TezzMertek' Alıntı:Hoşgeldin Ümit ağabey ,
Bekleriz Figen.
amabendeya, Kadın , 26 , İzmir
Öğle uykusu
Kızımı öğle uykusuna yatırmaktan, yatırdığım zaman ise masal anlatmaktan nefret ediyorum. Her defasında uyuyan ben oluyorum, evi dağıtan da kızım oluyor.
TezzMertek' Alıntı:Hoşgeldin Ümit ağabey ,
arwin' Alıntı:Merhaba Ümit abi. Ben iç güveysinden hallice.Sen nasılsın
Tahterevalli
Aslında çok da evlenmeye niyeti olmayan ablama görücü geldi. Aracı olanı kıramadı babam. Hoşbeşten sonra babam damat adayına ne iş yaptığını sordu, adayımız da "Reprezantım ilaç firmasında, ilaç pazarlaması yapıyoruz." dedi. Yıllardır hastalıklarla boğuşan anneannem hemen atladı, "Ne ilaçları evladım? Kalbim var, bana yarar mı?" diye sordu. Sazan damat adayı ise "Yok teyzecim, biz cinsel sorunlar için ilaç satıyoruz." dedi çekinerek. Ablamın evlenme niyeti olmadığını bilen babam, bunun rahatlığı ile damadın açıklamasını anlamayan anneanneme görüşmeyi bitiren açıklamayı yaptı: "Anne, delikanlı tahteravallisi çalışmayanların tahteravallisini çalıştırıyormuş!"
TezzMertek' Alıntı:
Tekirdağ'da domuz gribi
TEKİRDAĞ'da domuz gribi şüphesiyle karantina altına alınan ve yapılan kan tahlili sonuçları çıkmadan taburcu edilen 27 yaşındaki T.S.'ye domuz giribi teşhisi konuldu.
İl Sağlık Müdürlüğü: Hastanın genel sağlık durumu iyir. Uzman ekiplerimiz tarafından günlük kontrolleri yapılmaktadır. Hastanın temasta bulunduğu kişilerin de günlük olarak kontrolleri yapılmakta olup müdürlüğümüz tarafından hasta ve temaslıları çok yakından izlenmektedir.