Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,834
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

merhabalar,
maps işini iki toplantı arası gördüm ama nedense google earth sürekli sorun çıkarttı... Şimdi evde de deneyeceğim... Umarım olursa gönderirim birazdan...
Bu arada Mustafa abiyi aradım, söylediğine göre araçla taşınacakmış, ful-malzeme yürünmeyecekmiş...
Bugünkü toplantılar bitti sonunda, yarınkilere kadar dinlenme... :smiley:

Etiketler

gnydn012.jpg

Son 5 günü Kastamonuya gitmek için.
:smiley:
Bizde hafta ortası Kaz Dağlarına ya da Bozdağ'a kamp atmaya gitmeyi düşünüyoruz.
Arabaya 4. bir kişi aranıyor :smiley:

Evet,
Ömer 36 saat çalışıp 4 gün izin yapınca boşluğu kullanalım dedik.
Benim zaten izin hakkım var.
Okullar açılmadan bir kamp daha yapalım diyoruz.

17-19 Mayısta kamp attığımız yere ya da Bozdağ'a gideceğiz.
Bozdağ dün aklıma geldi.
Havalar aşırı sıcak 1800 metre de orman içinde daha serin bir havada kamp atmış oluruz.
Sabah çok erken saatte de bir Bozdağ Çıkışı yaparız.
Bozdağ'dan sonra Gölcük'e geçeriz :smiley:

Kaz Dağların da kamp attığımız yere ise Şeker Bayramında tekrar gitme planımız var.
Havalar daha serin olacak.

Şeker bayramının günleriin detayı ;

29 Eylül Pazartesi - Arefe Günü
30 Eylül Salı - Bayramın 1.Günü
01 Ekim Çarşamba - Bayramın 2.Günü
02 Ekim Perşembe - Bayramın 3.Günü

03 Ekim Cuma - Büyük ihtimalle Tatil ilan edilir.
04 Ekim Cumartesi
05 Ekim Pazar

Şeker Bayramı Tatilinde Kaz Dağlarında Kamp - Trekking - Yüzme

Hareket Tarihi : 02 Ekim Perşembe
Hareket Yeri & Buluşma Noktası : Çiğli Kipa Otoparkı ( Katılım sayısının az olduğu ve özel araçlarla gittiğimizi varsayarak)
Hareket Yeri & Buluşma Saati : 13:00

En geç 18:00'de kamp atmış olacağız.

03 Ekim Kalk kahvaltı Çevrede Trekking , Trekking dönüşü Büvetlerde serinleme molası. Akşam odun ateşi başında muhabbet.
04 Ekim Kalk kahvaltı çevrede Trekking , Trekking dönüşü Büvetlerde serinleme molası. Akşam odun ateşi başında muhabbet.
05 Ekim Kalk kahvaltı , kampı toplama Çevrede yürüyüş 14'e kadar serbest zaman :smiley:
İzmir'e dönüş.

Hayal kurmak ne güzel :p

:ppppppp

Hoşgeldin Esra,

Kendimiz için yapıyoruz ki.
Kedini ciğere baktığı gibi bakacaksınız yine.
;D ;D

Hoşbulduk :smiley: bayadır forma yazmıyordum yazdıklarınızı okumam herhalde 1 günümü alır :smiley:
Evet güzel bir kamp planı dediğin doğru ben kendi adıma konuşayım kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum valla ;D
Ben yine buralarda iş güç uğraş dur yoğun bir tempoyla başbaşayım sanırım eylülün sonuna kadar bu böyle devam edicek :'(

şey Murat şimdi gönderirsen sen yurt dışı olarak göndercen bu yurt dışı olayı pahalı oluyor demi ;D siteye fotografları yüklersen daha cok sevıncem :D

Yok yok.
Onun çaresi basit.
Alıcı bölümüne yanlış bir adres yazacağım.
Gönderici bölümüne senin adresini.
Pulsuz olarak postaya vereceğim.
Adres yanlış olduğu için mecburen alıcıya geri gönderecekler.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR