Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,793
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İzmirde bulunduğum dönemde merkezden güzelbahçeye dönerken akşam saatlerinde 1 saat süren yol boyunca batan güneşi seyretmek çok hoşuma giderdi. Murat Üstadım elerine sağlık

Murat üstad nasılsın ? Nasıl keyifler ? Bugün çok yoğundum. Pazar günü ulaş üstadtan heveslenip sıfır malzememe Asfalt trekingi yaptım. çok yorucu oldu üstümdeki herşey ağır geldi tahmini mesafe 12 Km ölçümde yok tabi fotoğrafta. :smiley:

Etiketler

Birşey değil Fatih ,

SaatKule005.jpg

Merhabalar,
Branda işi de tamam :smiley: Dediğiniz gibi beklediğimden küçük ve hafif oldu :smiley: Hem de 3x3.
Bu arada Fatih üstadım merhaba, Sabah erken çıktıysan çok sıcak olmadan biryerlere girmişsindir tahmin ediyorum. (Yani umarım :smiley: ) Resim yoksa da, bulunduğun bilgisayarda Google Earth varsa bize gösterebilirsin. O da olur...
Selamlar...

Ulaş Üstadım iyi akşamlar Nasılsın ? Nasıl geçti hafta sonu ? Okuduğum kadarıyla hazırlıklar devam ediyor.

Link : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15648.new#new ( Maceram hakkında kısa bir anlatım paylaştım. Beyenmeniz dileğiyle )

Hoşgeldin Ulaş ,

Üyesi olduğum bir e-posta grubunda Kastamonu yürüyüşünün kamp yükü ile olacağı yazıyordu.
Arayıp bir sorsan diyorum gerçekten.

Murat üstad. Gittiğim yolu google eart de işaretledim fakat sizinle nasıl paylaşıcam ? olmassa senin mail adresini özelden yollarsan oraya atarım belki bir yol bulabiliriz olabilirmi ?

A bu arada Atasözü : Fazla mal Göz çıkarmaz ( Heleki deplasmandaysan :smiley: )

Google Earth da yürüdüğün yolu ekranda işaretle.
Kırmızı çizgiler ile. Raptiyeler ile başlangıç ve bitiş yerlerini da belirt.
Sonra GE'de Dosya menüsünden Save AS - JPG formatında kaydet.

Kaydetmiş olduğun resim dosyasını foruma aktar.
Bu kadar basit.

Güzel gözükmüyorki :( birrde ben lik eklesemde google eart olanlar geçtiğim yolları göre bilse yakılaştırıp uazaklaştırıp olmazmı b daha önce ulaş üstad yapmışı bunu link verdi basınca doğru oraya gittik map.google.com da ?

Sen önce yaklaşarak yürüdüğün noktaların üzerinde çizgi çek.
Daha sonra uzaklaşarak tüm çizgileri bir resme sığdır.
Fotoyu ekle.

Ulaş uygun zamanında o fotoya göre yürüdüğün noktanın linkli dosyasını oluşturur herhalde.
map.google yi pek kullanmış değilim.

Hoşgeldin Sevda ,

Fatih Ankara da pazar günü Asfalt Trekkingi yapmışda. Onu konuşuyoruz. Fotoğraf çek(E)memiş.
Google Earth üzerinden görüntü vermesini söylüyoruz bizde.
:smiley:

Hafta sonu ist öyle sıcaktıki birde nemi hesaplayınca nefes bile alamadık o koltuk senin bu koltuk benim köşe kapmaca oynadık böcekle akşamda Kanyondaki sinemaya gittik bir sinema bu kadar konforlu olur ist olan arkadaşlar mutlaka bi deneyin
Böcek yaz okuluna gidiyor Darüşşafaka Gymnasium dün de sıcaklar devam ettiği için sadece havuz da geçirmişler günlerini bu gün de sıcak sonbahar gelsin artık dedirtiyor insana
Baktım hepiniz baya faaal bende koltuklu sinemalı geçen hafta sonunu yazayım dedim resim yok üzgünüm bi dahaki sefere :smiley:)))))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR