Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,857

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Slm arkadaşlar 2 dk ortadan kaybolunca götürüyorusunuz bakıyorum börekleri
Bu sıcakta dondurmadan başka bişey yenmez bence :D

Bu arada Ulaş bazı konularda gelen mesajlardan haberdar olmak istemiyorum diye yazmışsın
Gezenbilirden gelen mailde 2 link geliyor
Alttaki linkte eğer bu konudaki mesajlardan haberdar olmak istemiyorsanız linke tıklayın şeklinde bi uyarı var açılan penceredende hayırı tıklarsan sanırım artık bir daha o konuyla ilgili mesaj gelmez.

Biri Dondurma mı dedi.?

AdiseBaba.jpg

Ebruuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesin kaçıyosun güzelim dondurmaları ;D
Sanada ayıralım diycem ama adı üstünde dondurma ayıramayız erir valla :D

EsR@' Alıntı:
Ebruuuuuuuuuuuuuuu nerelerdesin kaçıyosun güzelim dondurmaları ;D
Sanada ayıralım diycem ama adı üstünde dondurma ayıramayız erir valla :D

sen ayırsaydın yine de geri dönüşüm yapardım ben ona ;D

boyoz yapılmaz yani evde yapılmaz yapılsada bişeye benzemez herhalde :smiley:
Hazırı daha güzel ebrucum

Bu arada ebru valla kokusunumu alıyosun haber mi uçuruyolar daha dondurmamı bitirmeden sen geldin :D

Ulaş , Ulaş,

Senin sorununun çözümünü şimdi buldum.
:smiley:
X mesajından sonra ekrana gelen pencerede Yeni gelen mesajları göster yazısının yanında ki kutucuktaki işareti kaldırırsan mesajın sekteye uğramadan direkt sayfaya yerleştirilmiş olur.

Esra , Ulaş'ın sorunu haberdar olma sorunu değilde , Forumda bir konuya mesaj yazarken , başka biri mesaj yazdı ise o mesajı okumadan direkt yazmak istiyordu hemen.

ah canım benim çok teşekkürler bende seni her zaman beklerimm ;) bende tam - Murat nerdesinn imza peşindemi acaba yoksa bizim için en güzel tatlar pesınde mısın ::smiley:- dıye yazmıstım senden ses cıkmayınca ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.