Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,935

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Uğur abi yanınınzdan geçerken bize sorarsınız artık aşşağıda havalar nasıl falan diye.

Hadi be...yapma cüneyt...:smiley: Olurmu öyle şey.... Sen ne zaman alıcan...kesi gerekiyo ama..yoksa altı oturmaktan ilerleyemiyoruz..... Lastik ve yükseltme işin tamamı gibi.... kilit bile daha sonra gelir.. ki sende zaten var...yeterli daha doğrusu....limited slip...

abi bu iş için ayırdığım 6 adet küçük altınım var:smiley:şimdi ramazan diye bizim işler biraz yavaşladı.ramazan sonrası sorduğum yerde duruyorsa hala skyjacker hemen alacağım.birde daha önce verdiğim fiyata amortisörler dahilmiş.ben şimdi dükkana kaçayım biraz para yapalım kit için herkese ii günler...

Herkese selamlar arkadaşlar

sitenizi uzun süredir seyirci olarak takip etmekteyim. Ben Hüseyin Onur KIRCA, Orduluyum oto yedek parca mağazası sahibiyim. özellikle balatalar ve arazi aracları üzerine çalışmaktayım. Buna amerikan ve uzakdoğu arazi araçları dahildir merak ettiğiniz yardımım olabilecek her türlü konuda paylaşıma açağım. Uzun ve derin muahbetlerde kaynaşmak dileğiyle

Saygılar

Hüseyin Onur KIRCA
www.kircaotomotiv.com

Onur bey aramıza hoşgeldiniz...Off_road merakınız var mı? Yapıyormusunuz ? Yoksa sadece ticareti ilemi uğraşıyorsunuz ?
Saygılar....

Hüseyin Onur bey sizde hoşgeldiniz.Evet bende Uğur abi gibi merak ettim off_road la uğraşıyormuydunuz ? Yani bu zehiri daha almışmıydınız.Bu arada sizinle tanışmak bizim için ayrıca ii olacağını düşünüyorum araclarla ilgili parça anlamındaki eksiklerimiz konusunda bize yardımcı olacağınıza inanıyorum.

saygılar..

Murat Bey Selamlar,
Linodan sizi hatırlıyorum tabi, o ekipten çok mesajı olanlardan sedat dükkan açtı ;D (www.gezenbilir.com) mehmet ali yücesan vardı o nerede bilmiyorum muhtemelen sedat hocam biliyordur. İzci Hasan Subaşı abimiz vardı buralarda göremedim, Cemal Gulas trt ye program yapmaktan sanırım buralara uğrayamıyor.

Göktuğ hocam yılbaşından sonrasında sizinle beraber çıkmak üzere amanoslarda en az 2 ya da 3 parkur olacak elimizde her türlü verileri olan kamp yerleri belirlenmiş, mangal başında sabahlanacak kadar güzel yerler olacak kesinlikle. Aslında geçen sene ocak ayında yaptığımız bir trans faaliyeti vardı 10 kişiyle 3 günde geçmiştik o faaliyette geçtiğimiz yere kadar gidebilirsem rotalardan birisi o olacak bir tane de kısa parkur var geçen hafta sonu gittim ancak hem tek araba hem de tek başımaydım bir yerden sonra da yol bitince tahmini olarak bildiğim ve daha önce gittiğim başka bir yola çıkması gereken ve yol olmayan ancak bir başkası olsa zorlanabilecek yere gidemedim dönmek zorunda kaldım. Siz gelin Antebe Allah kerim,

Yaşar Ergün

yücel' Alıntı:
:smiley: evet o mangala atacak et alınırsa aç kalan olmaz tabi malzemeyi unutmalayım :smiley:
eğer topu sökülmüş tank satılırsa alır dürümcü yaparız artık :smiley:

valla tanktan pek dürümcü olmazda heralde kalorifer kazanı olarak kullanımına izin verile bilir :smiley:

kırca otomotiv' Alıntı:
Herkese selamlar arkadaşlar

sitenizi uzun süredir seyirci olarak takip etmekteyim. Ben Hüseyin Onur KIRCA, Orduluyum oto yedek parca mağazası sahibiyim. özellikle balatalar ve arazi aracları üzerine çalışmaktayım. Buna amerikan ve uzakdoğu arazi araçları dahildir merak ettiğiniz yardımım olabilecek her türlü konuda paylaşıma açağım. Uzun ve derin muahbetlerde kaynaşmak dileğiyle

Saygılar

Hüseyin Onur KIRCA
www.kircaotomotiv.com

ooooooooooo hüseyin hoşgeldin sefa getirdin demek yedek parça işi ile meşgulsün aman efendim aman efendim ::smiley: ford parçalarıda varmış geç şöyle bir çayımızı iç ::smiley: .şaka bir yana bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak isteriz hoşgeldin.

dağlarkızı' Alıntı:
Repo= tatil demek mi?.. :p Ben bunu çok tuttum gerçekten..Hayır yani meslek itibariyle en çok duyduğum-hatta bazen böö getiren- tabirlerdendir kendileri.. :p
Bende mi tatil olarak kabul etsem acaba.. :p
e yok kabul edemezsin ;) anlaşılan bankacısın senin tatilinin adı "haftasonu" bizim tatilin hangi güne denk geldiği belli olmadığı için biz repo diyoruz.hatta bu reponun değişik adları var mesela 24saat çalıştıysak yani sabah başlayıp iş ertesi sabah bittiyse biz buna "uyku reposu" diyoruz uyuyup kalkıp işe gidiyoruz yada mesela dendiki repo perşembe çarşamba çalıştık iş bitmedi perşembede çalışacağımız belli oldu "repo yandı" diyoruz.yahu gecenin 02:00 sinde yazdığım şeylere bak lahavle; neden işten yeni geldim ama dağlar kızı reyhanla aynı saatte işe gidicem e niye bankacı olmadım peki bilmiyorum :'( :'( :'(

duman' Alıntı:
Mustafa abiye özel bir sorum olacak.bilen diğer arkadaşlarda yanıtlayabilir.Mustafa abi aracınızı ne kadar yükselttiniz acaba ve kit mi kullandınız ?

Merhaba Cüneyt. Uğur cevaplamış gerçi ama...
Skyjacker Double-Flex 3" Lift Kit with Rear Leaf Springs & Nitro Shocks kullandım.
Hatırlayabildiğim kadarıyla kitin içindekiler: Direksiyon dahil 5 amortisör, ön helezonlar, arka makaslar, birer uçları oynar başlıklı alt-üst tandır kolları, pimleri vasıtasıyla çıkartılıp alınabilan ön viraj demirleri, adını bilmediğim gene bir ucu oynar başlıklı önde çapraz duran bir demir ve tümü poliüretan burçlar.
Aşağıdaki adreste tüm Skyjacker'ların bilgisini bulabilirsin. Benimkinin Amerika fiyatı 1470 $ gözüküyor.
http://www.quadratec.com/products/product_search.php?cv=1000&kw=flex+lift++kit&pg=1
Sevgiler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,715
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

SON KONULAR

Geri