Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 717,460
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Selam dostlar.
Ben bugün sabah sabah erkenden eşim ile mimarsinanın eşssiz büyük eserinde sabah yürüyüşü yaptık.ve bu kareleri sizlerle paylaşmak istedim.izlemek için link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41166.msg430262#msg430262

Birazdan çıkıp yine akşama burada olucağım görüşmek üzre.

Etiketler

Fatoş ,
İzmir' mayıs 2010 a kadar düzenli etkinliklerimiz var.
Katılım sayısını arttıramadık gitti o ayrı hikaye.

Bu hafta İzmir'deyim
Gelecek hafta Cumartesi Nişanımız var.
01 Kasımda İzmir'e dönemeyeceğim için sanırım Tasim ağabey ile Bursa'da yürür.
Pazartesi İzmir'e dönerim. ..

Tatlı mı ?
Su Böreği mi bilemem.

;D

29-30-31 Ekim / 01 Kasım kamp yapacaktık esasında.
Annemin operasyonu sebebi ile nişanı 2 ay öne aldık.

İyi akşamlar arkadaşlar..
Etkinlikler bölümünde 17.10.2009 Cumartesi günü Dışkayadayız...başlığıyla duyurduğumuz faaliyetin Fotoğrafları;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41195.msg430767#new

İyi seyirler..

Günaydınlar

Ben tüm gerginlikleri artık tarihe gömdüm şimdi artık canımın kıymetini bilme zamanı.çok ama çok yazık etmişim gençliğime,keskin sirkenin küpüne zarar verdiğini insan biliyor ama 40 kından sonra ancak idrak edebliyor.
Bazı şeylerin farkına varmak için illa o şeyleri yaşamak gibi acaip bir hastalığımız var. yahu işte yaşamışlar var. bedavadan tecrübe sahibi olmak varken birde sen bunların faturasını ödemekle uğraşma.yoooo illa başa gelecek illa bir kerede olsan yandım Allah diyecek , tamam buyrun tahsilatçılar makbuz kesmeye zaten çoookktan hazırlar.

Merhaba
Geçenlerde sevtap hanımın bir forumunda şöyle bir ifade vardı.

Merhaba= benden sana zarar gelmez. demekmiş manası

Merhaba Bayım ,

- Cüzdanınızı rica edebilir miyim.?
- Anlayamadım.??
- Merhaba dedim ama benden size zarar gelmez.
- Ama Cüzdanımı istiyorsun.
- Evet. Cüzdanınızı istiyorum çünkü baktım da kamburunuz çıkmış. İçini boşaltırsam daha rahat yürüyeceğinizi düşünüyorum bayım.
- Hımm. Teşekkürler. Buyrun bu cüzdanım. Bu da Polis Kimliğim.
- ??!!??

Hımmm tam isabet :D :D :D :D ve demekki her kuşun eti yenilmeyeceği gibi tadına bile bakılmamalı ;)
teşekkürler muratçığım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Geri