Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar.
yaşam kavgama verdiğim günlük molada yazdıklarınızı okudum. bu hafta gündüzleri çalıştığım için cevaplarda toplu gelecek.
Murat ben sanılmasınki İzmir'deki doğa ve dağcılık guruplarını küçümsüyor, etkinlik yapmıyorlar diyorum. Ulaş eğer bizim guruplarla kampa başlasa idi kampçılığı daha çok severdi diyorum.
Biz seninde takip ettiğin gibi şilede kamp yaptık kamp alanımız deniz kenarında idi. Bazı üyelerimiz bungalowlarda bazı üyelerimizde meydandaki alanda çadırlarını kurarak kamp yaptılar.
çadırları hep beraber kurduk
itiraf ediyorum ben bu etkinlikte bungalowda kalmıştım. ;D
sabah kamp alanımızın yanındaki tesiste kahvaltımızı yaptık. galiba yaklaşık 70&80 kişi vardı. Sedat paşam yorgundu o akşamüstü kalktı. zaman zaman kendisini kontrol ettik. yanına gitmemize gerek yoktu. horlama seslerini talip yetti.
kahvaltı sonrası bazı gezenbilir üyeleri (daha çok off roadcılar) doğada etkinlikler yaptılar. biz kahvaltının verdiği rehavet sonrası fotoğraf çekmeyi ve yüzmeyi tercih ettik.
yaşadığımız anın keyfini sürmek adına yaptıklarımızda vardı. Pınarhisar'a festivale gittik. Yağmur nedeni ile ertelenmiş. Rotamızı Kıyıköy'e çevirdik. Yörede yaşantıyı ve yaşayanları fotoğraf karelerine hapsetmeye başladık.
deniz kenarındaki bu derede kano ve sandallarla gezinti yapabileceğimizi öğrendik. manzara müthişti.
tam biz niyetlenmiştikki. yağmur başladı. biz yinede anın tadını çıkarmak için ısrarcı olduğumuzda indirim yaptılar ücrette
zaten yağmur yağıyordu bazı arkadaşlarda efor harcamamak adına diğer kuğuların kuyruğuna tutunmak sureti ile açıkgözlük yapmak istediler.
neyseki fark edildiler ve terlik marifeti ile vazgeçirildiler
sencede Ulaş ilk kampında böyle heyacansızlığı birazda bunların olmamasına borçlu değilmi? Ve fark ediyorsunki seninle aynı yöne bakan arkadaşlarınla berabersin.
Bu şile etkinliği için Ankara'dan gelen arkadaşlarımız dahi vardı. Etkinlik sonrası yogun iş tempolarına döndüler. Sevgili Emrah ve eşi Sibel. ( bu arada Emrah İngilte'de şimdilerde gıpta ile her serisini bir solukta izlediğim resimler gönderiyor. gördükçe kendi beceriksizliğimi fark ediyorum)
tabi bu kampları vazgeçilmezi kamp ateşi
bizim ateş sabah hala yanıyordu. zaten bazı arkadaşlar sabah 5'te hala ateş başında imişler
Fotoğraflar çok güzel. Özellikle de sabah kahvaltı, demli çay falan herşey masalarda insanın aklını çelmiyor değil
Beni bu kadar zorlamasanız? ;D ;D ;D
Sonunda gelmeye karar vereceğim, gürültüye kızacaksınız
İşin şakası bir tarafa, Derya ile konuşacağız abi bakalım bir daha, ama ne yazıkki bölümdeki yoğunluğumuza göre sonra söyleyebileceğiz.
Ama fotoğraflar çok güzel yazmadan edemeyeceğim...
Ulaş seni zorlamıyorum. Bunlarıda senin gelmeni teşvik için göndermiyorum zaten. biz kampı böyle yapıyoruz kamp ortamımız bu diye sözümün tasdiği olarak ekliyorum.
zaten bizim kamplarımızda sadece eğlence yok bilgilendirici paylaşımlar da yapılıyor.
benim kamp alanında kaldığım naçizane odam ;D Şaraplar Şirince'den kamp ateşini bekliyor
hem çalar hem söyleriz misali kendi müziğimizi bazen kendimiz yapıyor. kendimiz söylüyoruz.
yemek yada kahvaltı yetişmedimi? sorun değil mutfağa gireriz
omletmi yetişmedi? tamam geliyor. Azıcık sabır.
Koza daha çok karavanlar için tercih edilen portatif tuvaleti gezenbilircilere tanıtıyor