Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 709,156
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Fotoğraf dedin de.;

Yeni dağ botların şimdiden hayırlı olsun Esracığım.
Buyur yakından bak eline geçmeden ;

ist120908147.jpg

ist120908148.jpg

ist120908149.jpg

Etiketler

oleyyyyy tşk. ederim Murat saol valla sen üstüne düşmesen benim gidip bot bakmaya vaktim olmayacaktı çok iyi oldu hemde uygun fiyata saol çok düşüncelisin

Üstadım kolay gelsin. Esra sanada yeni botların hayırlı olsun ( Darısı başıma ) . Kaybettiğimiz Bir şeyi daha öğrendik bot ve ekipmenları ucuza alma şanşı. Daha çok vurursun kafanı duvarlara fatih çok. Sen evde otur botları indirime girince servisle bırakıcaklar zaten eve parada istemiycekler :smiley:

Birşey değil Esra ,

Evet Fatih , seri sonu indirim kampanyalarını daha sıkı takip etmelisin. Biraz da nakitin olacak. Nakit yoksa bile ek hesabın olacak. Faiz ödemekten çekinmemek gerek böyle fırsatlarda.
Modelin fiyatını düşürüyorlar da kalitesiz ve işlevsiz yada satmadığı için değil.
Daha yeni modellere yer açabilmek amacı ile elde kalanları uygun fiyata satışa çıkararak.
Yeni modellerin her numarasından (36-36,5....46,5 a kadar devam ediyor) 5 çift alsa firma toplamı kaç para eder biliyor musun.?
O nedenle elde kalanları mutlak surette satmaları lazım ki hem depoda yer açılsın hemde nakit girişi olsun.
Kısaca ; Her zaman ucuz etin yahnisi yavan olmayabilir.
:smiley:

mrb.arkadaşlar...burada nasıl konuşuluyor bilmiyorum ,karambole yazıyorum, beni duyan cevaplasın lütfen:smiley:))

jargondeath' Alıntı:
Üstadım kolay gelsin. Esra sanada yeni botların hayırlı olsun ( Darısı başıma ) . Kaybettiğimiz Bir şeyi daha öğrendik bot ve ekipmenları ucuza alma şanşı. Daha çok vurursun kafanı duvarlara fatih çok. Sen evde otur botları indirime girince servisle bırakıcaklar zaten eve parada istemiycekler :smiley:

Tşk. ederim Fatih. Seninde söylediğin gibi darısı başına :D
Ama acele etsen iyi edersin kış geliyo sanırım bot fiyatları yavaş yavaş yükselmeye başlar.

merhaba arkadaşlar nasılsınız. umudayaşam arkadasım sende hoşgelmişşin.. Murat büyül bir enerjıyle geri dönmüşsün sırada ne var :D ayrıca Esracıgım botların hayırlı olsun siftahı nerde yapmayı düşünüyorsun ;D Murat ne zaman bitirıyor indirim ist gittigimde devam eder umarm :(

Merhaba Ebru tşk. ederim saol bakalım artık siftahı nerde yapacağız. Murat bu yıl ki etkinlik proğramını hazırlamış. Benim malzeme sorunumda kalmadı o yüzden rahatım :smiley:

Ebru ,
27 eylülde bitecek.
Bot alacaksan İstanbul dan arkadaşlarını şimdiden gönder bence.
uygun no bulmak kolay değil. Dağda giymesen bile şehirde giyilir rahatça
Esra nın ki rahat rahat şehiriçinde de kullanılır. Renk uygun fazlalık yok (yan çarşak bant - üst burun ucu koruma plastiği vs vs)

ilk fırsatta yap Esracıgım sana yakısır cok begendım ayakkabılaırını ;) bende 25 de gıtcem zaten tamam ayarlarım artık fıyatta uygun ;D

Bencede Ebru bu fırsatı kaçırma dediğin gibi fiyatta gayet uygun. Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar ben çıkıyorum artık yarın görüşürüz.
Öpüldün Ebrucum.

iyi bir gezgin asla varmaya niyetlenmez... evet çok doğru çünkü gittiği yerlerin varış istikametine kadar ki yerlerin zevkine varmaya çalışır ve her dakkikasınını değerlendirmek ister.:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR