Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,062
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Herkese Merhaba Yazılı kanyonda aillecek yapmış olduğumuş yürüyüşün fotoğraflarını eklemeyi tamamladım. ( Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16044.0 )

Etiketler

03.gif

Arkadaşlar ,

Günaydın Murat üstadım :smiley: Günaydın Ekip arkadaşlarım :smiley: Bugün fotoğrafları tekrar yeniliycem bu sefer imaj kodlarıyla paylaşıcam. bakalım nasıl olucak. Photobucket eda üye oldum bugün uploadları tamamlar konuyu kitler mesajları siler revizyonu gerçekleştiririm sanıyorum. resim altı notlarıda tabiki :smiley:

Sen nasılsın ? Nasıl keyifler ?

Günaydınlar,

Bugün Müh. Fak. 1. sınıf kayıtları bizim binada yapılıyor. Ne heyecanlılar anlatamam. Sürekli oraya gidip geleceğim, kontrole. SÜrekli bakamazsam kusuruma bakmayın. Ama çok güzel görünüyorlar :smiley: Mini mini birlerim benim :smiley: :smiley:

Merhaba Fatih , Günaydın Hocam.
Kolay gelsin her ikinize de.
Fatihciğim, üzerinden 24 saat geçtikten sonra mesajlarınıu silme hakkın yok.
Hem boşuna yorulma. Bir daha ki etkinliğine ait fotoğrafları IMG kodları ile yerleştirirsin.

Photobucket'te 4 GB sınırı var. O nedenle fotoğraflarını önce seç ,sonra küçülterek SEPETE ekle.
Fotoğrafları topluca küçültmeye yarayan programlar var. Ben photoresize isimli olanı kullanuyoırum.
Eski sürüm olsa da çok işe yarıyor.
Bülent son sürümünü indirmişti. O biraz daha yetenekli ve biraz daha karışık.
:smiley:

Tekrar merhaba,

Unutuyordum;

Dün akşam Kastamonu Yürüyüş Notlarımı yazmaya başladım. Beğeninize sunuyorum. Yorumlarınız, eleştirileriniz olursa çok sevinirim...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14986.20

http://XtrmPrgrmmr.blogspot.com

(İkisinde de okuyabilirsiniz...)

Ulaş ,
Kastamonu yazını okumaya başladım ama sonraya erteledim.

Kararangeyik isimli arkadaşın Borçka Fotoğraflarını indiriyorum Pc ye.
Ayrı bir pencerede İsmet İnan hanıma ait Peak Lenin fotolarının IMG kodları hazırlandı.
Az sonra onlar ilgli rapora ilave etmem gerekiyor.
Tabii Borçka da gelecek arkasından.
Moderatörlük zor zanaat hocam.

Bu arada bizim Deretepe Grubunun programı nette ayrı bir sitede yayınlanıyor şu an.

http://ege.sendeyolla.com/medyadetay.aspx?&tid=2&cid=66&id=97777

Üstadlar herkese merhaba düzenlemeler tamam sanıyorum tek eskik yazı ve video onuda yapana kadar. Bir bakın bakalım dünden bugüne nasıl olmuş ?
Link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16044.0

Ulaş üstad yeni kızancıkların hayırlı olsun. Sizlere yani Eğiticilere çok büyük görevler düşüyor. Hele ki üniversite hayatına yeni başlayan gençler için.

Ellerine sağlık üstadım. Baya km yapmıssın. Sağsalim dönüp paylşamasıda bir başka oluyor değil mi üstadlar.

@TezzMertek,

Moderatörlük zor iş :smiley: Umarım ben de yakında öğreneceğim. (Nasıl ipucu? ;D ;D ) İlk tavsiyeleri isterim yakında :smiley:

@jargondeath

Üstadım, sağol. Görevimin farkındayım. Çok zor olduğunu da biliyorum. Umarım layığıyla yapabiliyorumdur ve daha da iyisini yapabilirim... Şu anda 60 çocuğum daha oluyor, çoğu 4 sene için annesinden-babasından çok bizi görecek ve belki de artık onlar için biz varız rol-model olarak. Şimdi yazınca daha da zor göründü. ;D Vazgeçeceğim neredeyse ;)

Daha yazacaklar var da dediğim gibi daha yürümeye başlayamadım bile yazıda :smiley: Haftasonu yürüyüşü yazarım herhalde...

Bu arada fotoğraflar böyle daha iyi oldu. Photobucket sunucuları normal olarak bizden daha hızlı. O yüzden hızlı hızlı iniyor... 1-2 dakikaya kadar göremediğim fotoları da göreceğim. Orada da yazdığım gibi mükemmel fotolar olmuş. Ellerine sağlık...

Videoda tamam Bir hikaye kaldı o bugüne yetişmez sanıyorum. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için herkese teşekkür ederim. Sizlerle varım üstadlar :smiley:

Aman vazgeçme üstadım sana o gençlerin ihtiyacı var en azından doğa sevgisi aşılansa bu gençlere o bile kazanım olur geleçek nesiller için.

Fotoğraflar şimdi daa güzel olmuş işte.
Forum ile bire bir boyutta neredeyse .

Şeker Bayramı için planların var mı Fatih.?

Zerrin Ankara Grubunu toplamaya çalışacak yakınlarda. Tatilden döndü zaten.

Üstadım benimde içime şimdiki hali sindi. Bende ilk halini sevmemiştim programlarla ve siteyle uğraşınca sizlerinde tavsiyeleriyle dahada verimli olduk. Bu arada resize için faststone photo resize 'ı kullandım download.com dan denemeye değer gibi geldi.

Şeker bayramı için kaçıcam bi yerlere ama rota belli belirsiz. Zerrin hanım gelsin değerlendire bilirim. Ama kamp ve treking için hala çok eksiğim var. Kartın hesap kesimi geçsin botuda çıkarıcam hayırlısıyla aradan. 

Üstadlar isterde ben aralarında olmaz mıyım nedemek :smiley:

Varmı bir program yoksa doğaçlamamı bir güzergahmı takip edicez ?

Şeker Bayramı Programımız.
Siz Ankara dan Ayvalık a gelirseniz yoldan sizi de alırız arabaya.
Tabii bu etkinlik size biraz pahalıya patlar. :(
Hem Ankara - Ayvalık , hemde bizim aracın (Ömer'in araba dolduğu için minibüs tutmak zorunda kalırız) ücretine ortak olmak zorunda kalacaksınız.

Ama Ankara grubunun tüm üyelerine özel mesaj atmasını söyledim ben Zerrin'in.
Kendiniz oradan bir araba ayarlarsanız daha ucuza malolabilir. Özel aracı ile gelmeyi düşünen Ankaralı üyeler olabilir.
Tabii Ankara nire Kaz Dağları nire. :(

Yine de programımızın linki ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15706.0

Photobucket'te 4 GB sınırı var. O nedenle fotoğraflarını önce seç ,sonra küçülterek SEPETE ekle.
Fotoğrafları topluca küçültmeye yarayan programlar var. Ben photoresize isimli olanı kullanuyoırum.
Eski sürüm olsa da çok işe yarıyor.
Bülent son sürümünü indirmişti. O biraz daha yetenekli ve biraz daha karışık.
:smiley:

tamamda Murat bu böyle paşa paşa masaüstünde duruyor. bunu nasıl kullanacağım. :-\

Fatih aslında yol çok problem değil. Ben eğer bayramda İzmir'e gitmesem dahi kaz dağlarına gitmeyi planlıyordum. Yakşaşık 4 gün arkadaşlarınla ve doğayla başbaşa olam imkanın var. Katılım biraz daha fazla olsa kamp daha güzel olur.
Ben istanbul'da iken erkenden uyuyorum bazen ertesi gün ise yine stresli bir şekilde uyandığımdan olsa gerek pek tadım olmuyor. Fakat kampta isem geç yatsam dahi erkenden uyanıyorum. stresimi de galiba toprağa veriyorumki lüzümsuzca olur olmaz şeylere bile güldüğümü fark ediyorum. dingin bir şekilde güne başlıyorum. Ve nihayetinde galiba yılın son kamplarından birisi olacak çünkü böyle uzun tatil fırsatını en azından ben yakalayamam.

Ulaş'ım senin telaşını unuttum. Bayramda gelirsen görüşürüz. olmadı gelemezsen galiba öbür ay istanbul'da etkinlikte olacaksın ( kapalıçarşı) diye biliyorum. saatler uyuşursa görüşürüz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR