Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,626
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

oktaycj 6' Alıntı:
arabamın resimlerini koymaya çalışıyorum yardım edin

ben resimlerimi photopucket sayfasını kulanarak yüklüyorum önce kayıt olcan sayfaya sonra resimlerini photobuckete yükleycen ordanda yükledigin resmin en altındaki linki kopyala yapıştır yapıp cevap yazdıgın yere yapıştırcan aralara enterle boşluk da verdinmi tamamdır bu iş

Etiketler

land rover discovery Mpi hakkında bilgi almakisti yorum acaba frontera gibi motoru kasaya az mı gelir çekiş etkiler mi

ahmet fronteranın tek kapısı varsende evet spor bir araç ama uzun yolda yol tutuşu hiç iyi değil cok gezme yapıyor yolda daha önce bende tek kapsıı vardı şimdi 2.2 var 5 kapı harbi zırhlı alman tankı

selamlar mudzilla 16 jant lastik satan veya satıldıgı yere yönlendirecek biri varmı şimdiden teşekkürler

oktaycj 6' Alıntı:
... 16 jant lastik satan veya satıldıgı yere yönlendirecek biri varmı şimdiden teşekkürler

Aşağıda linkini verdiğim "ilan panosu, vasıta" bölümünü inceleyebilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0

... ve tabii o bölüm içindeki "aksesuar ve yedek parça" bölümünü.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=255.0

Kolay gelsin...

Servet İnsel (servetinsel), Aytekin Gülmez (sessiz_54) ve Bilal (vincentes) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

arkadaşlar xxsilveradoxx arkadşımızı tanıyan varmı ulşabilmemim yolunu bilen .....

özür kısacası eski yazılardan elinde mudzilla lastik oldugunu ögrendim hala duruyorlarmı bilen varmı bana oda yeter şimdiden teşekkür

Arda (ardag) arkadaşımız yeni CJ aldı.kendisine hayırlı olsun diyorum.Birlikte nice güzel gezilere..

Uğur abi ve Arda, CJ'leriniz hayırlı olsun. Çamurunuz eksik olmasın. :D :D

Uğur Abimize ve Arda kardeşimize , hayırlı ugurlu olsun CJleri...
Oglan tarafından bir yükseltme kiti 5 çamur lastigi hediye..Kız tarafından bir vinç oooo 11500hemide.. :smiley: :smiley:

CJ.ler hayırlı olosun, bu kış baya aksiyon olacak anlaşılan ;D

Nadir Abi, senin Unimog'un plakası FPL 48'mi? Eğer öyleyse Karland'ın kurumsal dergisi off-road konusunda ki bir yazıda senin aracın resmini kullanmış...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri