Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,740

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

neden herkes offline olmuş
hani nöbetçisi buranın. sonra sinirli huysuz olduk istemeden.

nöbet yeni gelenlere yazılıyor. sen yeni birisi gelene kadar doğal mecburi hafta sonu nöbetçisisin zaten. ;) birde sinirliyim ayaklarına yatıp sıyrılmaya çalışmıyormu. :mad: cık cık cık. Kızları askere alsalar çömezliği bilirya. ;)
neyse ben seni oyalamayayım. sana iyi nöbetler. ::smiley:

Nooldu? Buyrun? Sizin ne vardı? 1,5 kuş-kaş? Yanına ayran, kola, fanta, sprite, şalgam? ;D ;D ;D ;D
Sorunlarınız için X abla! 1 saat içinde yanıt :smiley: (yani oyun oynayıp döneceğim, 1 saate :smiley: :smiley: )

bu arada cemi cümlemizin Berat Kandili mübarek olsun.
Coklu mesaj yollamak bi dert ınsanların gerı donmesı ıkıncı dert hayatımda ılk defa kandıl mesajı attım sevdıgım sevmedıgım herkese :smiley:)
sanırım ömrümün sonuna yaklastım bu bi sinyal ellaaam. Artı olmasını istedıgım bı durum var burdakı dogal hayatı seven arkadaslara seslenıorum onlıne ve off lıne lara bu istek için enerjilerimizi birleştirelim. benım gıbı biçare baska arkadaslarda varsa desin ben enerjımı yollamaya hazırım zira.
ne diyecegiz ''bu bahar kuluna cokda buyuk görünmeyen bu isteği geri cevırme yarabbi''
büyük bi istekmi bilinmez göreceli
umarım carpılmam.
umut dolu geceler diliyorum sizlere

bu arada hem behiç hem de efe olan ıkı ısımlı kardesımız valla hayatta yedıgınız en önemli nane askerlık bızı alsalar ben laf etmezdım sanırım . erkeklerin askerlıkten ödü kopuo cok korkaklar yaa:smiley:)) genellıkle cogu konudada öleler yapcak bişe yok. gecmıs olsun dıorum baska bişe demıorum.

bi saate kadar burda olanlar hani . iki dakka akıllı olunsaydı keşke
enerjilerimizi birleştirelim dedik kırk yılın başı bişe istedık olmadı bu

enerji herseydir canlar hadi bakiiimmm
bu saatte de ben baya bi enerjiğim hayırlısı .

Ben burdaydim da, baktim kisiye ozel mesajlar gelmeye baslamis, araya girmeyeyim dedim...
Ayrica enerji menerji beni pek saran seyler degil, yardimci olacak birileri gelirse yine ortayi kurcalamayayim dedim...
dedim de dedim...
Yarin nobete devam, gorusuruz...

Günaydın,
Ulaş haklısın aslında bazen bende kızsamda mesajları kişiselleştirmemek lazım. sebebiyet verdiğim için özür dilerim.
sadece hafta sonları dinlenebiliyorum. sabah Adalara doğru rota çizdim. Buralar en azından güzel İzmir'im kadar değilsede nisbeten sıcak. ama sık sık denize girme fırsatı bulduğum Adalarda bu sıcaklık pek problem olmuyor. günün yorgunluğunu bahane edip dönüşte maillerime bakıp cevaplar yazıp siteden çıktım. hafta sonları hele hele akşamları pek arkadaş bulunmaz diyede bakmadım.
Aydın'lı olmamdan mutevellit ismimin sonuna almış olduğum nick efe Bahar hanım. bir ara adımı ve soyadımı kullanıyordum nicksiz. uzun diye vacgeçtim. Behiç Bülent Dağdeviren

Kutlama mesajlarını aşagıda linkini verdiğimiz bölümde yazıyor ve haberleşiyoruz. Bu vesile ile sitemizin diğer bölümlerinide ziyaret ettiğinizde umarım ilginizi çekecek konular bulursunuz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.0
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum.

Behic abi (musadenizle?) (Bu arada Bülent'i mi kullanıyorsunuz?) Ben brşeye kızmadım, yanlış anlatmış olmayayım. Arada bana laf çakılmış da ;D , hani gelmedin diye, ona cevap veriyorum. Yoksa kötü birşey yok...

İzmir'de bugün hava durgun yine. Sıkıntı, basık, sıcak bir hava var. Ancak bugün biz de evden çıkamıyorz. Zira, sınav kağıtları, sunumlar, makale hazırlıkları, arkadaşlara yapılacaklar, vs, vs. Bugün yine çok yoğun. Oturup evde çalışacağız...

Neyse, günaydın'ı demiş olalım, nöbete başlayalım. Var mı haftasonu haftasonu acemi bir doğa yürüyüşçüsüne sorusu olan? :smiley: :smiley: :smiley:

sanada günaydın Ulaş. Bülent'i kullanıyorum. o nick kullanıldı diye behici nick yaptım. Bülente efe eklemek içimden gelmedi ::smiley: malum meşhur bir bülentimiz var. :mad: sen bu yoğunluğunu atlat sana gprs hakkında soracaklarım var. msnde uzunca sorarım.
bazen sanacevap yazınca ister sitemez eski Buca'yı hatırlıyorum. senin ikametgahının orası olduğunu bilmemden ötürü.
Bazende hatırladığım bir Buca hatırası var. oranın meşhur bir bayan milletvekili var. siyaset yapmamak için adını zikretmiyeceğim. zira sen anladın diye umuyorum. I...S...
İşte bu hanım meydanda bir pastaheneydi galiba halkın derdini dinliyor. bir masaya oturmuş. diğer masalardaki vatandaşlarda sıranın kendisine gelmesini bekliyor. ama gelenler erkekse traş olmuş, kadınsa düğüne gider gibi giyinmiş. Çiçeklerini yaptırmışlar. derdini anlatan kalkıyor. diğer masalardakilerde bir ön masaya geçiyor. Ayaktakilerde masa boşalınce hemen en arka masadan beklemeye başlıyorlardı. ben ve kız arkadaşım ise keyifle karşıki cafede onları keyifle izliyoruz.

memnuniyetle Bülent abi,

GPRS konusunda çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla elimden geleni yaparım.

Buca'da hiç oturmadım ama Tınaz yoluyla Buca'lı olduk sayılır :smiley: Gerçi sadece içinden geçiyorum, hala bir semtini bile öğrenemedim ama acelemiz yok Prof olana kadar öğrenirim herhalde... ;D ;D ;D ;D

Kimden bahsettiğinizi anladım abi :smiley: Hatta benim bir akrabam da onu rakibiydi :smiley: O konular komik konular. Ama benim bildiğim birşey var; oraya gidip de dert anlatan herkes, yine 5 dakika önce söylemediğini bırakmıyordu :smiley: Sonra gelip orada dert anlatıp, büyük ihtimalle de hakları olmayan birşeyi istediler, sonra da gidip tekrar başkasına dert yanacaklar; bu memleket kurtulmaz diye... O açıdan oturup izlemek eğlenceli olmuştur. :smiley: :smiley: :smiley:

Sağol ulaş,
mesela şu bizim Aladağlar gezisinde ve bazı yerler için rota veriyorlar. kendimi kandırmak istemiyorum. anlamadığımı anlıyor gibi olmak kendimin kendime yaptığı kandımaca gibi geliyor. :-X en azından bunları öğrenebilsem bile yeter. daha sonra pusula ile harita okumayı öğrenmek te istiyorum. öğrenmenin yaşı yok. ;)

memnuniyetle abi,

Bildiğim birşey varsa, tabiki yardımcı olmak isterim...

Bu arada pusula ve harita için de olmazsa bir ara oryantiring başlığı ile bir anlatım yapayım, dilim döndüğünce...

Aslında biraz düşün ve böyle bir yazı yaz derim. Baş ucu yazısı gibi pratik bilgilerde içeren. Medaratörlerimizden rica ederiz konuyu da sabitleriz. olaki bu konuda benim gibi bir çok arkadaşın olduğunu tahmin ediyorum. şimdiden sağol :smiley: Bu işinin gücünün arasında sana bunu yaptırmakta doğrumu onuda bilmiyorumya? ;D

dilek10010.jpg

Arkadaşlar ,

Hafta sonu mesajlarını birazdan okuyacağım.
;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR