Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,859

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Güneş bir gidiyor, bir geliyor... Ne olacak bu havanın hali böyle bilmem... ::smiley: ;D

Öz Murat, sende durum nedir? Gerçi senin ilk bahar mevsiminde olduğunu biliyoruz ama yine de son durum analizini bekliyoruz ;D...

İzmir sıcaktan kavruluyor.
:smiley:

Hafta sonu yağış var diyorlar ama pek inanmıyorum.
İzmir burası.
Denize kıyısı olduğu için hava çok değişken.

seyyah-34' Alıntı:
Günaydınlar

Ben tüm gerginlikleri artık tarihe gömdüm şimdi artık canımın kıymetini bilme zamanı.çok ama çok yazık etmişim gençliğime,keskin sirkenin küpüne zarar verdiğini insan biliyor ama 40 kından sonra ancak idrak edebliyor.
Bazı şeylerin farkına varmak için illa o şeyleri yaşamak gibi acaip bir hastalığımız var. yahu işte yaşamışlar var. bedavadan tecrübe sahibi olmak varken birde sen bunların faturasını ödemekle uğraşma.yoooo illa başa gelecek illa bir kerede olsan yandım Allah diyecek , tamam buyrun tahsilatçılar makbuz kesmeye zaten çoookktan hazırlar.
merhabalar, seyyah çok haklısınız düşüncenizde,insan bir saatten sonra daha kendine dönüyor ve deneme yanılma şekliyle doğrulara ulaşabiliyor, o yüzden yıllar sonra bizler büyüklerimiz tabiriyle anılıyoruz))

Süt içelim büyüyelim.
Hem de Tekirdağ yakınlarındasınız.
Cık cık.
Malkara Kaymakamına bir mektup yazında size her gün 2 şişe süt yollasın.
;D

Annem her akşam bir bardak sütümü hazırlıyor zaten Murat, hem de en sağlıklısından, inek sütü yani ;) ;D...

TezzMertek' Alıntı:
Süt içelim büyüyelim.
Hem de Tekirdağ yakınlarındasınız.
Cık cık.
Malkara Kaymakamına bir mektup yazında size her gün 2 şişe süt yollasın.
;D
Ah ah güzel cennet vatanımın muhteşem valisi recep yazıcıoğlu (Allah rahmet eylesin) şu millete süt içmesini öğretme adına canını seveseve verdi.

ekiNoks' Alıntı:
Güneş bir gidiyor, bir geliyor... Ne olacak bu havanın hali böyle bilmem... ::smiley: ;D
Hanımefendi lütfen insanları yanıltmayınız ;D ;D ;D ben buradan hemde bilgisayarımın başından karşımdaki penceremden taaaa bilmem kaçıncı kattan sizin oraları aynen ayna gibi görüyorum mesela ne zaman ben buradan sizin üstünüzdeki çakan şimşekleri görsem sizden yarım saat sonra yağmur haberleri alıyor bunu tüm istanbul ile buradan hava tahimini olarak paylaşıyorum bir kez daha söylüyorum lütfen insanların kıyafeti ile ilgili bu haberleri doğru verelim. ;D ;D
Hiçte doğru olmayan bu haberi değiştiriyorum hava fatoş hanımın oralarda ve buralarda muhteşem günlük güneşlik inanın ki :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR