Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 709,154
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Murat Adranaline ben geçen pazar gittim. 3. katta garaj indirimi var ama mesela Marmot mont var indirimli fiatı 400 ytl. bana indirimden önce 400 euro idi dediler :D
Karaköyde everest var yakınında ise atlas var oralara da bak ihtiyacın olan bir şey varsa. Ayrıca kadıköyde Akmar pasajının ilerisinde gezgin (dikey limit) var. Adranalinin ilerisinde Stadın arkasında ise daha ziyade dağcılar için profesyonel malzemeler satan şimal var.

Etiketler

Davut' Alıntı:
Emidio, Thanks for your response. And dilemma, thank you also for your translations. I am mainly interested in some trekking and camping but am open to other outdoor activities. Any ideas?

Thanks, D

Emidio, teşekkürler cevabın için. ve dilemma ayrıca çevirin için teşekkür ederim sana. Başlıca doğa yüryüşü ve kampçılıkla ilgilenıyorum fakat başka doğa etkinliklerine de açığım. başka fikri olan?

Thanks, D

Çamur attığıma bakma ben denedim bana uyan bedenleri yoktu. Satıcı kız kibarlığından bana sen şişman olduğun için sana uygun beden yok diyemedi. ;D Çadırlarda bol çeşit var.

Bakacağım
Gelmişken kartuş alacağım.
ambalajlayıp kargo ile kampüse yollaatyım
Bir arkadaş içinde ayakkabı beğendim.

adrenalinde eğer bedenini bulursan güzel ayakkabılar var. Açıkcası ben ihtiyacım olmadığından öylesine bakıp geçtim o reyonu

Ben yavaştan yavaştan toparlanayım.
Önce Adreanaline bir uğrayayım tabii bulalım mağazayı ;D
Altıyoldan yürüyerek iskeleye ineceğim. Oradan vapurlar Karaköy e geçerim.

İyi Günler.

Herkese Merhaba :smiley: Hayırlı haftalar :smiley: Kimsecikler yok herhalde selamı verelim arkası gelir nasılsa :smiley:

Neler Yaptınız ? Nasıl Geçti Hafta sonu ?

Günaydın Fatih ,
Çok güzel geçti Cuma ve Cumartesi ve Pazar sabah İstanbulda idim.
Cuma akşamı 3.Geleneksel Gezenbilir.com İftar yemeğine katıldım.
Cumartesi akşam da pazar sabahına kadar süren fotoğrafa doymak adlı etkinliğimize.

Fotoğraf turu için link :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16359.0

Üstadım Ellerinize ve gözlerinize sağlık. Katılınması gereken bir etkinlik olmuş. Ama her zamanki gibi gene ah vah ederek geçiştiriyoruz ne yapalım.

Sağlığın nasıl Üstadım ? Yolculuk ve hafta sonu baya yormuş olmalı ?

Yorgun ve uykusuz olsam da değdi gerçekten.
Cumartesi sabah 11 den Sedat'ın (yol) evden çıkmış Pazar sabah 11:30 da otobüse binince ye kadar dolaşmışım.
İzmir'e de ancak gece 20:00de eve varmam da 21:00 i bulmuştu.
:smiley:

Üstadım gitmeden olmuyor. Benim hafta sonuda siz istanbulu başka açılardan yeniden keşfederken bol bol uyuyarak geçti. Bir iki tane çiçek fotoğrafladım bakalım bunlar nasıl olucak. Evdeydik anlatıcak pek bir şey yok.

Gitseydik yeni insanlar istanbulun yeni bir yüzü ve tatlı sohpetlerin tadı kalıcaktı damağımızda diycektikti: bir daha ne zaman buluşuyoruz ?

Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık. Böyle ders çıkar ders çıkar nereye kadar bu eğitim bilmiyorumki ? :smiley:

İstanbul fotoğraflarım ile arkadaşların çektiği fotoğraflarla uğraşıyorum Fatih.

Bu arada adrenailin de ki garaj indiriminden 99 liraya güzel bir bot aldım kendime. Arada sırada bu bot ile yürüyeceğim.
İzmir'den Esra ya da bir adet aldım uygun beden bulunca.
Garaj indiriminde her nodan bulma imkanı olmuyorda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR