Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,068
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Annem
Hızlı hızlı ayakkabılarını giymeye çalışırken bana sesleniyor; ''Ben 5 dakikalığına komşuya gidiyorum, yarım saat sonra yemeği ocaktan almayı unutma sakın!"

Etiketler

Haftasonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan oğluma "Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız?" diye sordum. Oğlum tüm sempatikliğiyle cevap verdi; "Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de. Ama senin kadar güzelini görmedik!"

Tabii ya evde kalmış oluyoruZ.

Yoksa sen akşamları köprü altında mı yatıyordun.??

;D

Mesai saati içerisinde bizim abiler tabii araziye çıkıyorlar çalışmaya. Ben de çalışmalarla ilgili bilgi almak için aradığımda biri diyor ki " Ben köprü altındayım, diğeri ben de köprü üzerindeyim, herşey normal, sadece TIR cılar yanımızdan geçerken dat dat diye korna yapıyolar, bıyıklı mıyıklı ayırmıyorlar" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

(aklıma geldi şimdi, paylaşmak istedim :D )

Fatoş O yola atlama ikazı oluyor o dat dat,
Zaten milletimizde bir Tırcı,Kamyoncu karşı, anlamsızlaşan düşüncesi var.

Hava Yollarında yemek servisi zamanı. Hostes en öndeki adama kibarca gülümseyerek sordu:- Yemek ister misiniz efendim?Kendini lokantada zanneden yolcu servis masasına baktı:- Seçeneklerim neler?Hostes yine kibarca gülümseyerek seçenekleri sundu:- Evet veya hayır.

Kamyon sürücüsü "Dikkat, alçak köprü." İkaz levhasını fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti. Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı. Arkasında kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu:- Köprüye sıkıştınız, he?Sürücü canı burnunda homurdandı:- Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti.

peşehodka' Alıntı:
Kamyon sürücüsü "Dikkat, alçak köprü." İkaz levhasını fark ettiğinde iş işten çoktan geçmişti. Olanca hızıyla üst köprüye bindirdi ve orada sıkıştı kaldı. Arkasında kilometrelerce araç kuyruğu oluştuktan sonra trafik/kurtarma ekibi nihayet geldi. Kurtarıcı işine başlarken polis de gözleri sıkışmış kamyonda, sürücüye yaklaşarak söze girmiş olmak için sordu:- Köprüye sıkıştınız, he?Sürücü canı burnunda homurdandı:- Yo, köprü taşıyordum, mazotum bitti.

Süpermiş ya :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
İster Fıkra,ister hikaye veya gerçek ama orada hazır cevaplığin yeri gelince, nasıl bir sanatsallık ifa ettiğine örnek ''mazot bitmiş''
süper yani

MADENCİ' Alıntı:
Fatoş O yola atlama ikazı oluyor o dat dat,
Zaten milletimizde bir Tırcı,Kamyoncu karşı, anlamsızlaşan düşüncesi var.

Yolda ikaz edilecek bir durum varsa biz yaparız o uyarıyı, onlar da bize uymak zorunda ama tabii yol çalışmalarından ötürü yol kapatılıyor diye de bizimkileri selamlıyor olabilirler ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR