Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,030

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TurKuaZ' Alıntı:
Üzerime alınmadım desem yalan olacak :smiley:
Adı üstüne acemilik Dünkü ziyaretimden bu ada kadar 8500 ün üzerinde topik açılmış yeni yazı eklenmiş..Şimdi el-insaf ben hangisine bakayım? yada yeni gelen acemiler nereye baksın :smiley:
Yinede Teşekkürler.

2 günde 8500 ün üzerinde yeni konu başlığı açılmış olması imkansız Oğuzhan bey.
:smiley:

Merhaba TurKuaZ,
Posta kutunuzda 1 Mesaj, 0 tanesi yeni.
Toplam online süreniz: 4 saat ve 9 dakika.
Son ziyaretinizden bu yana 8448 mesaj gönderildi
Sizin mesajlarınıza 1 yeni cevap yazıldı

Kayıt yaptığımın ertesi günü karşılaştığım tablo bu.Bundan bahsediyordum.

Başlık açılmış yada yazı yazılmış pek farketmiyor bu kadar yazıyı okumak şöyle duursun foruma ilk gelişim olduğu için yazdığım bir evvelki konuyu takip etmekte bile zorlanıyorum.Konu başlıkları çok.Okuyup inceleyip ilgi alanlarımı vs.bulana dek yüzlerce yeni yazı geliyor.

Haklısınız.
İlgi alanınıza giren konuları zaman zaman minimize etmeniz gerekir.
Ormana değil ağaçlara yakından bakmalı bazen.
İlgi alanınızda sormayı düşündüğünüz sorular için forumda önce bir arama yaptıktan sonra yeni bir konu başlığı açarak sorunuzu ya da sorularınızı sormayı denediniz mi.?
Tabii açacak olduğunuz yeni konuyu ilgili başlıklar altında açmaya özen göstermelisiniz.?
Örneğin ; Doğa Yürüyüş konu başlığı altında Motorsiklet ile ilgili bir yeni konu açmak abes kaçar.

Sorularınızı ve paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Paylaşım ve sorudan evvel şöyle bir dolaşıp geriye dönük başlıkları tarıyorum.İlgilendiğim yerleri okuyorum.

Arazi araçlarının bakımından dağcılığa kadar ilgilendiğim pek çok alan var biraz göz aşinalığı kurmak lazım:smiley:

Kolay gelsin diyeyim.
Zaman içersinde alışırsınız.
Her konu başlığı yerli yerinde (tabii bizim açımızdan ;D ).
Yıllardır forumda olunca neyin nerede olduğunu kolaylıkla hatırlıyor ve buluyoruz.

Mesela size özel bir link ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12676.msg87532#msg87532

Açıp bakın Oğuzhan Bey ,

Evet söyledim
Bayramın 2. günü Ören de olacakmış büyük ihtimalle.
Onu da alırız yanımıza artık. Arabası vardı onu.

Konunun ne olduğunu bilmeyen arkadaşlar için link :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15706.0

Valla Bülent ,
Gelen gelir , gelmeyen fotoğraflarımız ile avunur.

Tarihler çok uygun , havalar süper olur.
Çadırı ve uyku tulumu olmayana ayarlamalar da yapabiliriz.
Yemek sorununu da yanımıza 2 kg lık bir piknik tüpte alır çıkardık işin içinden.
(Piknik Tüp grup 10-12 kişi olursa çok işe yarar.Herkes de kamp ocağı yoktur.)

baris_ocean' Alıntı:
Merhabalar...İzmir-Gaziemirden selamlar.
Siteye daha yeni üye oldum.Uzun zamandır dağlardan uzaklardayım. Ama artık dönmek istiyorum o yüzden trek organizasyonlarınıza seve seve katılırım... ;D Model tekne ve kontraplak kayak - tekne yapımı konusunda soruları olan arkadaşlarada seve seve yardımcı olabilirim...

Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin Barış ,
Seni İzmir etkinliklerimizde görmek ümidi ile.

1232.gif

sanada iyi akşamlar.
Ben mutfak malzemelerimi senle konuştuktan sonra getirmemeye karar verdiğimi zaten söylemiştim. senden kiralayacağım ya ;D

:smiley: Aç kalırsan karışmam ama.

Yarın ve Cuma günü izinliyim.
Yarın Urla ya ağaç fidanı sulamaya , Cuma sabahtan Salihli üzerinden Bozdağ'a.
Pansiyonda bir gece kaldıktan sonra ertesi gün sabah erken saatlerde Bozdağ Zirvesine hareket.
10:30 da zirvede olmayı planlıyorum.

Haftaya pazartesi görüşmek üzere.
İyi Haftalar.

tencere ile çaydanlığı kiralayacağım. yemek ortak dedindi ya. bunun aç kalmamla tehdit edilmem arasındaki bağlantıyı kuramadım. :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR