Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 694,129
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Öğlen Ortası Neşesi ;

Uyanık teyze
Bankada o gün, "65 yaş" diye adlandırılan maaş ödemesi yapılıyor. Normalde ben kredilerde çalıştığım için maaş ödemiyorum ama buğulu gözlerle etrafına bakan tontiş teyzeyi görünce dayanamıyorum. Kendisini çağırıp maaşını ödüyorum. Kendisi o esnada kocasının ve oğlunun aynı kazada öldüğünden, durumlarının çok kötü olduğundan, kendi hastalıklarından bahsediyor. Ortam gayet hüzünlü, ağladık ağlayacağız... Taa ki çaycımızın teyzeyi tanıması ve “Hatice Teyze, yine sıraya girmemek için hikaye yazıyorsun değil mi?” demesine kadar. Teyzemin cevabı ise gayet sade ve anlam dolu oluyor. "Sus enik!" "

Etiketler

Ahh dede vah dede sen neymişsin sen.??
Yaktın bizi yeniden.

MP3 üni bulup da dosya formatında eklemek lazımdı bu şarkıyı mesaja.

Hakan ağabey ,
Ağrı dağı tırmanış hazırlıkları ne alemde.??
Ev tiipi Vakumlama makinesi bulursam alacağım kendime.
Malzemeleri vakumlayarak porsiyonlara ayırma planım var.

Benim bu sene çıkışım yattı. Kulüplerin toplantılarına gidemedim.
Artık 2010'da Gezenbilir adına bir organizasyon yaparız erthem ile.

TezzMertek' Alıntı:
Öğlen Ortası Neşesi ;

Uyanık teyze
Bankada o gün, "65 yaş" diye adlandırılan maaş ödemesi yapılıyor. Normalde ben kredilerde çalıştığım için maaş ödemiyorum ama buğulu gözlerle etrafına bakan tontiş teyzeyi görünce dayanamıyorum. Kendisini çağırıp maaşını ödüyorum. Kendisi o esnada kocasının ve oğlunun aynı kazada öldüğünden, durumlarının çok kötü olduğundan, kendi hastalıklarından bahsediyor. Ortam gayet hüzünlü, ağladık ağlayacağız... Taa ki çaycımızın teyzeyi tanıması ve “Hatice Teyze, yine sıraya girmemek için hikaye yazıyorsun değil mi?” demesine kadar. Teyzemin cevabı ise gayet sade ve anlam dolu oluyor. "Sus enik!" "

su enik hahahahha :smiley:

Murat, biz ufaktan hazırlık yapıyoruz. Hakan gelmiyor malum adam dede olmuş ne işi var Ağrı' da...

Karışmayın dedeye belki torunu ile gelip atacak havayı...

İyi de ben daha 27 yaşındayım.
Bakınız ;
;)

http://i172.photobucket.com/albums/w17/wwwderetepeorg/Harmandali/Kent2%20-%
20Kent1/P2019713.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Ahh dede vah dede sen neymişsin sen.??
Yaktın bizi yeniden.

MP3 üni bulup da dosya formatında eklemek lazımdı bu şarkıyı mesaja.

Hakan ağabey ,
Ağrı dağı tırmanış hazırlıkları ne alemde.??
Ev tiipi Vakumlama makinesi bulursam alacağım kendime.
Malzemeleri vakumlayarak porsiyonlara ayırma planım var.

Benim bu sene çıkışım yattı. Kulüplerin toplantılarına gidemedim.
Artık 2010'da Gezenbilir adına bir organizasyon yaparız erthem ile.

Evet ...Ümiti gönderiyoruz bu yıl.... Rota tırmanış biraz hafif geliyor bana.. Anladınız siz beni...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR