Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 710,101

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ben forma uzun zamandır girmiyorum bakıyorumda bu zaman zarfında ne kadar da cimrileşmişsin sen Murat aşkolsun yani :eek:

Bu paylaşımcı tavrından dolayı tşk. ederim Bülent. Sanada iyi yolculuklar diliyorum
Bu arada sen çatla patla Murat cimrilik yapsanda gezenbilir ailesinde paylaşımcı arkadaşlar var neyseki ;D

ben kerpede kamp yaparken yaklaşık 1200 resim çekmiştim. Dijital olunca sorun olmuyor. Bakalım buradada pilin el verdiği oranda çekeriz

Bende fotoğraf makinemi alınca görürsün Murat kıskandırıcam seni :D
Bol bol fotoğraf çekicem boy boy yayınlıycam ohhh :D

Fotoğraflarını bekliyoruz Esra ,

Bu arada Bülent zaten İstanbul da. ;D
İftar yemeğine gelemiyor da Cumartesi akşamı Fotoğraf gecesi var ona katılacakmış.
Bende gitmişken o etkinliğe de katılayım diyerek dönüşümü Pazar gününe erteledim.
Cuma akşamı Sedat ta, Cumartesi de ya Sedat ya da Bülentte kalırım artık.

Hımm Bülent'in İstanbul'da olduğundan bilgim yoktu. Olsun iftar yemeğine katılmasada fotograf çekip bizimle paylaşacağı için sorun yok demektir sevgili Moderatörüm Murat :D

Tamam Narbel ,
:smiley:

Mesaj sayın Eshot'un 371 numaralı Narbel hattı ile eşit olmuşta.
;D

İlahi Murat nelere dikkat ediyosun valla buarada İzmir'deki bütün semtlerin otobüs numaralarını biliyosun galiba. Benimde takıntımdır bende birçok semtin otobüsünün numarasını bilirim ama seninki kadar değil tabi.

Tabii ki biliyorum. %95 ini neredeyse.
O nedenle rahatça Kentkart ile Trekking diyorum ya.

Yürüyüş programımıza baktın mı sen.? İmza bölümünde ki linki tıklaman yeterli

Daha önce bakmıştım ama biraz önce tekrar inceledim. Çok önemli bi engelim olmadığı sürece hepsine katılmayı planlıyorum. Umarım aksiliklerle karşılaşmam. Buarada sırt çantamı aldım sana söylemişmiydim 1 ay falan oluyo alalı. Yağmurluğumu da almıştım hatırlıyorsan geriye birtek bot kaldı onuda bi ara hallederim artık.

Çantan Hayırlı olsun Esra.
Ayakkabı içinde acele etmelisin nette bir araştırma yap istersen.
Ya da Dağ evi ile Dağ deniz mağazalarını ziyaret et Alsancak ta.

Tşk. Ederim Murat saol.
Ayakkabı için araştırma yapıcamda bi fırsat bulabilsem neyseki az kaldı kpss yi atlatırsam rahatlıycam o zaman bol bol gezer dolaşır bi bot bulurum kendime :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR