Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada Ulaş bazı konularda gelen mesajlardan haberdar olmak istemiyorum diye yazmışsın
Gezenbilirden gelen mailde 2 link geliyor
Alttaki linkte eğer bu konudaki mesajlardan haberdar olmak istemiyorsanız linke tıklayın şeklinde bi uyarı var açılan penceredende hayırı tıklarsan sanırım artık bir daha o konuyla ilgili mesaj gelmez.
X mesajından sonra ekrana gelen pencerede Yeni gelen mesajları göster yazısının yanında ki kutucuktaki işareti kaldırırsan mesajın sekteye uğramadan direkt sayfaya yerleştirilmiş olur.
Esra , Ulaş'ın sorunu haberdar olma sorunu değilde , Forumda bir konuya mesaj yazarken , başka biri mesaj yazdı ise o mesajı okumadan direkt yazmak istiyordu hemen.
ah canım benim çok teşekkürler bende seni her zaman beklerimm bende tam - Murat nerdesinn imza peşindemi acaba yoksa bizim için en güzel tatlar pesınde mısın :- dıye yazmıstım senden ses cıkmayınca ;D