Repo= tatil demek mi?.. Ben bunu çok tuttum gerçekten..Hayır yani meslek itibariyle en çok duyduğum-hatta bazen böö getiren- tabirlerdendir kendileri..parodi' Alıntı:repolarda(yani bizde tatilin adı bu repo)
yücel' Alıntı:evet o mangala atacak et alınırsa aç kalan olmaz tabi malzemeyi unutmalayım
eğer topu sökülmüş tank satılırsa alır dürümcü yaparız artık
kırca otomotiv' Alıntı:Herkese selamlar arkadaşlar
sitenizi uzun süredir seyirci olarak takip etmekteyim. Ben Hüseyin Onur KIRCA, Orduluyum oto yedek parca mağazası sahibiyim. özellikle balatalar ve arazi aracları üzerine çalışmaktayım. Buna amerikan ve uzakdoğu arazi araçları dahildir merak ettiğiniz yardımım olabilecek her türlü konuda paylaşıma açağım. Uzun ve derin muahbetlerde kaynaşmak dileğiyle
Saygılar
Hüseyin Onur KIRCA
www.kircaotomotiv.com
e yok kabul edemezsin anlaşılan bankacısın senin tatilinin adı "haftasonu" bizim tatilin hangi güne denk geldiği belli olmadığı için biz repo diyoruz.hatta bu reponun değişik adları var mesela 24saat çalıştıysak yani sabah başlayıp iş ertesi sabah bittiyse biz buna "uyku reposu" diyoruz uyuyup kalkıp işe gidiyoruz yada mesela dendiki repo perşembe çarşamba çalıştık iş bitmedi perşembede çalışacağımız belli oldu "repo yandı" diyoruz.yahu gecenin 02:00 sinde yazdığım şeylere bak lahavle; neden işten yeni geldim ama dağlar kızı reyhanla aynı saatte işe gidicem e niye bankacı olmadım peki bilmiyorum :'( :'( :'(dağlarkızı' Alıntı:Repo= tatil demek mi?.. Ben bunu çok tuttum gerçekten..Hayır yani meslek itibariyle en çok duyduğum-hatta bazen böö getiren- tabirlerdendir kendileri..
Bende mi tatil olarak kabul etsem acaba..
duman' Alıntı:Mustafa abiye özel bir sorum olacak.bilen diğer arkadaşlarda yanıtlayabilir.Mustafa abi aracınızı ne kadar yükselttiniz acaba ve kit mi kullandınız ?