Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,030
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Merhabalar,

İlk toplantım end'e erdi, and the deste deste gül derdi ;D

Öğlen yemeğinden sonra burada olurum herhalde... Hoşgeldin'lere çok teşekkürler... Kısaca söylemek gerekirse; Kamp işine çok bayıldığımı söyleyemem. (Akşamları yapılan fasıllar hariç ;D ) Ama yürümek güzeldi... Özel seçilmiş bir grup olmadığımız için bazı sorunlu ekip üyeleri vardı ama yine de başarıyla yürüdük... Ayrıca sadece İzmir'den katılım yoktu. Ankara, Konya, Ereğli, Mersin, ve belki de ismini unuttuğum birkaç ilden daha yürüyüşçü vardı. Ancak katılımcı 71 kişinin 60'a yakını İzmir'dendi.

Şimdi yemeğe gidiyorum izninizle...

Herkese selamlar tekrar...

Etiketler

Hoşbulduk. Herkeslere kolay gelsin yaptıkları işlerde. Bu akşam yüklemeleri pc yaparım. Yarında internete aktarırım sanıyorum. Bakalım beyenecekmisiniz. Fotoğraflarda bolca çiçek( Makro çekimler yaptım. ) Manzara ve ailecek yaptığımız Yazılı kanyon trekingine ait fotoğraflar ve videolar var.

iyi akşamlar.
bende hafta sonunuda kamp yaptım. Saros'a gittik. Denize sıfır kamp alanımızda hem yüzme hemde kamp yapma olanağımız vardı. Dün sabah ta keşif gezisine çıktık. Kah deniz kenarından kah orman içinden yürürken deniz kenarında iken yol bitti. Kaya tırmanışı yaptık mecburen. Kamp yaptığım arkadaşların çoğu dağcı idi. Anladımki yürüyüşte hiçte düşünüldüğü gibi efor sarfedilmiyormuş. Tırmanmayı görmek bana bunu öğretti. Fotoğrafları gezi notlarında paylaşacağım.

1 Eylül 2006 : Gezenbilir sitesinin açılış tarihi arkadaşlar... Bugün ikinci yaşımız bitti, üçüncüye girdik...

İlgili link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2.msg118867#msg118867

103.gif

bLoCok' Alıntı:
selamlar. ben burak ankaradan. doğada kaybolmak eğlenceli ve rahatlatıcı bence. onun için trekking birebir.

i love it

Gezenbilir.com Ailesine ;
welcome1.jpg

Burak ,

Ankaralı üyelerimizin sayısı katlanarak artıyor.
Ankara'da ikamet eden diğer üyelerimize ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0 linki aracılığı ile ulaşabilirsin.

Öz Murat ,

behicefe' Alıntı:
Kamp yaptığım arkadaşların çoğu dağcı idi. Anladımki yürüyüşte hiçte düşünüldüğü gibi efor sarfedilmiyormuş. Tırmanmayı görmek bana bunu öğretti. Fotoğrafları gezi notlarında paylaşacağım.

Seni İzmir'de bir hafta sonu ağırlamak lazım Bülent.
Yürüyüşte efor sarfediliyor mu? sarfedilmiyor mu göstermek için.
;D ;D

:smiley: Herkese Günaydınlar :smiley: İlk fotoğrafın Linki : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15454.new#new ( Resmi üstüne tıklamayı unutmayın :smiley:

Hoşgeldin Fatih.
Fotoğrafına baktım güzel çekmişsin.

Yeni makinende hayırlı uğurlu olsun. Bende bile A460 var. Makinenin kıymetini bil.

Günaydınlar,

1. Yürüyüşte efor sarfedilmiyor mu? Tamam Bülent abi sanırım sana acımışlar :smiley: Murat abinin dediği gibi sen bir TezzMertek ile çık da, gör yürümek adama neler yapıyor :smiley: :smiley: :smiley:

2. Fatih hocam merhabalar, Bu fotoğrafı sen mi aldın? Çok güzel olmuş. Eline sağlık... Gezi fotoğraflarını da bekliyoruz...

3. Benim gezi fotoları bekliyor ne yazıkki arasından eleme bile yapamadım henüz :( Murat abi, sen beni en iyi anlarsın; 1 haftalık izinden döndüm, herşey masaya yığılı buldum :smiley: (Ayrıca söylemesi ayıp, yeni bir idari görev de verdiler (Tabi, buna sevineyim mi daha karar veremedim :smiley: )) Onları düzene koymaya çalışıyorum. Şu anda görünen bu akşam yapabileceğim. (Zira, parça parça yapmak istemiyorum. Başladım mı tüm fotoları atayım diyorum. Şimdi yaparsam 1-2 foto atacak ancak zaman bulurum :( )

Neyse, Ben Excel'e döner :smiley: Arada foruma bakar, Herkese selamlar söyler, saygılar sunar... ("Döndüm, dönüyorum, dur durak bilmeden" der Malt bey biraderlerim de ;D ;D )

Kolay gelsin Ulaş.

Dediğin gibi hepsini birden aynı anda yollaman en sağlıklısı.
Konuyu kilitleyebilirsin belki ama yöneticiler durmayıp mesaj yazabilirler.
:smiley:

Yeni İdari görevinde hayırlı olsun. Boş vakitlerini yavaş yavaş gasp ediyorlar desene.
:(

g@arfield' Alıntı:
Merhaba
Ben Banu,
Aslen İstanbulluyum ama Ankara'da büyüdüm, İstanbul'da çalıştım, emekli olduktan sonra da Marmaris'e kaçtım. Off-road eskiden beri hayalimdi bundan sonra artık hayallerde kaldı derken bir arkadaşımın desteğiyle tekrar uyandı sanki. Tamirinden anlamasam da araba kullanmayı çok seviyorum ama off-road konusunda en aceminiz olduğuma eminim. Kimbilir belki bir gün beceririm :smiley:)
Herkese selam ve sevgiler...

Gezenbilir.com Ailesine;

Hosgeldin.jpg

Banu Hanım,

Çok teşekkür ediyorum
Sitenizde olmak hayat bitti derken yeniden başlamak gibi birşey galiba :smiley:)

Duruma bağlı Banu hanım.
:smiley:

Etkinliklerimizi uzaktan takipte etmek var, katılmakta.
Her ikisinin da ayrı ayrı avantajları ve dezavantajları var tabii.

Herkese Merhabalar :smiley: Ulaş Üstadım hayırlı uğurlu olsun görevin . Fotoğraflar makine ve bana ait çünkü auto modda çektim makineyi tam olarak çözemediğim için . Murat Üstad daha iyleri daha güzelleri sizlerin olsun. Çok fazla ölçeklendirmem gereken fotoğraf olduğu için gezi fotoğrafları biraz bekliycek bende başlasın ve bitsin istiyorum. Hızlıca hem makinan örneği olsun hemde treking yaptığımız yer hakkında fikir vermesi açısından bir fotoğraf ekliyorum. Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15454.new#new
( Resmin üstüne tıklamayı unutmayın :smiley:

Aramıza hoşgeldiniz Banu hanım :smiley:

Ben işe takip etmekle başlayayım. İşin çok başındayım. Lise sonda okuyan bir oğlum var buraya geldikten sonra izciliğe başladı hiçbirşey beceremesem onu yetiştiririm :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR