Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,876
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ben de artık herkes uyudu herhalde diye düşünmeye başlamıştım :smiley:...

Çok oldu görüşmeyeli ;D, nasılsın Kemal abi?

Etiketler

Ben çok çok iyiyim teşekkür ederim 7 / 24 gezenbilirdeyim. bakıyorum bir perihan hanım geliyor sonra o gidiyor murat aksu bey geliyor daha sonra ferdane hanım olaya el atıyor bir ara hiç biriniz olmuyorsunuz o zaman bende gezenbilirin derinliklerine dalıyorum bir daha geri gelipte gelen mesajlara bakmam masal oluyor. :D :D :D amma da çok gezilecek yer varmış git git bitmiyor neler neler yazmışlar,tekrar geriye gelmeyi unutup dalıyorum.
kısaca işte böyle fatoş hanım.

Çok uyuyosunuz çoooookkkkk. Ben burda çalışıyorum, nelerle uğraşıyorum beni yalnız bırakıyorsunuz, ama olmaz ki? :(

Merhaba Ferdanem ;D...

Ya canım bazen 5 günlük çalışma 6 gün hatta 7 güne bedel oluyor;nasıl gerildiysem dudaklarım uçukladı...Bu arada pazar günü düğün var hem de cenazemi var;dün 7 den sonra cenaze sonra düğün evine gittim ;) ::smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Ya canım bazen 5 günlük çalışma 6 gün hatta 7 güne bedel oluyor;nasıl gerildiysem dudaklarım uçukladı...Bu arada pazar günü düğün var hem de cenazemi var;dün 7 den sonra cenaze sonra düğün evine gittim ;) ::smiley:
Günaydın
Bunlar hayatın anlamı ve gerçekleri hiç birinden kaçamayız. öyle ben bir günde düğüne,cenazeye,sünnete,hasta ziyaretine,akşamada feshane şenliklerine katıldım.kafam allak bullak oldu :D
Evet gece murat aksu ile bu forumun güller açan dalıydık :D :D bir arada tam fatoş hanıma cevap yazayım dedim odane sanırım pc başında başı klavye üzerine düştü galiba ;D ;D cevap vermediğine göre??

Ben de artık herkes uyudu herhalde diye düşünmeye başlamıştım ...

Çok oldu görüşmeyeli , nasılsın Kemal abi?

işte size cevap yazmam biraz uzun olunca sizde yine gitmişsiniz

Ferdanem hem başınız sağolsun, hem düğün hayırlı olsun, hem de "dudaklarım uçukladı" demişsin çok geçmiş olsun. Hayat işte... :smiley:

Kemal abi, sana da afiyet olsun. :smiley: Akşam ki kaçışıma gelince; Bu gün çalışacağım için yatmam gerekti artık :smiley:, ancak, hayırlı geceler dilemeden ayrıldım, ayıp ettim, özür diliyorum... :smiley:

Günaydın herkese. Bugün kız arkadaşımla uzun bir aradan sonra tekrar buluşacağım, şans dileyin ::smiley:

cagdas90' Alıntı:
Günaydın herkese. Bugün kız arkadaşımla uzun bir aradan sonra tekrar buluşacağım, şans dileyin ::smiley:
Çağdaş kardeşim seninde günün aydın olsun. umarım bu kız arkadaşın ile ciddi bir arkadaşlık yapar ve mutlu sona erersin.aksi halde bayanlar böyle çapkınlıklar için asla şans dilemezler sana. hatta kırnaklarını bile törpülerler :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR