Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar verdiğiniz güzel tepkilerden dolayı hepinize teşekkür ederim .bence insanların yaşayabileceği en hazin olaylardan birisi olan depremde inanın herkesin yapacağı birşey olacaktır.sizlerde doğaya sevdalanmış insanlar olarak kabiliyetleriniz daha fazla bence bu işlere uygun insanlarsınız hayata dair sevgiler
Gezi olarak çok iyi idi Mert. Genelde iki çeker, çok uzun orman etaplarından geçtik. Mekanlar müthişti.
Off-Road etabı olarak dersen, biraz düşünmek lazım. Belki uygun mevsimlerde!..
herkese selamlar nasılsınız hepinizi çok özledim ,
işlerimin yoğunluğundan bırakın off-u roadı bile yapamıyorum.
bu arada yavaş yavaş aracımı yüklüyorum
cooperr marka 30 9,5 15 çıkma ama yeni bir lastik taktım araçın görünüşü baya değişti.
biraz yükseldi. bu vaziyette araziye vurmadım ama canavar bir görüntü verdi.
sağolsun lastikleri jeep cengiz abi ayarladı.
asfaltta biraz uğultu yapıyor ama olsun idare eder.
hakan abi nevar ne yok abim
aslında aracımı fazla kırıcı araziye sokmakta istemiyor değilim hani.
kışı bekliyorum şöyle bir kartepe dolayları yoğun tipi altında dağlara tepelere çıkıp kızak kaymak hayali var.
bu arada dün akşam sahurda trt2 de isoff un karadeniz gezisine yer verilmişti. orada saygıdeğer mustafa abiyide gördüm baya bir kameralara poz vermiş bravo vallaha çok güzel bir gezi yapmışlar 22 araçlık bir konvoy hele kenan çapışan türk diye bir abimiz var mitsubishi marka arabayla sahilde müthiş bir perfonmas sergiledi.