Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 694,129
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Fatoş, İşte bende on diyorum Müsavire selam,saygı ile yola devam

Etiketler

ben daha yeniyim üstüme yükleme, diğer kişiler konusunda bişey söyleyemem

Öğleden sonra Neşesi

tray, Erkek , 33 , İzmir 2 gün 23 saat önce gönderdi.

Cilalı imaj
Arabayı yıkattırma zamanım gelmiş. Sınava yetişmek zorunda olan kızlar bile binmedi.

Usta işi ne dödü bu abi lafı yuvarlamak için denirya. Baksana kim, kime abi diyor.

Abimi.???

hakan.kavakli' Alıntı:
Adım Hakan Kavaklı,

Tekirdağ Çorluda yaşıyorum. Aslen Sinop Gerze'liyim Otomotiv Sektöründe yaklaşık 21 yıldır çalışıyorum.Evliyim 12 Yaşında bir kızım var. Biz aile

olarak doğayı ve doğada olmayı seviyoruz..Ayrıca yine Tatillerimizde Ülkemizi gezip tanımaya çalışıyoruz.. Trekking ve Kamplar başlıca tutkularımız..

Selamlar...

Hoşgeldin dedeciğim.
;D

ekiNoks' Alıntı:
Bu arada benim sorum cevapsız kalmıştı ;D, hadi tembellik yapmayın da çalışın biraz bakalım. ;D

Burda şey var....

Bir güzel kız... Dizüstü çökmüş üzüm bağında iki elinde üzüm salkımları... Gördüm ben

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR