Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,819

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

skydiver26' Alıntı:
http://www.izlesene.com/video/amator-ramo-ramo-boyle-oynanir/755661

Olduğu gibi ;)

bu oyunları artık göçmenlerden çok yerliler oynamaya başladı ;). gırnata çalgalarımızı bile bizden çok dinler oldular :smiley:

http://www.izlesene.com/video/muzik-anil-orkestra-damat-halayi/444142

Bide böyle bir şey var ...

TezzMertek e
İki arkadaş hem yürüyorlar hem de dertleşiyorlar :
- Bıktım bu hayattan, sıkıldım
- La oğlum deli misin nesin bak ne güzel takılıyoruz işte , ne derdin var
- Ya akşamları yalnızlık canıma tak dedi artık oğlum, evlenicem ben artık
-La oğlum susadıysan su iç, kendini nehre atmana gerek yok ki..

Suratımızı asmaya alıştığımız son günlerdeki ender sevindirici haberlerden bir tanesi..

Azerbaycan’da Türk bayrağı yeniden yükseldi

20 Ekim 2009

Türkiye ile Azerbaycan arasında çıkan “bayrak krizi” çözülüyor…

Türk bayrakları, Azeri şair Sabir Rüstemhanlı “O bayraklar bu topraklar için şehit düşenlerindir. Saygılı olalım” demesi üzerine başlayan hareket üzerine önce Diyanetin camisinde Türk bayrağı yükseldi.

Yetkililer kısa süre içerisinde şehitlikteki Türk bayraklarının da dalgalanacağını belirttiler.

Bu gelişmede Azerbaycan’da 'Vatan Şairi' diye bilinen Sabir Rüstemhanlı’nın çok büyük etkisi olduğu belirtiliyor.

Onu yakından tanıyanlar aynen şöyle diyor:

“O vatan şairidir. Tam 22 gün 22 gece Azadlık Meydan’ında özgürlük için konuşmuştur. Konuşmasının sonunda da 'Bu meydanın adı Azadlık olsun' demiştir. Bakü’deki meydanın adı böylece 'Azadlık' olmuştur. Bu nedenle onun Türk bayrağı için söyledikleri etkili olmuştur."

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12737163.asp

skydiver26' Alıntı:
Geçmiş olsun Ferdane Hanım...
Teşekkür ederim Murat Bey,malum topluluk ve kalabalık içinde bulununca kapılmaması mümkün değil,neyseki domuz gribi değil(bu akşam klinikte tanıdığım bir hocanın d.gribinden yattığını öğrendim ona üzüldüm kendime sevindim ).Bugün daha iiiyim ,sesim normale dönüyor...
Arkadaşlar,5 dakika kalıp kaçacağım....

ferdane gül' Alıntı:
Teşekkür ederim Murat Bey,malum topluluk ve kalabalık içinde bulununca kapılmaması mümkün değil,neyseki domuz gribi değil(bu akşam klinikte tanıdığım bir hocanın d.gribinden yattığını öğrendim ona üzüldüm kendime sevindim ).Bugün daha iiiyim ,sesim normale dönüyor...
Arkadaşlar,5 dakika kalıp kaçacağım....

Sizin adınıza sevimdim...Acil şifalar dilerim...

ekiNoks' Alıntı:
Hoş geldin canım. Ben sana trekking e gitme demedim mi? ;D

Çok geçmiş olsun...
Canım treekingte sadece gribin verdiği yorgunluktan zorlandım ama dalından bolca kuşburnu-alıç vs yemek beni bugün ayağa kaldırdı(dün akşam halk oyunu çalışmama bile gittim ;) şükür...) Treeking bana daha iyi geldi,yavaş yavaş sende başla derim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR