Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,908
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hoşbulduk arkadaşlar, sıcak karşılamanız için ayrıca teşekkür ederim.

Offroad la ilgili olarak şu an sadece yerel bazda ilgilenebiliryorum malesef işlerden fırsat bulamıyorum. ama ınternet araçılığla yapılan etkinlikleri takip etmeye çalışıyorum. Oto yedek parca bil hassa amerikan araçları üzerine sizlere yardımcı olabilirim. Kendimizinde ileride fotoğrafınıda ekleyeceğim international (enter) 1976 model 4700 cc motor 6 silindir arazi araçımız var. bununla karadeniz yaylalarında kendı çapımızda bır cok defa etkinliklere katıldık. sizleride karadenız parkurlarında yapacağımız doğa ve mavera dolu etkinliklere davet ediyorum. her türlüü konuda bilgim ve tecrübelerim yetti kadarıyla sizlere yardımcı olmak beni memnun edecektir.

saygılarımla

Hüseyin Onur KIRCA

Etiketler

hüseyin ve metin beyler aramıza hoşgeldiniz üye araçlarımızın sayısı 100 ü deviriyor galiba :smiley:

bir katkıda elnino fatih ve benden olsun
90 model lada niva kırmızı oldu 3 kuruş fazla verdik :smiley:

yücel' Alıntı:
bir katkıda elnino fatih ve benden olsun
90 model lada niva kırmızı oldu 3 kuruş fazla verdik :smiley:

4852342_384493_hsc4011.jpg

4852342_384493_4sy3553.jpg

4852342_384493_81di049.jpg

Yücel,Fatih Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız şürüşler diliyorum.

teşekkür ederim arkadaşlar cümlemize kazasız sürüşler diliyorum
benim araçla olmuyordu zaten fatihte öneri getirince teklifte çok cazip olunca aldık hayırlısıyla

yücel fatih ladanız hayırlı olsun kazasız belasız offroadlar inşallah.bizde bir arkadaşımla araştırmalarımızı ocak gibi bitirip (bide şu borçları bitirip aslında) offroad araç hazırlıycaz aklımda cj7 vardı ama orkunun difransiyel dağılınca bide çok uyarı gelince çok uğraştırır diye vaz geçtim (meret cj7de çok sevimli araç ama) galiba kısa pajeroda karar kılıcaz.

Yeni arkadaşlar hoş geldiniz.
Yücel hayırlı , uğurlu olsun.
Yalnız ; 2 niva mı söz konusu , yoksa Fatih'le ortak mı aldınız , orasını anlayamadım ?

teşekkür ederim nadir abi lada 1 tane sahibi 2 tane :smiley: fatihle ortak aldık zaten araçlarımız var bunuda hobi amaçlı kullanacağız sadece arazide

yücel' Alıntı:
teşekkür ederim nadir abi lada 1 tane sahibi 2 tane :smiley: fatihle ortak aldık zaten araçlarımız var bunuda hobi amaçlı kullanacağız sadece arazide

Yücel hayırlı olsun ama ....(sonrasını anladın sen ;D)

teşekkür ederim sevtap
ben ne anlayışlı bir insanmışım herşeyi anlıyorum :smiley: (neyin sonrasını anladığımı anlayamadım sadece )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,713
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR