Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,544
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Garminin alt modellerine bir bak.
SD kart desteği ya da PC ye bağlanabilme özelliği olsun.
Verileri Pc ye aktarmak en güzeli.

Benimkini ilk fırsatta Ankara ya yollayım biraz bakımdan geçireceğim.
Ayrıca Araç bağlantı kiti ve yedek lityum batarya almalıyım.
2-3 günlük etkinlik yaparsak batarya dayanmıyorda.

Etiketler

Murat biraz önce sitede Ayvalık-Cunda adası diye bir gezi notu içeren yazı okudum. Ayvalık-İstanbul arası 8&9 saatmiş. nasipse bugün bileti alıyorum. Bayram dönüşü trafiğide olur akşam 18'e almak istiyorum. Şeytan sofrası benim okul yıllarında gittiğim bir yerdi. 82&83 mezunu olduğuma göre bayağı olmuş. Orman kamp alanının hemen üzerinde. gidecek olursak zaten kampı biraz erken toplarız. yada hevesimi başka bir aktiviteye saklarım. belkide bu tekrar gitmem için bahanem olur. Balıkesir güzeldir çünkü. Cunda adası ile bile birleştirebilirim belki diye ayak üstü plan bile yaptım. nezaman gideceksem artık :-\

tamam sağol. ne tür aktiviteler için kullanacağımı filan yazıp toparlayayım. Reha beye yazayım o daha iyi yönlendirir.

hoş geldiniz

Murat yazılanları tekrar gözden geçirdimde tamam ben ocağı getiririmde onunla kahve filan yaparız ;D sen arabaya küçük tüp al yinede. Ama kastettiğin benimki gibi kamp ocağı ise alma derim ;)

Herkese Merhaba :smiley:

Nasılsınız ? Nasıl Keyifler ? Umarım herşey yolundadır.

Yoğunluk sebebi ile rötar yaptık biraz. Sohbete soru sorunca karışmış bir an ortalık ama sağ duyu kazanmış.

Sevgiler saygılar :smiley:

Güzel Güzel ,
Zirve Dağcılık tan arkadaşların Khan Tengri etkinliklerinin fotolarını yüklüyorum yavaş yavaş.

welcome Darrly our gezenbilir family ;) you can find deretepe mountaineering group's trekking schedule after 19 october this site www.deretepe.org

gezenbilir aılesıne hosgeldın Darrly. deretepe dagcılık grubunun 19 ekımden sonrakı doğa yürüyüşü programını bu adreste bulabılırsın.

behicefe' Alıntı:
bir kısmını gördüm nerede bizim çadırlar nerede onların otağ çadırları ;)

Ama o Sarı çadırlar sürekli Ana Kampta kaliyor.
Kampa gelipde çadır kurmak istemeyenler için sürekli hazır durumda duruyor o çadırlar.
Daha üst kamplara çadır kurmaya zaten eli mahkum dağcıların.

Karnı Acıkan var mı arkadaşlar .? (TezzMertek)

Bu sorunun cevabı tabi ki acıktım :(:( ama herşeyden önce müthiş bir susuzluk yaşıyorum, boyum kadar su olsa içecem neredeyse :( akşama az kaldı..

Boyunuz kadar olan suyu değil de mineral ve madensel tuzlar açısından zengin olan bir suyu içmenizi tavsiye ederim.
Niyetli iseniz maden suyu ile oruç açabilirsiniz.
Sonra da hafif yiyecekler.

Merhaba,

Tüm gün o toplantı benim, öbürü de benim (keşke birini de sen alaydın ;) ) tarzında koşturup durdum. (Ayrıca iyi ki dekanlık karşı bina, oryantiring antrenmanlarım tüm güne yayılıyor :smiley: )

Ayrıca bu sabah hoş bir haber aldım. Söylemesi ayıp, Gezenbilir'de Oryantiring başlığı açıldı... ;) Ve en gevezeyi yardımcı olması için tanımladılar. Umarım birilerinin işine yararım... (Beni burada bulamazsanız, artık arada aşağıdayım, 7-8 başlık aşağıya bakın çağırın, gelirim yine ... )

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=259.0

Uyarı ve desteğinizi bekliyorum.
Selamlar...

Oryantiring Bölümü tüm Gezenbilir.com Ailesine hayırlı olsun.

Bölümün Moderatörlüğünü üstlenen Ulaş Hocamıza da teşekkürler ve çalışmalarında başarılar.

Günaydın Arkadaşlar ,

Bugün 9 Eylül.
Güzel ülkemizin modern kenti İzmir'in Kurtuluşunun 86.yılı
Tüm İzmir'lilere Sevgilerle,

9eylul2008.jpg

günaydın,

09/09/1933 İzmir Enternasyonal Fuarı'nın çekirdeğini oluşturan ''9 Eylül Panayırı''nın ilki, Genelkurmay Başkanı Mareşal Fevzi Çakmak tarafından açıldı.

Sitedeki tarihte bugün bölümünü hasbel kader yazıyorum ya itiraf edeyim bende yeni öğrendim. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri