Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,440
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

bu arada dün akşam sahurda trt2 de isoff un karadeniz gezisine yer verilmişti. orada saygıdeğer mustafa abiyide gördüm baya bir kameralara poz vermiş bravo vallaha çok güzel bir gezi yapmışlar 22 araçlık bir konvoy hele kenan çapışan türk diye bir abimiz var mitsubishi marka arabayla sahilde müthiş bir perfonmas sergiledi.

Etiketler

Yaşar bey meraba sizde hoşgeldiniz aramıza.Umarım bir gün bir rüzgarla birlikte oralara eser ve tanışarak ayrıca bahsettiğiniz yerleri gezme ve görme imkanına sahip oluruz.

Kalın sağlıcakla..

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
1 haftadır yoktum baya mesaj birikmiş okumaya çalışıyorum
yine her zaman ki gibi güzel geziler yapmışsınız resimleri görünce özlemim bir kat daha arttı
en kısa zamanda arazide görüşelim :smiley:

Acaba diyorum askeriyeden topu sökülmüş bi tank alan olsada bide onu görsek ???

yurt dışı sitelerini gezerken pek çok sivil tankı olan gördüm : )

Amerikada bir offroad ve barbekü fanatiği Nissan navaranın arka kabini söküp barbekü ilave etmiş fena olmuş ... rahat bir bucuk metre pişirme alanı var 300 araç offroad a çıksan genede aç kalan olmaz :smiley:

yaşar hocam selam hoşgeldin (amanoslar) doğa projelerinizi incelemeye başladım.harbiyede yemiş içmişliğim vardır asinin kıyısındada bulundum azda olsa. :smiley:

:smiley: evet o mangala atacak et alınırsa aç kalan olmaz tabi malzemeyi unutmalayım :smiley:
eğer topu sökülmüş tank satılırsa alır dürümcü yaparız artık :smiley:

tatilin kötüsü olmaz iyi geldi bol bol dinlendim yattım döndüm artık araziye bilendim hasret kaldım umarım bu hafta bir gezi olurda hasretim biter :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR