Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,908

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yücel,Fatih hayırlı olsun....Hadi bir donatın su aleti.....Serdar'ın ladası güzeldi ..onun gibi yapın :smiley:
Allak kaza bela vermeden,hep beraber gezme dileği ile..

Çok Pause da kaldık arkadaşlar....Bayram sonrası inşallah bol bol gezeriz...Yağmurlarla inşallah :smiley:
Her derde deva...Hem susuzluk olmaz hem kuraklık :smiley:

Evet arkadaşlar off-road bumudur?

http://www.youtube.com/watch?v=mi8SlYGt0YM

Ya da bu? Bir zamanlar benim Wagoneer'in tıpkısının aynısı idi...

http://www.youtube.com/watch?v=6_BSSBC4-7A

Hoşbulduk.Bayramda yada sonrası gezi proğramı varsa katılmak isterim.Aracım Discovery 1997 ES

orkun kardeşim senin sıkı bir cj hayranı olduğunu olduğunu gördüm.cj hakkında yazdıklarının altına imzamı atarım.senin gibi birkaç cj sever kaldı umarım yakında tanışırız .sitedeki forum çok akıcı ve daha çok güzel şeylerin olacağı belli. mustafa abidende hakkınızda gezi bilgileri aldım umarım beraber sıkı off road anılarımız olur şimdiden merakla bekliyorum.......

korhan abı; butun dusuncelerinde senı haklı buluyorum. bahsettiğin bu konular bazı zamanlarda konusuldu.bunlar bılınen bır gercek ama değişen birsey yok. gerçi benım senınle aynı dusuncelerde olmamın bı faydası olacağınıda sanmıyorum ama haklısın buna gonulden ınanıyorum.

imza: aracı olup ama arazi aracı(uygun aracı) olmayan offroad gonullusu.

bull' Alıntı:
orkun kardeşim senin sıkı bir cj hayranı olduğunu olduğunu gördüm.cj hakkında yazdıklarının altına imzamı atarım.senin gibi birkaç cj sever kaldı umarım yakında tanışırız .sitedeki forum çok akıcı ve daha çok güzel şeylerin olacağı belli. mustafa abidende hakkınızda gezi bilgileri aldım umarım beraber sıkı off road anılarımız olur şimdiden merakla bekliyorum.......

Aramıza hoşgeldiniz, yakında tanışırız inşallah Tarık Bey!

Sevgili Forumdaşlar

Birçoğunuz istanbuldasınız ve arada gezilerde vs biraraya geldiğinizden kişisel ilişkilerin doğası gereği özel temaslarda problemler yaşanmış olabilir. Ancak, kişilerle olan problemlerinizi kişilerle halletmeniz, umuma teşmil etmemeniz, ima yoluyla bir çok kişinin üzerine alınacağı şekilde herkesin okuyacağı bir ortama yazı yazmamanız gerektiği genel forum mantığı gereğidir.

Özellikle teknik konularda bayağı bilgi edindiğim forumla ilgili sorunu olan varsa yöneticiler orada,
beğenmeyen varsa kimseyi bu adrese girsin diye dövmüyorlar sanırım
yönetici olmak ya da olmamak neden bu kadar önemli anlamış değilim

saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,712
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR