Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,838
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

sen niye benim hayallerimle oynuyorsun yaa neyse öyle ya da böyle bana birsey gelcek ::smiley: Esra nerde ya yardım yardım ;D baska ne planların var :D

Etiketler

Çaylar geldi arkadaşlar, alın birer bardak ;

c.jpg

Börek boğaça isteyen var mı.??

Buyrun buyrun ;
tepsiboregi.jpg

istersen bende sana kargoyla yolayım boğaça börek :D senin posta usulü mü yapsam acaba ::smiley:

Merhaba TezzMertek,
Posta kutunuzda ----- özel mesaj var, 0 tanesi yeni.
Toplam online süreniz: 28 gün, 20 saat ve 20 dakika.
Son ziyaretinizden bu yana 7984 mesaj gönderildi
Sizin mesajlarınıza 40 yeni cevap yazıldı

Hakikaten Murat abi BUradan sorayım:

Başka da sorunu olan vardır:
Bir mesaja cevap yazıyorum ondan sonra ona her cevap geldiğinde bana yukarıda x yeni cevap yazıldı yazıyor... AMa ben bazen bir cevap yazıp unutmak istiyorum :smiley: Bunu nasıl yapacağız? (Haber ver'i kaldırmak sadece maili engelliyor??)

Bilgin varsa sevinirim??

Deneme yanılma yap.
Gönder butonuna iki kez basmayı da spor gör.

Ya da Board oyunu oyna.
Beterin beteri var.
;D

ben yokkken neler yemişşin bakıyorumda tüh bende börekleri hazır etmiştim aç değilsindir sen şimdi ;D

Ama canım boyoz istiyor.
Ne zamandır da yememiştim.
Sabahları kahvaltı yapıp evden çıkınca almaya da fırsat olmuyor.
Ahh ahh.

Sıcak boyoz ve çay. Yanına da beyaz peynir.

zmirBoyozlar-2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR