Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 706,657

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sabah Neşesi ;

amabendeya, Kadın , 26 , İzmir

Öğle uykusu
Kızımı öğle uykusuna yatırmaktan, yatırdığım zaman ise masal anlatmaktan nefret ediyorum. Her defasında uyuyan ben oluyorum, evi dağıtan da kızım oluyor.

Evet Torpil adı ile satılıyor genelde.
Her pastahane de bulabilirsin.
Favorim Bonjour ve Reyhan.
:smiley:

Torpillerini bilemem ama pastaları süpper. Biraz tuzlu olsada.

TezzMertek' Alıntı:
Hoşgeldin Ümit ağabey ,
arwin' Alıntı:
Merhaba Ümit abi. Ben iç güveysinden hallice.Sen nasılsın

Sağolun arkadaşlar. Bizde iyiyiz. Son bir kaç hafta oldukça yoğun geçti. Fabrikada sayımlarımız vardı. Hafta sonlarıda malum o kamp senin bu kamp benim geziyoruz.
Bu arada serbest muhabbet çok hızlıydı. Hızınıza yetişmek mümkün olmadı.

Hoşgeldin Perihan.

İyi dileklerin için teşekkürler.
Zeytin bahçesi olan arkadaşımız için tekrarlarsın umarım.

Serbest Muhabbet ışık hızı ile ilerliyor ağabey.
Forum genelinde bile bir numarayız zaten. Board oyununu saymazsak tabii ;D

statistik.png

Dün Karahisarlı köyüne gittik Ümit bey siz biliyorsunuzdur orayı
neyse mantar çifliği varmış onun için
kocaman bir tesis yapmışlar muhteşem bir yer
biz de mantar yetiştirmeyi düşünüyoruz da bölesini hiç görmemiştim aklımdan hala çıkmıyo

Perihan, Fotoğraf çekmenize izin verdilerse Ekoloji bölümünde bir konu açabilirsin.

Trekking Falcom; ama normal o kadar gezginin bir selamı bile yetiyor.

Alıntıdır.

Sabah Neşesi - 2 ,

Tahterevalli

Aslında çok da evlenmeye niyeti olmayan ablama görücü geldi. Aracı olanı kıramadı babam. Hoşbeşten sonra babam damat adayına ne iş yaptığını sordu, adayımız da "Reprezantım ilaç firmasında, ilaç pazarlaması yapıyoruz." dedi. Yıllardır hastalıklarla boğuşan anneannem hemen atladı, "Ne ilaçları evladım? Kalbim var, bana yarar mı?" diye sordu. Sazan damat adayı ise "Yok teyzecim, biz cinsel sorunlar için ilaç satıyoruz." dedi çekinerek. Ablamın evlenme niyeti olmadığını bilen babam, bunun rahatlığı ile damadın açıklamasını anlamayan anneanneme görüşmeyi bitiren açıklamayı yaptı: "Anne, delikanlı tahteravallisi çalışmayanların tahteravallisini çalıştırıyormuş!"

TezzMertek' Alıntı:
Hoşgeldin Perihan.

İyi dileklerin için teşekkürler.
Zeytin bahçesi olan arkadaşımız için tekrarlarsın umarım.

Serbest Muhabbet ışık hızı ile ilerliyor ağabey.
Forum genelinde bile bir numarayız zaten. Board oyununu saymazsak tabii ;D

statistik.png

aaaaaaaaaaaaa 4 cü sıra bana hiç yakışmamış, biraz daha çalışmam lazım :eek:

Alıntı : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11964309.asp

Tekirdağ'da domuz gribi

TEKİRDAĞ'da domuz gribi şüphesiyle karantina altına alınan ve yapılan kan tahlili sonuçları çıkmadan taburcu edilen 27 yaşındaki T.S.'ye domuz giribi teşhisi konuldu.

İl Sağlık Müdürlüğü: Hastanın genel sağlık durumu iyir. Uzman ekiplerimiz tarafından günlük kontrolleri yapılmaktadır. Hastanın temasta bulunduğu kişilerin de günlük olarak kontrolleri yapılmakta olup müdürlüğümüz tarafından hasta ve temaslıları çok yakından izlenmektedir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR