Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,030
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

@gaarfield,

Hoşgeldiniz öncelikle,
Yazmayacaktım ama Marmaris diyince dayanamadım. (Askerliğimi orada yaptığımdan ikinci memleketim kabul ederim) Hemen kısaca bir bahsedeyim...

İlk yürümek fikri orada düşmüştü aklıma. Doğa Yürüyüşü sayılmaz ama Banu hanım bilir, Pizza Pizza'Nın orada oturuyordum, mesela Turunç tarafına denize girmeye gideceğim. Sırt çantamı kurar, düşerdim yola :smiley: Yanlış anlamayın, yarısı asfalttan ve asfalt bölümü epey dik tırmanışlar içeren yaklaşık 1-2 saatlik bir yürüyüş süresi, sıcağın altında :smiley: Sonra dönüş tabiki yine yürüyerek... Ayrıca denize girildiğinde, o kadar sıcaktan sonra, çıkan "cozzz" sesini ve dumanı tahmin edersiniz.... ;D ;D ;D

Neyse, ayrıdır Marmaris ya... Ayrıca çevresindeki dağlarda ağaçlara bakar bakar iç geçirirsiniz, buralar yürünür mü diye :smiley: Bir de Aksaz yolu var ki, hergün en az iki kere gidip geldim, o ayrı bir doğa yolculuğudur.

Sonuçta Marmaris özeldir bana yani, tekrar hoşgeldiniz...

Etiketler

Oruç tutan var mı .?

İftar için menü örneklerinden derlemeler yapayım dedim de.

KuyuT.jpg

kuzuti5.jpg

StKuzuKokore.jpg

;D ;D

Bir tek ilk fotoğraftakiler pişmemiş onların pişmeside iftarıda geçer üstadım.
Ellerine sağlık genede güzel çalışma olmuş :smiley:

burcutun' Alıntı:
merhaba :smiley: burcu ben. bu siteyi yeni keşfettim. tebrikler çok güzel olmuş.
balıkesirde yaşıyorum. eğitim faültesi mezunuyum kpss çalışmala uğraşıyorum. doğaya ayrı bi merak duyuyorum. tırmanış sporu ve trekking vazgeçilmez bi tutku diyebilirim. okuldayken neredeyse her hafta giderdim. doğal yaşama hastayım, rahatı, huzuru, huzur veren doğal sesleri :smiley: seviyorum.
etkinlikleri gezenbilir platformundan takip etmek ve katılmak isterim.

herkese selamlar, sevgiler..

Gezenbilir.com Ailesine ;

708-Welcome-Inner.jpg

Burcu ,

Kaz Dağları kampı ile ilgili açmış olduğun konuya da mesaj yazdım ayrıca.

ooooooooooooooffffffffffffffffffff ne güzel görünüyor kampta bunları yapmak amada zevkli olur

Kimse kalmamış yine :'(
Murat benim izin proğramım belli oldu. sen Kaz dağları için dönüş proğramını belirle ben geliş biletimide alayım. Bunu bilerek buraya yazdım özelden yazışmadım. Gitmek istiyordukta oraya bakamadık diyenler buradanda konuya muadil olup bilgilensinler diye. ;)

Merhaba,

Kastamonu fotolarından ekledim. Umarım hoşunuza gider. En yakın zamanda da notlar hizmetinizde olacak...

Yorumlarınızı bekliyorum >

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14986.0

Selamlar, Saygılar...

behicefe' Alıntı:
Murat benim izin proğramım belli oldu. sen Kaz dağları için dönüş proğramını belirle ben geliş biletimide alayım. Bunu bilerek buraya yazdım özelden yazışmadım. Gitmek istiyordukta oraya bakamadık diyenler buradanda konuya muadil olup bilgilensinler diye. ;)

Tamam Bülent ,

Ömer ve Hatice ile konuşayım programı bu hafta sonu kesinleştiririz.
Ben her ne kadar etkinlikler bölümüne Şeker bayramı kampımız ile ilgili olarak konu açmış olsam da son dakika değişiklikleri olmasını engelleyelelim.
:smiley:

Bahsi geçen Şeker Bayramı kampımız hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar da ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15706.0 linkini inceleyebilirler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR