Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 717,434
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Selenyum E almak çok önemli ve yanında C vitamini kış girerken ve bahar aylarında özellikle

Etiketler

ferdane gül' Alıntı:
Kemal Bey,Perihan ,Çağdaş siz nasılsınız?
Çok teşekkür ederim çok iyiyz kızım zeyneb ile kına gecesine hazırlanıyoruz :D bizde kızımla bunu dinliyoruz sizede tavsiye ediyoruz .hatta bütün rahatsızlıklara bile iyi gelebilir. artık bu havaları kim başlattı ve bize hatırlattı ise gece gece .

http://video75.com/8ispwxaqVGH/roman-havasi-gamzeli-yarim/#

az önce netin aziziliğine uğradık ama adımız yukarıda asılı kalmış demek ki. :D

peşehodka' Alıntı:
Çağdaş, hazine haritası mı bu
emen geliiz
Keşke hazine haritası olsa :smiley: Biz hazine ararken bir de böyle eşsiz hazineleri çöpe atanlar var. Çok yazık.

[attachment=1]

kitaplar1zj6.jpg

peşehodka' Alıntı:
akıllım o 70 puan için kaç hata hakkın var

Direksiyon sınavım yıl 1996 aralık ayında idi. Feci kış vardı, kar buzlanma filan... Arabayı daha ilk çalıştırmamda stop ettirdiydim ;D ;D ;D, heyecandan valla. Vermişlerdi yanıma bir hoca bir de komisyondan birini, mübarekler tepemde vıdı vıdı vıdı aklımı şaşırtmışlardı ;D. Yanlış hatırlamıyorsam ordan epey kırpmışlardı puanımı 82 puan almıştım galiba. En çok motor dan korkuyodum ki o ndan 98 puan almıştım ;D ;D ;D...

ekiNoks' Alıntı:
Ben varım ;D ;D ;D ama belli bir mesafeden sonra beni taşımak zorunda kalabilirsiniz ;D...
Sen gel yeterki ablacım, başımızın üstünde yerin var :D

ekiNoks' Alıntı:
Sigarayı bıraktım 56 kilo oldum ama, bir daha düşün istersen :D...
Eee şey çok güzel bir yayla biliyorum Fatma ablacım arabayla gezdireyim seni orada, şimdi ne gerek var karda kıyamette dağa çıkmaya falan, zaten doktor da yasak demiş dimi ama ;D ;D

Kemal abi, bulgarların roman havaları da güzeldir. Buyrun :D

http://videoizle.video75.com/HZN-BTGjqXf/tez-cherveni-domati/

Dedemiz tarafından kanımıza girmiş bir kere. bizdende kızmıza oğlumuza geçmiş duyduklarında duramıyorlar. hele kızım ile evde çektiğimiz klipleri görmeyin. ;D ;D
link için teşekkürler fatoş hanım.

;D ;D ;D

Benim de canım sıkıldı şimdi Perihandan dolayı, ben de mi yesem bir şeyler ::smiley: ;D...

Arkadaşlar bana müsaade artık :smiley:. Çok konuşturdunuz beni gene bu akşam, çenelerim ağırıyo :smiley: ;)...

İyi geceler hepinize. Eğer bir kusurum olduysa özür diliyorum :smiley:.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Geri