

Ahanda ekip toplanıyor ::smiley:. Ne güzel :smiley:...

İyiyiz canım, sizleri gördüm daha iyi oldum :D. Çok şükür... :D :D :D

Sen nasılsın?

İyiyim ben de teşekkür ederim kitabıma gömüldüm, hem okuyayım hem de bir bakayım siteye ne yapıyorlar dedim ve acıktım ( iyi kitaplar hep acıktırır beni :smiley:) Fatma abla, sen de Bulgaristan göçmeniydin, değil mi ?

Evet ablacım, 1989 versiyonu :smiley:. Fatma' nın Ani yapılmaya çalışılanlardan :smiley:. Sabahın 03:00-03:30 arası polisin kapıya dayanıp "hadi gidiyorsunuz" denilenlerden. Sınıra kadar da polis eşliğinde getirilenlerden :smiley:...

Çok şükür bu günümüze ;)...

Neyse, güzel şeylerden konuşalım :smiley:...

eeeee arkadaşlar daha daha nasılsınız? :D

Fatoş Hanım..
Hoşgeldinizde Kemal abinin dediği gibi topla tüfekle gelince biraz ürktüm ;D Ama Civciv çok tatlı....

Hmm ileriki zamanlarda bir Bulgaristan turu yapmayı düşünüyordum da.. Sen anlattın vazgeçtim :D Anne tarafım da baba tarafım da Bulgaristan göçmeni, Dobruca'dan. Ben hiç görmediğim için bir gidip göreyim, orada kalan akrabaları ziyaret edeyim diye düşünmüştüm.

aww bende katılırsam iç çıkamam şini ders ne zaman çalışacağım beeen :D
selam millet nassınız kam?

cagdas90' Alıntı:
Hmm ileriki zamanlarda bir Bulgaristan turu yapmayı düşünüyordum da.. Sen anlattın vazgeçtim :D Anne tarafım da baba tarafım da Bulgaristan göçmeni, Dobruca'dan. Ben hiç görmediğim için bir gidip göreyim, orada kalan akrabaları ziyaret edeyim diye düşünmüştüm.

Yahu bu bahsettiğim 1989 yılı ve öncesi idi. Bence gezini erteleme. BG çok güzel bir ülke. Ben çift vatandaş olduğum için genellikle her sene giderim (bi bu sene gitmedim :smiley: ). Gideceksen yaz aylarında git, gitmişken de Varna' yı görmeden gelme :smiley:...

peşehodka' Alıntı:
Amanın sizde mi göçmensiniz :D Boşverin dersi ya, ben de salladım :D

peşehodka' Alıntı:

yandı forum ;D, sen de geldin ya, tam olduk ;D ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Aslında size biraz sitem edecektim ama civciv ortamı yumuşattı ;D

Hayırdır yahu, paraları sensiz yedik diye mi korktun ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR