Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,061
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bülent abi,

Umarım görüşürüz... Çok sevinirim. Ist5Days için net programım oluştuğunda bir zaman ayarlmaya çalışırız. Tabi ki aynı şey senin İzmir'e gelmende de geçerli, unutulmasın...

Çok canım sıkkın çok, başım çok yoğun, insanlar iş yapmamak için çabalıyor. Artık yürüyüş sezonu başlasa da dağlara gitsek ya! Geçen hafta döndüm. 4 gün sonra bana keşke dönmeseydim dedirttiler ya... Neyse boşverin amaç zaten trekking, serbest muhabbet değil mi? :smiley:

Etiketler

Bunun için birkaç durum var abi. Bir kerede sayabileceklerim;
_Öncesinde çok yoğun geçecek.
_Ertesi haftası çok yoğun
_Ben kampta dinlenmiyorum :(
_Eşim kampı bırakın, yürüyüşü bile çok sevmiyor (Laf arası, kendim de kampa bayıldım diyemem. Sizlerle olacağı için kabul edebilirdim)
_O dönemde dinlenebilmem için tek şansım belki de o hafta olacak? :(

Yani çok zor abi ya. Ama garanti olmaz diyemesem de, olmama ihtimali daha yüksek. Kusuruma bakmayın :( :(

aslında senin talihsizliğin kamp yapmaya bizimle başlamamış olman. dinlenmek dersen alışmakla doğru orantlı birazda ben şahsen dinleniyorum.
Fakat senin etkinliklerin için ki bayağı yoğun oluyor. Hak veriyorum. Sizin etkinlikler biraz zayıf ;D bizim burada aktivite bol. Eşin burada olsa idiniz sıkılmazdı. Sağolsun Koza yürümeyi gerektirmeyen bol bol etkinlik hazırlıyor. İftarı ve bayram sonrası kokteyli sayabilirim ;) Yakında yine bir şile olur. ::smiley:

ek741.png

behicefe' Alıntı:
aslında senin talihsizliğin kamp yapmaya bizimle başlamamış olman. dinlenmek dersen alışmakla doğru orantlı birazda ben şahsen dinleniyorum.
Fakat senin etkinliklerin için ki bayağı yoğun oluyor. Hak veriyorum. Sizin etkinlikler biraz zayıf ;D bizim burada aktivite bol. Eşin burada olsa idiniz sıkılmazdı. Sağolsun Koza yürümeyi gerektirmeyen bol bol etkinlik hazırlıyor. İftarı ve bayram sonrası kokteyli sayabilirim ;) Yakında yine bir şile olur. ::smiley:

Bülentciğim bu mesajına gülüyorum valla.
İzmir de dağcılık kulüpleri o kadar çok etkinlik yapıyor ki aklın şaşar.
Hiç bir haftayı boş geçemezsin İzmir'de yaşıyor olsan.

Her hafta başka bir kulübün etkinliğine (üye olmasan da katılma hakkın var) katılırsan tüm yazı dağ ve deniz kampları etkinliği ile doldurabilirsin.
;D

Photoresize programına gelince Bülent ,
Deneme yanılma yöntemi ile öğrenirsin kısa sürede.

Birinci adım PC de küçültülecek fotoları ayrı bir klasöre yerleştir.
Programı çalıştırıp o klasörü seç.
Yeni bir klasör ismi ver. Küçültülen fotolar bu klasöre yerleştiriliyor. Orjinalleri hala aynı klasörde duracak.
Sende ki sürüme göre Small seçerek Resize tuşuna bas sadece.
Bendeki sürümde çözünürlük için rakam yazma imkanı var. 755*566 , 800*640 vs vs
Bu kadar.

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Bunun için birkaç durum var abi. Bir kerede sayabileceklerim;
__Eşim kampı bırakın, yürüyüşü bile çok sevmiyor (Laf arası, kendim de kampa bayıldım diyemem. Sizlerle olacağı için kabul edebilirdim)
_O dönemde dinlenebilmem için tek şansım belki de o hafta olacak? :(

Yani çok zor abi ya. Ama garanti olmaz diyemesem de, olmama ihtimali daha yüksek. Kusuruma bakmayın :( :(

Evet Bülent doğru söylüyor ,
İlk kampını İzmir'den çok uzakta ve uzun bir etkinlikte yapınca sana zor görünmüş.
İlk kampın sadece ense yapma üzerine olsaydı alışırdın bence.

Bu arada konu açılmışken almış olduğun 3*3 metre branda fotoğraflara bakarsak olmamış.
Çok fazla dışarı çıktığı için sana zorluk çıkarıyor.
Sana söylemiştim çadırın taban ebatlarından 25-30 cm daha uzun olmalı idi.
Kapı önünde extra bir 25-30 cm daha olsa yeterli idi.

Günaydınlar,

Bilmiyorum artık, daha kolay bir zamanımda denerim tekrar ama ne yazıkki hakikaten riskli bir hafta olacak.. :(
Brandada hata var biliyorum :smiley: AMa şu da var, o 1. gün fotoğrafı. 2. gün çadır daha iyi oldu. 3. gün brandayı tam ve düzgün kullanmayı başarmıştım :smiley: Aslında dediğiniz ebatlarda olmaması sorun ama o sorunu çözdüm :smiley: Ama dediğim gibi 1. gün epey komik görünüyor :smiley:

Herkese Günaydın :smiley: Hayırlı Cumalar :smiley: Nasılsınız bakalım ? Nasıl Keyifler ?

Ulaş üstad biraz yorulmuş birazda sanıyorum. Yeni dönem yeni görevler yeni öğrenciler ister istemez stresi var. Dinlenerek geçirmek istemesi hem eşinden izin alıp gittiği kastamonu yürüyüşünün telafisi hemde yeni sezonda Geçen hafta evdeydim deyip izin almasına yarıya bilir. diye nacizane bir yorum yaptım ama sürçülisan ettiysem affola :smiley:

Merhaba Fatih ,

Ulaş bahane buluyor valla. Dediğim gibi kullanmayacaksa çadırına talibim.
Fatura fiyatının %75 ini hemen ödemeye hazırım.
;D

Çadırı hiç kullanmama ihtimalim vardı Murat abi. Buna rağmen aldık bakalım :smiley: EN kötü ihtimalle Zafer Yürüyüşüne kadar satmam zor :smiley:

Fatih üstadım, dersler-öğrenciler hepsini geçtim. Heryerde var aynı sorun. Sana bir iş veriliyor yapıyorsun. Bekliyorsun herkes işini yapsın da senin de başın belaya girmesin. AMa herkes seni kendi gibi düşünmüyor. Ne olacak ki diyor, hatta abartalım, bana zararı yok ya diyor. Bu da çok can sıkıyor... Neyse boşverin. (Ayrıca izin de çözümn değil. Bu sorunların çoğu gönüllü yaptıpğım faaliyetlerde çıkıyor :smiley: )

Tamam Zafer yürüyüşünden sonra.
Anlaştık.
Zaman ilerlediği için bu sefer %70ini ödeyeceğim ama.

İzmir doğumluyum. Kayserililik yok bilginiz olsun.

Herkese merhaba :smiley: İşi abarttım kişisel sergi açtım. Kendine şaşıyorum. link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16124.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR