Çok teşekkür ederim çok iyiyz kızım zeyneb ile kına gecesine hazırlanıyoruz bizde kızımla bunu dinliyoruz sizede tavsiye ediyoruz .hatta bütün rahatsızlıklara bile iyi gelebilir. artık bu havaları kim başlattı ve bize hatırlattı ise gece gece .
Direksiyon sınavım yıl 1996 aralık ayında idi. Feci kış vardı, kar buzlanma filan... Arabayı daha ilk çalıştırmamda stop ettirdiydim ;D ;D ;D, heyecandan valla. Vermişlerdi yanıma bir hoca bir de komisyondan birini, mübarekler tepemde vıdı vıdı vıdı aklımı şaşırtmışlardı ;D. Yanlış hatırlamıyorsam ordan epey kırpmışlardı puanımı 82 puan almıştım galiba. En çok motor dan korkuyodum ki o ndan 98 puan almıştım ;D ;D ;D...
Eee şey çok güzel bir yayla biliyorum Fatma ablacım arabayla gezdireyim seni orada, şimdi ne gerek var karda kıyamette dağa çıkmaya falan, zaten doktor da yasak demiş dimi ama ;D ;D
Dedemiz tarafından kanımıza girmiş bir kere. bizdende kızmıza oğlumuza geçmiş duyduklarında duramıyorlar. hele kızım ile evde çektiğimiz klipleri görmeyin. ;D ;D
link için teşekkürler fatoş hanım.