Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,058

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

peşehodka' Alıntı:
Dün Karahisarlı köyüne gittik Ümit bey siz biliyorsunuzdur orayı
neyse mantar çifliği varmış onun için
kocaman bir tesis yapmışlar muhteşem bir yer
biz de mantar yetiştirmeyi düşünüyoruz da bölesini hiç görmemiştim aklımdan hala çıkmıyo

Perihan, Karahisarlı Köyüne gitmedim veya hatırlayamadım. Biraz anlatırsan yada bir konu açarsan bizde gitmiş kadar oluruz.

Bu linki de ziyaret etmelisiniz.

Tabii 1 ay izin alabilecek durumu olanlara .
:smiley:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11964248.asp

1 ay senelik izin hakkım var ama şefime izin deyince kaç gün diyor, hafta kelimesine gıcık kapıyor... :(

Malkara yolu üzerinde giderken sol tarafta kalıyor
köyü gezmedim şirin bir yer ama mantar çifliği vardı
muhteşem bir tesis şu an üretim yok temmuzda başalanacak
kompostlarını bile kendileri hazırlıyor bi göreceksiniz

Konu dışı, atılan mesajları email adresine almama ayar butonu benzeri birşey arıyorum. bilen varmı. :smiley:

MADENCİ' Alıntı:
Konu dışı, atılan mesajları email adresine almama ayar butonu benzeri birşey arıyorum. bilen varmı. :smiley:

Her konunun en altında bulunan HABER VER düğmesine tıklarsanız ilgili konuya olan aboneliğiniz bitecek ve bir daha e-postanıza o konu-sayfa hakkında uyarı e-postası gelmeyecektir.

7 yaş
Ne yapsa hoşgörüp idare etmeliymişim, çünkü sadece 7 yaşındaymış. İstediği zaman parka gidip oynayabilirmiş, çünkü tamı tamına 7 yaşındaymış. Mutfaktan bir bardak suyu dökmeden getiremezmiş çünkü elleri minicikmiş ve sadece 7 yaşındaymış. Sevgilisinin olması çok normalmiş ve isterse nişanlanabilirmiş, çünkü o artık 7 yaşındaymış. Bu kadar erken mi başlıyordu bu yaş sendromu?

ekiNoks' Alıntı:
Bunda ne görüyorsunuz? ;D

33.jpg

Bu arada benim sorum cevapsız kalmıştı ;D, hadi tembellik yapmayın da çalışın biraz bakalım. ;D

Öğlen Neşesi diyelim ;

Evlilik teklifi

"Eşin yok bu dünyada sen gerçek misin,
Gözlerin deniz gibi sen melek misin,
Seviyorsan benimle evlenir misin,
Cevabın evet ise yarın saat 5'te parka gelir misin?"

Bu sabah 11 yaşındaki yakışıklı komşumdan aldığım mektup. Annesi tüm gece bununla uğraştığını söyledi, emeğe saygı duyup evlensem mi ki?

7 yaşındaki kız nişanlanırım derse 11 yaşında ki oğlan doğal olarak evlenmek ister.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,761
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR