Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,072
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hoşbulduk Murat
İzmirde patlayan bomba haberlerini okuyorum çok üzüldüm ya İzmir'de bu tarz şeyler pek olmazdı ama :(

Etiketler

Arabayla gidebildiğim hiçbiryere yürümem Bakkala bile yürümem(koşu bandındaki yürüyüşü saymazsak ben hiç yürümem) sanki zaman kaybı gibi:S hava-kara-deniz bilimum ulaşım araçlarını kullanırım yılda minimum 80000km kendi aracımla yaparım ötesini hesap edemedim :D
Ama trekking denemedim yorum yok o yüzden sevebilirimde bilmem ???
TezzMertek' Alıntı:
Bu sayfa muhabbet köşesine dönmeden bir soru sorup kenara çekiliyorum.

Yürüyerek mı gezersin yoksa araç ile mi.?
Sorumdan kastım - Doğa Yürüyüşü mü yoksa Off-Road mı.?

Mustafa ağabey az sonra seni Off-Road köşesine davet ederde. :smiley:
Ben ondan önce davranıp

Doğa Yürüyüş bölümünün Serbest Muhabbet köşesine davet edeyim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11590.new#new

Merhabalar,

Elif hanım hoşgeldiniz (doğru hatırlıyorum umarım?), Ben de hoşgeldiniz yazacaktım, okuduğunuzu gördüm ama Murat abi'nin mesajınızı taşımasını bekledim :smiley: Hoşgeldiniz tekrar...

Hakikaten de Ankara'dan katılım sürekli artıyor, tam da Ankara'lı moderatör izine çıktığında :smiley: Murat abi ne diyorsun, biz de mi izne çıksak? İzmir'li katılımcı artar mı acaba :smiley: :smiley: :smiley: Bizim yüzümüzden mi gelmiyorlar ki? :smiley:

:smiley:

@ewacan,

sanırım çok yanlış bir tercih olacak; doğa yürüyüşü :smiley: Benim bildiğim buradaki cümle tam tersi: "Yürüyebileceğim hiçbiryere araçla gitmem" :smiley: Bana biraz uyumsuz gibi geldi :smiley: Sonuçta Off-Road olabilir bence de...
Bu arada hoşgeldiniz :smiley: :smiley:

Evet Ulaş sana katılıyorum.
Evren hanımı Off-Road köşesine postalamak lazım.
Cümlem biraz ağır kaçsa da kendisi yazmış hiç yürümem diye.

Tezzmertek arkadasım tanışma sayfası muhabbet sayfasına dönmesin deyip
Doğa Yürüyüş bölümünün Serbest Muhabbet köşesine davet edince cevabını buraya yazdım ama haklısın tabi tezatlık hatsafhada yürümeyen adamın trekking bölümünde işi ne :smiley:
Hoşbulduk bu arada

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
@ewacan,

sanırım çok yanlış bir tercih olacak; doğa yürüyüşü :smiley: Benim bildiğim buradaki cümle tam tersi: "Yürüyebileceğim hiçbiryere araçla gitmem" :smiley: Bana biraz uyumsuz gibi geldi :smiley: Sonuçta Off-Road olabilir bence de...
Bu arada hoşgeldiniz :smiley: :smiley:

Tabi bu arada keşke fırsat bu fırsat, yürümeye başlasanız da, yine de uymazsa sizi de yormayalım,

Bu arada tabiki burada tartışacağız, benim kesinlikle bir tepkim yok, yanlış anlaşılmasın, biraz garip yazarım, kusuruma bakmayın.. ;D ;D ;D ;D ;D (Beni tanımayana lafım yanlış anlaşılabilir, bakın diğerleri alışana kadar neler çekti :smiley: )

Evren hanım,
Gezenbilir.com Ailesine katıldığınız kenti yazarsanız sizi yürütmek ile görevlendireceğimizi birilerini buluruz mutlaka.

EsR@' Alıntı:
Hoşbulduk Murat
İzmirde patlayan bomba haberlerini okuyorum çok üzüldüm ya İzmir'de bu tarz şeyler pek olmazdı ama :(

Bornova Pazar yeri ve Şirinyerde ki bombalama olaylarını unutmayalım.
O bombalama eylemlerinin failleri yakalanmıştı ne ceza aldılar acaba.?

Hafta başında Torbalı da 5 kişinin ölümüne sebeb olan Trafik Canavarı Mehmet KOYUNCU ne kadar ceza alacak kimbilir.?

Bilmem,
Geçen Cuma günkü Ankara'lılara benzemesinler de.

Canı sıkılan nette dolaşırken forumu görüyor 3-4 lak lak ettikten sonra bir daha uğramıyorlar.
;D

Kasımda İstanbulda olmana üzüldüm. Seni Gaziemir - Balçova (Termal otel) yürüyüşe bekliyordum.

O zamanda söylemiştim ya abi, gidebilirsem şansımı deneyeceğim diye, şansım şimdilk yaver gidyor :smiley:

Bu arada sanırım yeni gelen arkadaşlarımız öyle olmayacaktır. Katılımlarını bekliyor olacağız...

Bu arada 4 günüm kaldı ;D ;D Gerçi bölümdeki işlerimi bitiremezsem, bana nasıl izin verecekler bilmiyorum ama durun bakalım bir punduna getirip imzalatacağım :smiley: Veya pundunu bölüme getireceğim ;D ;D

TezzMertek' Alıntı:
Evren hanım,
Gezenbilir.com Ailesine katıldığınız kenti yazarsanız sizi yürütmek ile görevlendireceğimizi birilerini buluruz mutlaka.

İstanbul Bahçeşehir efenm

TezzMertek' Alıntı:
Evet Ulaş sana katılıyorum.
Evren hanımı Off-Road köşesine postalamak lazım.
Cümlem biraz ağır kaçsa da kendisi yazmış hiç yürümem diye.

Tamam yaw gidiyorum burdan yürüyeee yürüyeee Off-Road köşesine ;)

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Sanırım, bulunduğu yeri söylemeye bile korktu Murat abi :smiley: Bu kadar hevesle saldırınca, bunlar beni yürütecekler dedi Evren hanım :smiley:

Korkmadım efenm pc basında dildim
Yürüme işi endişelendirmedi desem yalan olur
Benim yürüme isteksizliğim çocukluktan süregelir Annemler hep der "EVRENE YÜRÜMECELİ İŞ SÖYLEMEYİN NE DESENİZ YAPAR"

yok yok, kalın, biz yürüteceğiz sizi...

Bu arada reklam kapsamına girerse, Murat Abi, siz silersiniz; (Şimdi bana haber maili geldi, herkesin haberi olsun)

Adrenalin Kadıköy mağazasında Garaj indirimi başlamış. (Bu şu demekmiş; küçük defosu olan veya iade olanlar, sadece o mağazada (posta ile satış yok) yapılan satışmış...)
İstanbul'da olanlar yararlanacaktır.

Gelen tüm listeyi yayınlayabilirim isterseniz ama beni çok heyecanlandırdı. Nedeni? >>> Mesela
Madrock Termal İçlik; 15ytl, Moon Kapri 10ytl, Mammot, Hi-tec neredeyse her markadan herşey var listede. Ve birçoğuda markasına göre komik fiyatlarda. Sanırım İstanbul'da olanlar bir uğrasa iyi olur?

İsterseniz gelen tüm listeyi de koyayım buraya :smiley:

Bu arada lafa girdim, kusura bakmayin, aynen devam ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.