Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 709,164
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hadi bu akşam bakalım.
:smiley:

İşin yoksa tabii. Niyetli isende Kıbrıs Şehitlerinde açarsın orucunu.

Etiketler

EsR@' Alıntı:
Çok iyi olurdu ama iş çıkışında direksiyon dersim var bu hafta full doluyum. Malum önümüzdeki hafta sonu sınav var derslerimi tamamlamak zorundayım. Dediğim gibi ancak ayın 22'sinden sonra rahatım o zaman gideriz zaten başının etini yerim merak etme hadi gidelim hadi gidelim diye :smiley:

Malesef işte o olmuyo derslere katılmayabiliyosun zorunluluğu yok ama direksiyon dersleri zorunlu. Ayrıca ilk defa araç kullanıyorum mecburen gitmek zorundayım. Sınavda faciaya yol açmak istemiyorum :D

Dert etme sınavda da yanında hoca oluyor ve onun ayağının altında da fren pedalı bulunuyor.

Sana başarılar bana paydos.

İyi akşamlar.

Yarın görüşmek üzere.

Murat, uyku aralarında siteye girdiğim için yazılanları geçte olsa takip ediyorum. buyüzden cevaplarda haliyle gecikmeli geliyor. tabiki bende de kalabilirsin. telefonumu biliyorsun.

Günaydın Arkadaşlar.

Bülent , Cumartesi akşam sabaha kadar fotoğraf turu yapacaksak yandım. :smiley:
Pazar günü saat 11:00 için dönüş bileti aldımda.

gabara' Alıntı:
Merhaba, ben Yilmaz. Izmir'de yasiyorum ve burada gecen 21 yili yeterli sayarsak Izmir'liyim bile diyebilirim :smiley: Cografya ögretmeniyim. Amatör olarak 1997'den beri araliklarla outdoor faaliyetleri ile ugrasiyorum. Izmir'deki kulüplerle düzenli haftasonu yürüyüslerine katilirken calisma temposu icinde ister istemez aksattim faaliyetleri, ama gönlüm hep outdoorda. Izcilik yaptim calistigim okulda bir süre. Halen acik hava egitimi (disarida-dogada egitim) ve cevre egitimi üzerinde akademik olarak uzmanlasmaya calisiyorum. Tekrar bir dönüs arayisi icerisindeyim trekking günlerine. Umarim gezenbilir faydali olur bu dilegimi yerine getirmemde.
Doga dostlarina sevgiler.

Gezenbilir.com Ailesine Hoşgeldin Yılmaz Bey,
19 Ekim'den itibaren her pazar Deretepe Dağcılık Grubu adı altında Doğa Yürüyüşlerimiz olacak bunlara katılmayı istersen yürüyüş programına
İmza bölümünde yazan İzmir Deretepe Dağcılık Grubu linki vasıtası ile ulaşabilirsin.
Ayrıca Gezenbilir.com İzmir Grubun linkinde de tanıtırsanız çok memnun olacağım.
İlgili Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9741.0

umudayaşam' Alıntı:
slm.arkadaşlar!Ben Firdevs...36 yaşındayım..İzmir' de yaşıyorum...burada doğdum büyüdüm ama kökenim karadeniz yani doğanın göbeği..aslen sanat tarihçisi resmen sınıf öğretmeniyim :smiley:Doğal güzellikleri,tarihsel mekanları gezip görmekten,fotoğraflamaktan büyük zevk alıyorum,heyecan duyuyorum...Doğayla iç içe olmayı seviyorum...yurt içinde birçok güzelliği gezip görme fırsatım oldu ama bunu bir yaşam biçimi haline getirmeyi istiyorum artık...bu sitenin buna önayak olacağını düşünüyorum..hafta sonları yapılacak her türlü etkinliğe katılabilirim...ancak henüz çok yeni olduğum için iletişimin nasıl olduğunu bilmiyorum..yardımcı olursanız sevinirim.(Özellikle İzmir grupları) Bol etkinlikli günler diliyorum....

Firdevs Hanım ,
Gezenbilir.com Ailesine sizde hoşgeldiniz.
Yılmaz Bey için yazdıklarımı okumuş olmalısınız.
İzmir de hafta sonu yapılan Doğa Yürüyüşlerini Doğa Yürüyüşleri konu başlığı altında elimizden geldiğince duyurmaya çalışıyoruz.
Gezenbilir.com Adı altında yürüyüş organize etmiyor olsakda farklı kulüp ve grupların etkinliklerini haberdar ediyoruz.
Ben İzmir Deretepe Dağcılık Grubunun etkinliklerini , Ulaş İzmir Dokuz Eylül Dağcılık Kulübünün , Zerrin Anadolu Doğa Gezginleri Kulübünün (Ankara)etkinliklerini duyuruyorlar.

Yılmaz Bey gibi sizi de ;
Ayrıca Gezenbilir.com İzmir Grubun linkinde de tanıtırsanız çok memnun olacağım.
İlgili Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9741.0

slm.arkadaşlar!Ben Firdevs...36 yaşındayım..İzmir' de yaşıyorum...burada doğdum büyüdüm ama kökenim karadeniz yani doğanın göbeği..aslen sanat tarihçisi resmen sınıf öğretmeniyim :smiley:Doğal güzellikleri,tarihsel mekanları gezip görmekten,fotoğraflamaktan büyük zevk alıyorum,heyecan duyuyorum...Doğayla iç içe olmayı seviyorum...yurt içinde birçok güzelliği gezip görme fırsatım oldu ama bunu bir yaşam biçimi haline getirmeyi istiyorum artık...bu sitenin buna önayak olacağını düşünüyorum..hafta sonları yapılacak her türlü etkinliğe katılabilirim...ancak henüz çok yeni olduğum için iletişimin nasıl olduğunu bilmiyorum..yardımcı olursanız sevinirim.(Özellikle İzmir grupları) Bol etkinlikli günler diliyorum....

:smiley:

Firdews hanım bu mesajınız üst satırlarda zaten var.
Sadece bu köşeyi de ziyaret etmenizi rica etmiştim.

Bir de Gezenbilir.com İzmir Grubunun linkine de kayıt olmanızı.

12 Ekim Cumartesi Saat 15:30 da KSK İskele de İzmir Grubunu buluşması var ayrıca.

Murat aslında biliyorum yola çıktınya düşündüm. dönüşte sizin İzmir'dede bir akşam buluşup İftar organizasyonu yapabilirsiniz. Keza Ramazan dolayısıyla zaten erken çıkılıyor. Ve ulaşım buraya göre daha sakin. biz burada (istanbul'da) yaklaşık 2-2.5 saat önce yola çıkıyoruz iftar için. Oda şimdilik yağmur çamur yok diye. Şaka gibi ama gerçek. ;)

Herkese Günaydın :smiley: Hayırlı Cumalar :smiley:

Nasılsın Bülent Üstad ? Nasıl Keyifler ? Herkesler Nasıl ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR