Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,062

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Merhabalar,
Bugün İzmir fuarı açıldı. Daha önce yazdığım gibi DEDAK'ın (Dokuz Eylül Dağcılık Klubünün) standı da var. (4. holde) Bugün gittim, yardımcı olmaya. Ama herşeyi hazırlamışlar, çok da güzel bir stand hazırlamışlar... Pazar günü zaman sorunum olmazsa yine yardıma gitmeyi düşünüyorum. Umarım pazar günü de olabilirim... Fuara yolunuz düşerse bir uğrayın, tavsye ederim. Hatta uğramışken karşı kösede dağıtılan "Ekoloji Magazin" dergisinin ücretsiz kopyalarından da alırsınız. Ayrıca arka standda bulunan DEUMAK (DEÜniversitesi Mağaracalık Klübü) standına uğrayıp gençlere destek de olursunuz...
Standları çok dolaşamadım, o yüzden çok yorum yapamıyorum. Ama binaiçindeki standlar güzel görünyor bu sene...
Neyse yarın görüşürüz...

gün cumartesiye döndü Ulaş yarın derken pazarı kasdetmedinya. :D Bu arada fuar sizlere hayırlı olsun. yıllar var gitmeyeli gidenler de eski tadı kalmadı diyor. umarım yanlıştır.

hmmm evet, Bülent abi :smiley: Gün döndü, cumartesi oldu; ama ben henüz cumartesiyi bulabildim ;D ;D ;D
Fuar konusunda uzun zamandır sorun vardı. Sanırım yavaş yavaş çözülüyor. Gerçi benim aklımda fuar ile ilgili bir fikir var ama fazla felsefik olabilir? Bence fuar gelişen ve değişen Türkiye şartlarına uyum sağlayamadı. Ortada kaldı ve olmadı. Ama son 1-2 senedir yine toplamaya çalışıyorlar. Bu sene her ne kadar çok fazla gezemesem de, geçen yıldan iyi olduğunu söyleyebilirim. Yavaş yavaş güzel olacak görünüyor...
Aslında fikrim de o zaten. Türkiye'de hiçbirşey yokken fuar iyiydi. Hangi ülke olursa olsun yeni ürünler getiriyordu, seviniyorduk görünce. Veya ülkeler kendi kültürlerini anlatıyorlardı, öğrendikçe seviniyorduk. Dünyada satılan herşey bizde de bulunmaya başlayınca ve dünya kültürlerini tvden de edinmeye başlayınca, fuara "Ben zaten bunu biliyorum" ile gitmeye başladık... İşte o sırada fuarın kendini yenilemesi lazımdı. Yenileyemeyince çöktü... Ama şimdi ne yapabileceklerini ne yapmaları gerektiğini biliiyorlar görünüyor. Sanırım birkaç seneye kadar toparlanacak... ("Nerede eski fuarlar" devam edecek. Zira bunun için internet-tv-ithalat-vb şeyleri iptal etmek lazım... O yüzden o olmayacak ama güzel olacak )
Çok felsefe yaptım, kusura bakmayın...
Selamlar...

Üstadım Günaydın :smiley:
Nasılsın ? Nasıl keyifler ? Salı bende buralarda olmıycam ama bugünden gönderebilirim sana iyi dileklerimi
Sağ salim ekipcek başarılı olmasanızda eylenmeniz, huzur bulmanız, macera ruhunu tatmanız ve güvenli bir şekilde dönmeniz inşallah :smiley:
Birde seninde dediğin gibi pişman olmamanız bunca emeğe karşı inşallah :smiley:

fuarların mantığıda bu. Keza expoda bu amaçla yaratılmıştır. yalnız o uzun sürelidir. Ve firmalar tanıtım için o expoları bekler. İlk dikiş makinası vb. teknolojik makinalarda bu fıarlarda vizyona çıkar. ve bu fuarın düzenlendiği ülkede o fuar anısına bir anıt yapılır. fuar bittiğinde de ziyaret edilir. 1889 daki paris expo eyfeline böyle kavuşmuştur

dilek10010.jpg

ugur' Alıntı:
Merhabalar ben Uğur Gürsoy,
Otuz altı yaşındayım Kastamonu Cide 'de yaşamaktayım.
Yaklaşık 3 yıldan beri amatörce fotoğrafla uğraşmaktayım.
Yaşadığım coğrafya Türkiyenin bakir kalmış ender yerlerinden olması beni bir doğa aşığı yaptı.
Cidenin yüzölçümünün üçte ikisi Küre dağları milli parkının içindedir.
En az haftada bir kez olmak şartı ile işimden fırsat buldukça doğanın içinde oluyorum.
Yaşadığım yerde olmaktan büyük mutluluk duymaktayım ve her yerini en ince ayrıntısına kadar bilirim.
Doğayı ve Cide'yi çok seviyorum...

Uğur Bey ,
Gezenbilir.com Ailesine ;

708-Welcome-Inner.jpg

Günaydınlar herkese
Dün akşam ilk kez çantamı yerleştirmeye başladım. Kamp çantası tamam da sırt çantam nedense çok kalabalık oldu :smiley:
Murat abi. Malzemelerimi dizdim. Senin gönderdiğin resimdeki gibi oldu ama çantada öyle durmuyor :smiley: Bu akşam bir daha yerleştirmeye çalışacağım :smiley:
Görüşürüz...

Not: Bu arada Uğur bey. Bir mesaj yazdım size ama sanırım girer girmez çıktınız. Tekrar girdiğinizde hem hoşgeldiniz hem de mesaja bakarsınız belki...
Öğlene kadar görüşürüz...

Kamp Çantası doldurmayı yavaş yavaş öğrenirsin Ulaş.
Bu akşam yola çıkmıyor musunuz.?

Hoşgeldin Bülent ,
Kastamonuya 3 kez gittim.
İlki 1999 da Güneş Tutulması için , 2. si 2002 de ve son olarak da 2004 Ekim ayında gitmiştim.
Küçük ve Büyük Hacettepe zirvelerine çıkmıştım.
Bazı sorunlar çıkmasaydı bende gidiyordum bu etkinliğe.
Sağlık olsun seneye belki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR