Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,072
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Selam Ulaş ,
Malzeme hazırlığı yaptın mı ? Çantana alman gerekenleri evde salona istifledin mi.?
:smiley:

Mesela şöyle birşey ;

KazDag002.jpg

Etiketler

Adrenaline ait listeyi koymak yerine link atsana abisi.

Oralarda adamımız var. Alışverişi yaptırıp kargolatırız derdine baksen.
:smiley:

vay be :smiley:

Ben henüz böyle birşey yapamadım, zira yarın evde temizlik varmış. Ama hayalimi gördüm karşımda :smiley:

Şimdilik mühendis bakışı ile 1 a4 doldurdum :smiley: Kontrol/takip listem oluştu :smiley: (Check-list'in türkçesi ne? :smiley: ) > Buradan eksik listesi çıkarttım...

Cuma akşamı bu yığını yapacağım :smiley: Yanlız benim kafamda (içinde yiyecek olmasa bile) sanki daha kalabalık gideceğim gibi birşey var ama bilmiyorum Umarım benim de bu kadar az görünür... ;D ;D ;D

Ama güzel görünüyor :smiley: Bu arada ben de bu fotoğraftan çekeyim :smiley:

Adrenalin ile iligli sanırım internetten satış yapmayacakları için web sitesinde duyurusunu yapmıyorlar. Bana Facebook'tan mesaj yollamışlar, gelin buraya diyor :smiley: Oradan da link veremiyorum... Dediğim gibi isterseniz buraya kopyalamaya çalışayım ama listeyi en azından?

Tamamdır abi,
Bu arada ben de link buldum :smiley: :smiley: Aşağıdaki linkte tüm bilgi ve ürünleri bulabilirsiniz. Umarım işinize yarar::::
http://www.adrenalin.com.tr/texts.asp?TextID=3809
Kısaca bilgi vermek gerekirse, oraya kadar gitmezsiniz diye kopyalıyorum, ürün listesine linkten bakarsınız...
>>>
Garaj İndirimi:Geçen senelere ait stok fazlası, kozmetik defolu, iade, üretim numunesi, ithalat numunesi ürünleri komik fiyatlarla satışa sunduğumuz indirim.
Bu listeyi 14 Eylül 2008 son güne kadar takip etmeye devam edin, listemize her gün yeni ürünler eklenmektedir.
Garaj indirimindeki ürün fiyatları NAKİT ÖDEME için geçerlidir, kart ile ödemede %5 vade farkı eklenecektir.
Garaj indirimi ile satılan ürünler garanti kapsamında değillerdir. (Teknik güvenlik malzemeleri Garanti kapsamındadır)
Garaj indirimi ile satılan ürünlerde posta siparişi yapılamamaktadır.
Ürünler stoklarımızla sınırlıdır, bu liste günde 1 kez güncellenmektedir.
<<<<
Listeye yakınsa dükkandan veya bu listeden bakarsınız.
Selamlar...

Etkinlikler Sayfasında açmış olduğum yeni konuya bakar mısınız arkadaşlar ;

Şeker Bayramı Tatilinde Kaz Dağlarında Kamp - Trekking ve Yüzme

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15706.0

ewacan' Alıntı:
Korkmadım efenm pc basında dildim
Yürüme işi endişelendirmedi desem yalan olur
Benim yürüme isteksizliğim çocukluktan süregelir Annemler hep der "EVRENE YÜRÜMECELİ İŞ SÖYLEMEYİN NE DESENİZ YAPAR"

İstanbul Bahçeşehir ,
Hımm
Doğa yürüyüşleri bakımından İstanbul büyük bir çeşitlilik sunmuyor insana.
Şanlısın Evren.

Hafta sonları rahat rahat oturursun hem Bahçe'de , hem de Şehir'de.
;D

Valla İstanbul'da bilmiyorum Doğa Yürüyüşü şansı var mı da, Oryantiring için İstanbul Oryantiring Grubu gibi bir dev oradayken?!?! Bilemiyorum Oryantiring yapmamak için bahane ne olabilir? Hele de Ist5Days yaklaşıyorken, en azından denememenin nedeni ne olabilir? (Kimler Kapalıçarşı'da boşken koşma ,tüm Kapalıçarşı'ya hakim olma fırsatını değerlendirmek istemez ki?? ) :smiley: :smiley:

(Nasıl bağladım reklamı ama? ;D ;D ;D )

ne tecrube ne tecrube, atip tutuyoruz bakalim ogrenecegiz diye, rezil olup donmesek bari :smiley: :smiley:

Gerci normal sporcu gibi bile gitmiyorum, hem eglence, hem yaris, hem gorgu amaclariyla ama bakalim rezil olmadan donersek iydir. Belki 1-2-3 olmaz ama en azindan "sempati yariscisi" veya "palmolive yariscisi" falan secilirim herhalde :smiley:

Sağolun Fatih üstadım, hazırlık devam sayılır... Online oldum ama yarın evde temizlik varmış, eve yaydığım malzemeleri toplatılıyorum :smiley: Temizlik bitsin yine yayacağım... ;D ;D ;D ;D ;D

Sanırım tüm malzeme hazır başta mat olmak üzere malzemeyi nereye koyacağımı tartmaya çalışıyorum :smiley:

Siz iyisiniz umarım? Yoğun bugünler sanırım, görünmüyorsunuz?

Şüküler olsunki İşler yoğunlaştı gibi :smiley: kuru kalabalıkta olabilir ama ilerleyen zamanlar belirliycek bunu. İhtimallerde kalan tatilimin şekilllenmesi sebebiyle ortalığı toparlıyıp eksikleri tamamlayıp hayırlısıyla tatile çıkmayı hazırlanıyorum. Bakalım başarabilicekmiyiz ? Kesin bir şey yok. 2 arkadaşımında izne ayrılmasıyla eforlu günler olmuştu. Şimdi döndüler tatile çıkıcam ama rota planlarımı geçen hafta çıkmak üzere yaptığım için feci şekilde yattı. Yeni planda yatma ihtimaline karşı kafamda şeçenekleri belirleyip son dakika hareketiyle yola düşücem yani yatmasını engellemeye çalışıyorum.

Üstadım esas haberler sende soramadık bize düşen bir görev varmı ? Ankaradn bi şeyler lazımmı diye ? Kusura bakma soruları da başka forumlarda sordun herhalde karşılaşamadık :smiley: Demiştim ama değilmi ? ( Kazanmıssın üstadım kazanmıssın :smiley: )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.