Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,857
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

bende de var o baskası yazdıysa benımkı gıtmıyor ama ben sıkayetcı degılım :smiley: okuyorum ona göre degısıklık yapıyorum...

Etiketler

Başkasına yanıt ise değiştirmeye gerek kalmıyor. Genel fırça mesajı ise o zaman iş değişebiliyor.
:smiley:

Ankaralı eli maşalılar pek uğramaz oldular. ;D

TezzMertek' Alıntı:
Ulaş , Ulaş,

Senin sorununun çözümünü şimdi buldum.
:smiley:
X mesajından sonra ekrana gelen pencerede Yeni gelen mesajları göster yazısının yanında ki kutucuktaki işareti kaldırırsan mesajın sekteye uğramadan direkt sayfaya yerleştirilmiş olur.

Esra , Ulaş'ın sorunu haberdar olma sorunu değilde , Forumda bir konuya mesaj yazarken , başka biri mesaj yazdı ise o mesajı okumadan direkt yazmak istiyordu hemen.

Merhabalar, Ben çıktıktan sonra epey muhabbet olmuş :smiley: Önce buna cevap vereyim, hatta sağolsun Esra'da yanıt aramış sorunuma ama sanırım ben sorunumu yanlış anlattım:

Sorunum;
1. Gelen mailler DEĞİL...
2. Mesaj yazdığımda beni başka biryere götürmesi DEĞİL...
;D ;D ;D

Sorunum şu;
Sağ üst köşede "Siz mesajlarınıza 2 yeni cevap yazıldı" diyor... Bir kere kazara Board oyununa yazdım. Oraya her yeni cevap yazıldığında yukarıda beni uyarıyor bu cümle. Ama ben artık o konuya yazılan cevapları takip etmek istemiyorum mesela... Veya bitmiş ve takip etmek istemediğim konularda uyarıyor. Ben şöyle çözdüm 1 yeni cevap dediğinde bakmıyorum artık. Yeni cevap yok diyorum. 2 olduğundan itibaren bakıyorum :smiley: :smiley: Ama daha düzgün bir çözümü vardır belki dedim? Admin'ler kurulu bir baksın bakalım duruma :smiley: (Çok mu Akademik Kurul'a girdim bugünlerde ne?) ;D ;D ;D

Selamlar...

Sn.Ulaş takip istemediğiniz konuyu açıp, sağ üstteki ''Haber Ver'' butonuna tıklayıp pencerede çıkan : '' Bu konuya gönderilecek yeni mesajlar için haberdar edilmeyi iptal etmek istediğinizden eminmisiniz ? '' butonunu tıkladınız mı?

Bu ''Haber ver butonu'' dönüşümlü olarak her tıklayışta ya konu için haberdar eder yada konu için haberdar etmeyi durdurur.

Günaydın Uğur,
Ulaş olaya mühendis gözü ile bakınca çıkamamış işin içinden.
;D

Merhaba.jpg

:smiley: Üstadlar Günaydın :smiley: Herkese merhaba. Nasılsınız ? Nasıl keyifler ? Bir ara verdim ama çok yoğunum ( maşallah tabi o ayrıda ) sizlerle sohpet edemiyoruz. Ne yapalım önce ekmek :smiley:

Günaydın Fatih ,
Günaydın Sevda ,

Nasılsınız.?

Bu sabah İzmir'de bomba patladı. 16 yaralımız var. 2 si ağırmış.

zmirBombaSonras.jpg

Günaydınlar,

Evet geçmiş olsun hepimize... :(

Bu arada gerçekten olaya mühendis'mişim gibi bakınca tam olmadı :smiley: Bu arada Uğur bey'in çözümü de ne yazıkki çalışmadı görünüyor. Şimdi bir daha deneyeceğim?

AYrıca dün kaçırmışım, kusura bakmayın:
Ist5Days için gidiyorum sayılır :smiley: Neden "gidiyorum"? Uçak biletimi aldım. Hem de dediğim gibi gidiş-geliş herşey dahil 100ytl... Neden "sayılır"? Her ne kadar planlasam da son dakika birşey çıkabilir diye hala korkuyorum :smiley:

Görüşürüz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.