Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,868
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İdare eder Fatih ,
Haftaya izinliyim Bozdağ'a mı gitsek , Kaz dağına mı karar veremedim.
Bozdağ daha iyi olacak gibi. :smiley:
1800 metrede kamp. Ertesi gün 06:00 da zirveye yürüyüş. 09:00 dan önce zirvede oluruz.

Bakalım ne yapacağımıza.
Şeker bayramı için ayrı program yapacağız. Bizimkilerin (İzmir Grubu) kanına girmek kolay olmuyor ki.?

Etiketler

100 liraya gidiş geliş uçak bileti.
Eşşek oğlu eşşek bize de haber versene aldığın gün.
;D

@TezzMertek,

2 gün önce aldım abi... Hala açık olması lazım. Ayrıca ben senin İstanbul'a gideceğini bilmiyordum ki? Hatta gitmeyeceğini sanıyordum? :smiley: (Ayrıca babam dahil mi? ;D ;D ;D ;D )

Baban dahil mi onu Kemal Sunal'a sorarız öteki tarafa gittiğimizde.
:smiley:
Hangi havayolu bu, otobüs ile aynı fiyata geliyor diye alayım dedim.

Ben Pegasus'tan aldım. Gidiş 0ytl :smiley: Dönüş 9ytl... :smiley: Toplam 100'e geliyor... Ama ben baktığımda diğer havayolu şirketleri 29ekim haftasının uçuşlarını açmamışlardı. Belki şimdi açmışlardır.... Bir de daha sonraki haftalara bakacaksanız uçuş az görünebilir, 1-2 gün sonra yine bakın... Yani sürekli bakmak gerekiyor. Ama dediğim gibi şu anda 29 ekim ve sonraki hafta açılmış durumda Kasım içi haftalar sanırım 1-2 hafta içinde açılmış olur veya şuanda açıktır... :smiley:

Bu arada yeni konu açmayayım (reklam gibi olmasın), sohbette konuşmuş olalım: DEDAK (Dokuz Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü) (yeni benim kulüp :smiley: ) İzmir Fuarında stand açıyormuş... Fuara gidecekler 4 nolu holde (Basmane girişinde sağda) kulübün standını bulabilir. (İçinde ne olacak bilmyiorum ama adımı verenler en azından ellerinde kalmışsa bir çay içebilirler :smiley: )

İstanbul'a gitmek için sebeb yokta, uygun fiyata bilet varsa gezmiş olurum.
En son 2002 de gitmiştim de. :smiley:

Fuardaki standa neler olmaz ki.?
Çadır kurarsın standa , dağcılık malzemelerini ve fotolarını yığarsın.
Laptop ile beraber bir adet te projeksiyon makinesi getirdin mi süpper olur.

2008-20009 Yürüyüş programını bastı iseniz onu da dağıtabilirsiniz.
Bende Deretepe Grubunun programını dağıtmayı düşündüm ama hedef kitle değil.
Nokta vuruşu yapmak en doğrusu.

Hayır yani neler yapılabileceğini ben de biliyorum, (Özellikle de bölümümün (üniversitemin) son 4-5 senedir fuar standlarını (İstanbul CEBIT dahil) kurmuş bir kişi olarak ;D ;D ;D ;D ) :smiley: AMa tabi bunların hangileri oraya getirilebilir, nasıl yapılır, kaç kişi yardıma gitti bilemediğim için şu anda bunlar olacak diye garanti veremiyorum.

Malum bunların hepsi insan gücü, emek ve derneğin mali gücü ile alakalı. Ve bunlar da derneğin üyeleri ile alakalı... Ben şahsen yardımcı olamadım ne yazıkki umarım birileri yapabilmiştir diyebiliyorum ancak...

Bilet için de bir bakın bakalım Murat abi de, umarım/sanırım vardır. En azından tarih kritik olmadığına göre bence o fiyata mutlaka bulursunuz...

Pegasus ta Kasım için değilde 22 Ekim için vardı dönüş 24 e geliyor.
Toplam maliyet 120 liracık.

Sun Expresste ise 12 Eylül için gidiş 34 , 16 Eylül dönüş için 54 Toplam 88 liraya bilet var.
İstanbul a gitmerk yerine Adana ya kebab yemeğe gitmek çok daha iyi olur :smiley:

Düzenlemesine düzenleyeceğiz de 12- 16 arası kim izin alabilecek.??
12 sinde sabah yola çıkacağız. 16 sında akşam döneceğiz.
Esasında çok uygun.
Adana dan bir araç kiralayacaksın. Tabii en az 4 kişi olacaksın ki maliyeti paylaşabilelim.

Hosgeldin.jpg

Elif ,

Burada Ankara lıların sayısı git gide artıyor.Tanışma platformuna hoşgeldin mesajı yazamayacağımız için sizi buraya davet ettim.
Hem muhabbet eder hemde sorularınızı yanıtlayabiliriz.

Moderatörlerimizden birisi Ankara da ikamet etmekte ve sezon içinde sürekli doğa yürüyüşleri düzenlemekteler.
Başka dernek adı altında toplanıyor olsalarda Gezenbilir.com ailesi sayesinde yabancılık çekmezsiniz.

Teşekkür ederim, anladığım kadarıyla, şartlar ve özellikle zaman müsait olduğunda, farklı şehir gruplarının düzenlediği progamlara da katılabiliyoruz değil mi?

Hoşgeldin Esra ,

Farklı şehir gruplarının etkinliklerinden haberdar olabilirsen evet diyorum.
Ben İzmir de yapılan doğa yürüyüşlerini ve kamp etkinliklerini elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum.
Ankara da ceranus duyuruyor.
Kocaeli - Gebze de başka bir arkadaşımız.
İstanbul da başkası.

Dediğim gibi bazen Gezenbilir.com adı altında bazende başka bir derneğin etkinliğine katılım ile geziler düzenlenebiliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri