Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 706,564

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sedat paşamız hala bir gezenbilir.com logosu hazırlayamadı ki. :(
Ulaş bu pankartı açamaz. :smiley: Dedak üyesi olduğu için disipline falan gider he he.
Ben ise Deretepe Flaması açarım rahat rahat.

d2.jpg

Gaz vermeyelim gaz vermeyelim :smiley: :smiley: :smiley:

Kaç şapkayla gittiğimiz belli değil zaten :smiley: Gittiğim her yerde bundan sonra her şapkayla ayrı ayrı foto çektireceğim, biri de gezenbilir olacak. Ne disiplini :smiley: Ben üniversitede soruşturma geçirdim korkmadım ;D Ayrıca yanlış birşey yapmadıktan sonra dedak'ta disiplin açmaz eminim ;D ;D

günlük çantasına bundan yapıştıralım. Koşuda tavşan misali o önden gitsin arkadakiler etkinlik sırasında fotoğraflasın. basına verelim.

Olimpiyadlar yeni bitti ya. Koşuda gördüm tavşan denilen atletleri ;D

Bu arada Murat sana özelden mail adresini ve şifreyi göndersem bana photo bucketten yeni bir adres alırmısın? daha önce konuşmuştukya. ::smiley:

Ben çantamın Yağmurluğuna Deretepe'nin logosunu bastırtmayı düşünüyorum.
Dağdan döndüğümüz de şehirde otobüse binerken reklam olur.
Az ve öz sayıda kişi ile yürüyüşler epey eğlenceli ve zevklidir.
Ulaş , disiplin konusu nişin şakası. Zaten Gezenbilir.com dernek yada kulüp değil. + 2. bir dernek ve kulübe üye olmakta tüzüğünüze göre yasak değil , olamazda.
:smiley:

Photo buckette 2. bir adres almayı nasıl halledemedin Bülent.?

Bu arada Photobuckette 1000 adet sınırı yok. 4 GB kapasite sınırı var.
Örneğin benim sepette şu an 4250 adet fotoğraf varmış. Ama kapasitenin sadece %35'i dolu desem.??
Sen çektiğin fotoları küçültüp ve eleme yaptıktan sonra Photobuckete aktarmalısın.
Photo Resize diye bir program kullanıyorum ben. Fotoğraflarımı toplu bir şekilde küçültüyorum.
Genelde 744 * 555 çözünürlüğü seçiyorum. Foruma birebir uyuyor. Ne taşma oluyor ne kaydırma.:smiley:

E-posta ve şifre için ok. Adresime yolla hemen alayım sana.

Daha önceki adresi Zerrin (sevgili diğer medaratörümüzün) sayesinde onunla almıştım.
ben biraz dinleneyim. akşamüstü görüşürüz.

photo resizer'in 2.4 lük bir versiyonunu indirdim. üstte dediğin gibi 2 pencere çıkmadı? ölçüyü nereye yazacağım?

Max Pixel Width yazısının altındaki kutucuklara
Bizim forum için 744 en uygun ,

Save to subfolder ise yeni klasöre isim veriyorsun. Ben genelde Mini Hali diyorum.
Zaten orjinal fotoların bulunduğu klasörün içinde alt klasör şeklinde duruyor.

Biraz kurcalayın bakalım ne kadar yeni.??
:smiley:
olmadı bendeki programı e-posta ile exe. dosyasını sana yollayayım.
Dosyanın exe uzantısını .jpg yapacağım.
Siz PC ye indirdikten sonra exe haline getirirsiniz .?

Öğlen yemeğine çıkıyorum.

TavaSucuk.jpg

UzgunYumurta.jpg

o kırılacağı için ben yiyemiyeceğim için üzgünüz :'(

Murat benim biraz dışarı çıkmam gerekiyor. olmadı yarın devam ederiz.
Ayrıca ben beni tanı demişim galiba photo buckete diğerini o yüzden açamıyorum. kendisine kuma geliyormu hisseti ne?

Photobuckette iken LOG OUT düğmesini tıkalrsan ikisi arasında geçiş yapabilirsin Bülent.
Photo bucket Options bölümünde Private seçeneğini aktif yaparsan şifre gerektirmeden de girebilirsin.
Private seçeneğinin altında ki diğer seçeneği aktif edip , onun bir alt kutucuğuna şifre yazarsan , ilk ya da ikinci sepetine de şifre ile girebilirsin.
Buradan yazarak anlatmak zor. Başbaşa olsak kolayca gösterebilirdim bu seçenekleri sana.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

SON KONULAR

Geri